We hebben nu een ‘tenenfluisteraar’ in B&B Vol Liefde!

Vlak voor het einde van seizoen 3 van B&B Vol Liefde weten de makers van het populaire liefdesprogramma de kijkers te verrassen door met deelneemster Francisca op de proppen te komen. Een markante dame met een ietwat bizarre voorliefde voor tenen.

Francisca, het mierzoete dessert van B&B Vol Liefde 2023

Tjongejonge, wat heb ik mij vergist. Ik was er heilig van overtuigd dat het blik met zwakzinnige sperziebonen waar het productieteam van B&B Vol Liefde de deelnemers uit selecteert tot op de bodem leeg was. Maar wat denk je? Er blijkt helemaal onderin het conservenblikje nog één bizar boontje verstopt te zitten. Wel een beetje een uitgedroogde peulvrucht, maar niks wat de visagiste van het liefdesprogramma niet op kan lossen. Een flinke laag plamuur erop, even wat spuitbusjes graffiti verf eroverheen en daar is ze hoor… Francisca, de nieuwste dame voor de meest slaapverwekkende man B&B Vol Liefde.

Het is natuurlijk erg leuk dat Leendert op de valreep nog wat vers bloed op zijn erf mag verwelkomen, maar voor mij persoonlijk is het een regelrechte ramp. Ik ben zo dom geweest om een weddenschap met Tv-Vrouw collega Sandy af te sluiten. Stellig beweerde ik dat de hyperactieve Tom en venijnige Alexandra de ‘hekkensluiters der halvegaren’ zijn en seizoen 3 van B&B Vol Liefde geen verrassingen meer in petto heeft. 

Een weddenschap met voorbedachte rade

Mijn collega zag haar kans schoon. Ze stelde voor dat de verliezer van de weddenschap voor de periode van één jaar elke werkdag een verse column uitschijt. Een enorme klus en in gedachte zag ik Sandy al dagelijks met het zweet tussen haar bilspleet zwoegen om een lap tekst op papier te krijgen. Die weddenschap zou ik met gemak winnen! Waar ik alleen geen rekening mee gehouden had is dat mijn slinkse collega het programma vooruit kijkt op Videoland en zij allang op de hoogte was van de komst van ‘tenen expert’ Francisca.

Jullie zullen vast wel begrijpen dat mijn musculus flexor digiti minimi brevis, oftewel kleine teen buigspier, zich vandaag de pleuris schrok toen de rooie paragnoste haar entree maakte bij Leendert. Het spiertje van de beruchte ‘emotieteen’ kreeg spontaan een erectie waar de fabrikant van Viagra jaloers op zou worden. De laatste zwakzinnige sperzieboon van B&B Vol Liefde is gevonden en dankzij tenenfluisteraar Francisca zal vanaf 29 augustus 2023 elke werkdag rond het middaguur mijn gloednieuwe vaste column op de website van Tv-Vrouw verschijnen. 

Helpen jullie mee?

Mocht iemand een leuke naam weten voor het dagelijkse portie slap geouwehoer of suggesties hebben om op ultieme manier wraak te nemen op mijn allerliefste collega, dan hoor ik het graag. Wellicht kunnen we Sandy overhalen om Leendert een voetmassage te geven, zodat de bacteriën van zijn zilte tenenkaas de poriën van haar handen binnendringen en zich vastvreten tot in het diepst van haar sadistische ziel.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op RTL4 en op Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van SwietenWalter Spangenberg, Alexandra, Tom en Francisca terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 32 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023