Wie is de Mol?: Het mollen virus woekert alweer stevig rond!

Wie is de Mol 2023

Nog een extra korte broek, wat hemdjes en ach vooruit we gooien er nog een paar onderbroeken bij, want we gaan Zuid-Afrika! Shit, zonnebrand niet vergeten en een petje en waar zijn die schoenen waar ik kilometers op voort kan zonder blaren te krijgen? Onderaan de trap hoor ik mijn man roepen: ‘Als jij straks boodschappen gaat doen, neem jij nog even lijm voor mij mee?’ Lijm?!  Ik word keihard teruggedonderd in de realiteit, ik ga helemaal nergens naar toe. Ja naar de Appie en klaarblijkelijk de bouwmarkt. Ik ben geen BN’er die gevraagd is om een van de kandidaten van Wie is de Mol te zijn en mag in het nieuwe seizoen van 2023 niet mee naar Zuid-Afrika. Het is wat het is, maar de zin om mollen te ontmaskeren van Wie is de Mol is er niet minder om!

Kans van één op tien

De geluksvogels die wel mee mogen doen en kandidaten van Wie is de Mol 2023 zijn: 

Anke de Jong| Modedeskundige van RTL Boulevard en hoofdredacteur van ELLE

Sander de Kramer| Journalist en columnist, naast zijn radioprogramma Zin in Weekend!

mensrelatie_468x60_v1

Soy Kroon| Acteur, zanger en presentator 

Annick Boer| Cabaretier, actrice en zangeres

Froukje de Both| Ex-soapy en presentatrice van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven.

Daniël Verlaan| Techjournalist en schrijver

Ranomi Kromowidjojo| Zwemster 

Nabil Aoulad Ayad| Cabaretier en acteur

Sarah Janneh| Actrice

Jurre Geluk| Presentator

De laatstgenoemde persoon op de lijst van kandidaten ga ik akelig goed in de gaten houden, want inmiddels weten we na 22 seizoenen van Wie is de Mol dat het vaak de jonge honden zijn die er met de winst vandoor gaan, of nog erger mollen zijn, dus dat zal in 2023 wellicht ook het geval zijn.

Girl on a mission

Ik heb een serieuze missie voor Wie is de Mol 2023: Ik ga ontrafelen wie de mol tussen de kandidaten is vóórdat het bekend wordt gemaakt. Oogkleppen op en gaan. Dit keer laat ik me niet afleiden door wat dan ook. Ik ga niet stiekem meelezen op internet, laat staan discussiëren op forums. Nee, ik ga dit seizoen puur op mijn onderbuikgevoel af en eens kijken wat dat mij brengt. 

Of zal ik toch de app downloaden, just in case mijn onderbuikgevoel het compleet af laat weten. Dat zou namelijk niet de eerste keer zijn… En misschien dan ook maar even langs de Bruna voor het Wie is de Mol 2023 boekje. Een slimme meid is goed voorbereid toch? 

Nog één keer terugspoelen

Ademloos kijk ik naar de voorstel filmpjes van de kandidaten op de website van Wie is de Mol naarstig op zoek naar aanwijzingen, alvorens we überhaupt van start zijn gegaan met het seizoen van 2023. Bij een aantal filmpjes weet ik het zeker, dit zijn ‘mollige’ uitspraken. Ik kijk de desbetreffende filmpjes nog een keer om te schiften. Bij welk van deze filmpjes voel ik mijn onderbuik het meest opspelen, kriebelen of hoe je het ook mag noemen. Of is het gewoon honger, omdat ik nog niet ontbeten heb?  

Poeh… ik voel de druk opbouwen en ik ben bang dat het nu al te laat is: het beruchte Wie is de Mol virus heeft mij nu al bij de lurven. Ik ben besmet en er is geen weg meer terug. Molloten jullie lekker met mij mee de komende weken? Met zijn allen staan we sterk.

Laten we samen de mollen van het Wie is de Mol virus van 2023 te lijf gaan vanaf zaterdag 7 januari 2023 elke zaterdag om 20.30 bij AVROTROS op NPO1 en lees de volgende dag mee op Tv-Vrouw.nl . 

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Wie is de Mol te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Beeld bron: AVROTROS

Home » Televisie » aankondiging seizoen 23 Wie is de Mol 2023