The Masked Singer: Loretta Schrijver denkt dat beer ex-knuffel is

Arme Loretta. Ze wist het zo zeker, de slaperige teddybeer in pyjama was iemand met wie ze heel vaak had geknuffeld. Smoorverliefd keek ze de beer aan. Loretta Schrijver was in de zevende hemel. Zelfs het optreden van haar geliefde Koffietijd collega Quinty Trustfull tijdens de Oud en Nieuw Special van The Masked Singer, wist Schrijver niet zo extreem te doen glunderen.

Deceptie voor Loretta Schrijver in The Masked Singer

Loretta zat al te soppen op haar stoel en keek halsreikend uit naar het moment suprême dat de teddybeer zijn masker af zou doen. Wat was de klap ongenadig hard toen beertje Colargol eindelijk zijn enorme hoofd van zijn volumineuze romp trok. De teddybeer met slaapmutsje bleek Meester Patissier en Heel Holland Bakt jurylid Robèrt van Beckhoven te zijn.

Niet alleen de Koffietijd praatjesmaakster, maar ook de kijkers kregen een flinke teleurstelling te verwerken. Doordat de beer Robèrt blijkt, weet niemand wie nu toch die mysterieuze persoon is waarmee Loretta zoveel ‘geviezelevoosd’ heeft. Niet dat het een halszaak is, maar we willen het wel weten.

De kikker en het paard

Nu ik terugdenk aan de aflevering van The Masked Singer kan ik niet anders dan tot de conclusie komen dan dat er ook figuren in het televisieprogramma zitten waarvan ik de identiteit helemaal niet wil weten.

Neem nou de kikker. De kikkerprins is eng en heeft zo’n 53 gouden puisten op zijn glibberige kop. Het pokdalige geheel ziet eruit alsof er elk moment gele pus uit kan spuiten. Een vrouw uit het publiek randt hij zowat aan en hij lijkt ook een gokprobleem te hebben als we de hints uit het filmpje mogen geloven. Kan die man niet beter in dat kikkerpak blijven zitten?

Wat denken jullie van het paard? Zitten we echt te wachten op Britt Dekker die uit een paardenkostuum klimt? Ja ik denk echt dat het paard Britt Dekker is. Net zoals ik ervan overtuigd bent dat de kikker niemand anders kan zijn dan René Froger. Deze figuren in The Masked Singer liggen veel te veel voor de hand, maar wellicht gaan de programmamakers er juist vanuit dat we daarom denken dat het nooit Britt en René kunnen zijn?

De bijenkoningin en de ridder

De identiteit van de bijenkoningin is echter een groot raadsel. Wie zingt er met zo’n nasale en lage stem? Is dat wulpse bijtje überhaupt wel een vrouw? Misschien is het wel Jandino zijn alter ego Judeska. Zou zomaar kunnen. De nagels van Judeska zijn tenslotte lang en scherp genoeg om venijnig hard te kunnen steken. Bijna net zo pijnlijk als de steek van een boze bij. We zullen geduld moeten hebben tot de onthulling.

Ook de persoon in het ridderpak is een groot mysterie. Aan de hints hebben we geen ene moer. Niks, noppes, nada. De ridder houdt van barbecue en wijn, maar dat kan toch werkelijk de helft van alle BN’ers zijn? Wie houdt er nu niet van wijn en vlees? Op die paar veganistische groen gedraaide grasvreters na dan. De namen Beau van Erven Dorens en Ferry Doedens worden genoemd. Tja, Ferry komt in elk televisieprogramma opdraven waar hij extra centen kan verdienen. Dat is algemeen bekend.

De kluts kwijt

I have lost my marbles. Dat is Engelands voor ‘ik snap er geen hout meer van’. Gelukkig is er ergens op de wereld altijd wel iemand die er nog minder van snapt. In dit geval is het de blauwe glitter kerstbal van The Masked Singer. Laten we het beestje maar gewoon bij de naam noemen en de knuppel in het spreekwoordelijke hoenderhok gooien. Ik heb het natuurlijk over Gerard Joling.

Wat was er aan de hand met de mentale staat van Geer de zangvogel ten tijde van de opnames van aflevering 3? Tot 3x toe noemde hij een bekende Nederlander bij de verkeerde naam en bij één van de hints transformeerde hij zelfs het woord top naar kok.

Wat is er loos Geertje? Heb je een wilde nacht gehad en zit je met ernstig slaapgebrek achter de jurydesk? Ben je zo onder de indruk van knapperd Buddy dat je een beetje de kluts kwijt bent? Of ben je een Gordon aan het doen en heb je stiekem ook witte sneeuw gebruikt? Hopelijk is onze Gerard Joling volgende week weer de oude.

Klik hier om naar alle artikelen over het RTL4 programma The Masked Singer 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 4 The Masked Singer 2022