The Masked Singer: De onthulling van de mexicano vretende heks

De dagen lijken steeds korter te worden. Buiten blaast een gure wind en we worden getrakteerd op bakken met regen, maar toch kunnen we er deze herfst weer tegen. De cv werkt deze winter door de hoge gasprijzen niet echt mee, dus zit er niets anders op dan ons warm te lachen met de koddige opmerkingen van Loretta Schrijver en haar mannen. Achter de prachtige figuren in een nieuw seizoen van The Masked Singer zitten 15 bekende personen verstopt. De onthullingen zullen ons verrassen en bij een enkel persoon zullen we wellicht wensen dat zijn of haar hoofd weer gauw bedekt wordt met een groot masker. Fantasie is soms nu eenmaal beter dan de werkelijkheid.

Dit tv-programma is kneuterigheid op en top, maar wat kan ons het schelen. Geef eens eerlijk toe, ook jij zit stiekem mee te raden welke personen er in de pakken verstopt zitten. Je kan je ervoor schamen of je geeft je over aan het kneuterfestijn. Zullen we dat laatste maar doen? Verstand op nul en even alles om je heen vergeten. Parkeer je sores tijdelijk in de kast en dompel je onder in een mysterieuze wereld van zingende figuren in The Masked Singer

Flamingo, pinguïn, olifant, joker en heks in The Masked Singer

In aflevering 1 hebben we kennis kunnen maken met een joker met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, een paars aangelopen heks,  een olifant met een imposante slurf, een dwergpinguïn die een sneeuwbol heeft ingeslikt en een roze flamingo met een chagrijnig hoofd. 

Laten we maar met die laatste beginnen, de flamingo. Ligt het aan mij of heeft het hoofd van dat huppelende dier nu echt zo’n boze uitstraling? De outfit van de flamingo is, op de foeilelijke oranje legging na, om door een ringetje te halen. Alleen die kop vond ik maar boosaardig kijken hoor. 

Gerard Joling en Buddy Vedder denken aan Froukje de both, Loiza Lamers en Nikkie Plessen. Carlo Boszhard en Loretta Schrijver gaan voor Irene Moors. Als we uitgaan van de onaangename uitstraling die het hoofd van het roze dier had, dan ligt het in de lijn der verwachting dat Nikkie onder het masker verstopt zit. Wie denk jij dat er bij de onthulling van The Masked Singer in de flamingo outfit zit?

Bolle pinguïn en goed geschapen olifant

De dwergpinguïn lijkt een persoon te zijn met klein postuur. Buddy Vedder zit als teamlid in het programma, dus die kan het onmogelijk zijn. Loretta en Carlo geloven in eerste instantie voor 100% dat Elise Schaap in het pak zit, maar veranderen al snel van mening en gaan voor Kim Lian van der Meij. Gerard en Buddy maken het helemaal bont, die noemen zo ongeveer het half vrouwelijk Gooi op. Spreid je winkansen lijkt het motto van dit team.

De blauwe olifant zorgt zowat voor blauwe ballen van opwinding bij Carlo en Gerard. Door de indrukwekkende slurf lijken Boszhard en Joling de groene creepy ogen en de talloze hechtingen in het voorhoofd van Dombo over het hoofd te zien. Tja, het is net waar je prioriteit ligt. Namen als Rico Verhoeven, John Williams, Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart komen voorbij. Denkt Gerard echt dat het Rico is of is de wens de vader van de gedachten?

Jolige joker en paarse heks

Bij de joker met 4 gezichten lijkt niemand precies te weten wie er onder het masker verstopt zit. De teamleden gaan van Arie Boomsma naar Bas Westerveld, via Thomas Berge met een tussenstop bij Martien Meiland naar Mart Hoogkramer. Kortom ze hebben geen flauw benul. Ik geloof absoluut niet dat Martien de joker is. Mocht hij bij de onthulling van The Masked Singer de joker blijken te zijn dan vreet ik niet alleen mijn schoenen op, maar die van jou er ook bij.

De afvaller van aflevering 1 van The Masked Singer is de paars aangelopen heks. De oorzaak van de kleur is nog onduidelijk. Ofwel ze had iets teveel mexicano’s gegeten óf ze vergat te ademen tijdens het zingen. Wie zal het zeggen. Tot ieders verbazing komt Miljuschka Witzenhausen onder het masker vandaan gekropen. Als er iemand geen heks is, dan is het onze goedlachse taartenkoningin. Ze heeft iedereen uitstekend om de tuin geleid. Goed gedaan Miljuschka! 

Klik hier om naar alle artikelen over het RTL4 programma The Masked Singer 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 1 seizoen 4 The Masked Singer 2022