Massa is Kassa ster Peter Gillis laat zijn hoofd op een camper vereeuwigen

Kijkers zaten dinsdagavond vol verbazing voor de televisie bij het SBS6 programma Familie Gillis: Massa is Kassa toen bleek dat Peter en zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout voortaan op de vakantieparken rond zullen toeren in een camper met daarop een reusachtige foto van…Peter Gillis. Het is slechts één van de bizarre gebeurtenissen uit de aflevering van deze week.

Peter Gillis wil Massa is Kassa maar wel ‘gezond’ 

De levensgrote banners, vlaggen, menukaarten en alle andere merchandise met de koppen van Peter en consorten uit Massa is Kassa zou toch al reden genoeg zijn om nooit een verblijf op een vakantiepark van de familie Gillis te boeken? Of je nu gaat inchecken, een hapje eten of zwemmen, je komt er niet onderuit om continu tegen die poffertjesporem van die lui aan te kijken. Alhoewel dat natuurlijk wel goed voor de lijn is aangezien op voorhand je eetlust al is verdwenen.

De eetlust van Peter Gillis is allesbehalve verdwenen en onder het mom van ‘de nieuwe kok testen op het vakantiepark’ schuift de multimiljonair aan een tafeltje met zijn zoon Mark en de parkbeheerder. Petertje heeft wel trek in een schnitzel. Terwijl het drietal smakelijk zit te schransen merkt hij op dat het bakje mayonaise wat aan de grote kant is. Ik begrijp het zakelijke aspect nog wel van deze opmerking, maar als hij vervolgens ook nog zegt dat er wel wat minder steeltjes patat op het bord kunnen omdat het ongezond zou zijn, breekt mijn klomp. Er zitten drie kerels hun pens vol te duwen met voer dat rechtstreeks uit het vet is getrokken en uitgerekend op dat moment neem je het woord ongezond in de mond. 

Bij familie Gillis is alles groot, of nie?

Zonen Ruud en Mark vergezellen Pa Gillis als hij zijn nieuwe camper op gaat halen tijdens de opname van Massa is Kassa. ‘Het is de Rolls Royce onder de campers’, volgens Peter Patat. Ooit weleens een Rolls Royce gezien met een levensgrote foto van de eigenaar over de volledige achterkant geplakt? Wat zijn ze toch lekker gewoon gebleven die familie Gillis. Zo gewoon zelfs dat ze met hun gloednieuwe camper een zak junkfood bij de fastfoodketen met de grote M gaan halen. Hopelijk zit er niet teveel patat bij het menu van Peter, want dat zou natuurlijk niet in zijn gezonde levensstijl passen. 

mensrelatie_468x60_v2

De camper is prachtig, daar valt niets op af te dingen. Hij is ook groot. ‘Alles is groot bij Petertje’, zegt Gillis bescheiden. Eindelijk ben ik het een keer eens met de vakantiepark tycoon. Je muil is groot, je ego is groot, het bord voor je kop is groot en het afdak boven je piemel is ook groot. Die piemel kan overigens nooit erg groot zijn, want alles wat in de schaduw leeft groeit nauwelijks. Peter Gillis twijfelt blijkbaar zelf ook aan zijn eigen woorden in het SBS6 programma Massa is Kassa, want achter iedere zin horen we de vraag ‘of nie?’.

Een spannende cliffhanger 

Als aflevering 5 van Massa is Kassa bijna is afgelopen zien we Wendy van Hout, de nieuwe vriendin van Peter Gillis, een salade bereiden in de keuken. Ook nu lijkt de aflevering weer te eindigen met een cliffhanger, want we zijn getuige van Petertje die in de keuken op zijn knieën gaat voor Wendy. Hoogstwaarschijnlijk gaat hij haar vragen: ‘Wil jij voortaan mijn veters strikken?’ Pak de zakdoekjes er maar alvast bij voor volgende week, want het is om te janken. Of nie? 

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op televisie wordt seizoen 10 van Familie Gillis: Massa is Kassa elke dinsdag om 20:30 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de avonturen van Peter Gillis en zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6

Home » Televisie » aflevering 5 seizoen 10 Familie Gillis Massa is Kassa 2023