Kopen Zonder Kijken: Baby in de kast voor meer privacy

Kopen Zonder Kijken 2023 – maandag 20:30 RTL4

Wèralucië en Saïd uit Amersfoort waren op zoek naar een koopwoning en besloten in seizoen 6 de hulp in te roepen van het RTL4 programma Kopen Zonder Kijken 2023. Het samengestelde gezin met 3 pubers en een dreumes had dringend behoefte aan meer ruimte. Hoewel makelaar Alex een leuke woning voor Wèralucië en Saïd op de kop heeft weten te tikken blijkt aan het einde van deze aflevering dat een nieuw huis kopen helemaal niet nodig was geweest. Je schijnt kinderen namelijk ook gewoon in de kast te kunnen proppen.

Jemig de pemig, wat was het een klus voor Alex en Bob. Eerst de zoektocht naar een geschikt optrekje, daarna 60.000 euro overbieden om de woning überhaupt te kunnen kopen en vervolgens nog eens een flinke verbouwing om het Kopen Zonder Kijken paleisje van Wèralucië en Saïd optimaal te verfraaien. Tel daarbij op de edele kunst om alle spullen van het gezin in het huis te moffelen. Tetris op advanced level en voor een aantal spullen game over.

Als het dan uiteindelijk gelukt is, hebben Wèralucië en Saïd waar moeders over gedroomd had. Een nachtmerrie welteverstaan. Het huis in Harderwijk, met kleine hokjes als slaapkamers komt verdacht veel overeen met haar droom. Maar goed, we blijven lachen want de camera staat aan.

Een vruchtbaar programma

Wèralucië is tijdens de opnames van Kopen Zonder Kijken zwanger geworden, waardoor er nog een extra slaapkamer nodig is. Even tussen neus en lippen door, de vrouw van het koppel in de vorige aflevering van Kopen zonder Kijken is ook toevallig ten tijde van de opnames zwanger geworden èn het dreumesje van Wèralucië en Saïd noemt Martijn Krabbé per ongeluk papa. Dat klinkt als voer voor ‘roddelhyena’ Yvonne Coldeweijer.

mensrelatie_320x100_v2

Maar goed, laten we het ontstaan van de babygolf bij Kopen Zonder Kijken even buiten beschouwing laten. Martijn Krabbé heeft aanzienlijk meer centjes dan de hardwerkende tikgeitjes bij Tv-Vrouw, dus gaan wij onze poezelige vingertjes niet branden aan het speculeren over rondvliegende zaadcellen van een BN’er. Voor je het weet heb je een rechtszaak aan je broek hangen en onze broeken staan al genoeg onder druk door onze cellulitis konten.

De oplossing!

Om te voorkomen dat ik verder afdwaal en nog meer ga bazelen over zaadcellen en sinaasappelhuid, gaan we gauw terug naar de reden waarom Wèralucië en Saïd helemaal niet mee hadden hoeven doen met het RTL4 programma. Het enige wat het koppel had moeten doen was even de telefoon pakken en interieurstyliste Roos bellen. Die vrouw is een kanjer in out of the box denken en heeft voor alles een oplossing.

Een babykamer voor het jongste gezinslid is namelijk niet nodig. Je zet gewoon een wiegje naast je bed en als je wil rampetampen pleur je het jong met wieg en al in de kledingkast. Oké, Roos zei het misschien net iets chiquer in Kopen Zonder Kijken, maar de strekking van het verhaal is hetzelfde. En ben je die huilende poepfabriek nou echt goed zat, dan zet je het baby’tje met kinderwagen en al onderaan het trapgat.   

Dat we daar niet eerder aan hebben gedacht…

Klik hier om naar alle artikelen over de afleveringen van Kopen Zonder Kijken te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op tv wordt seizoen 6 van Kopen Zonder Kijken elke maandag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen van 2023 die je hebt gemist terug te kijken.

Jorit Henning

Jorit Henning is tv-recensent, redacteur en professioneel stuiterbal met een overdosis fantasie.
Schrijft het liefst voor lezers die de kunst beheersen om haar artikelen met een flinke korrel zout te lezen.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 6 Kopen Zonder Kijken 2023