Het Perfecte Plaatje: Tina moedigt model met ‘stoute oester’ aan

Het Perfecte Plaatje 2022

Zijn er meer kijkers die even moeten bijkomen van deze aflevering? Er gebeurde veel, veel te veel zelfs.  Tijdens het voorstellen van de modellen voor deze eerste opdracht van Het Perfecte Plaatje roept Trijntje Oosterhuis: ‘Heet dit model Merijn? Wat grappig mijn zoon heet Marijn!’ Nou inderdaad hilarisch hoor Trijn. Ik heb een vergelijkbare dijenkletser, ik heet Sandy en mijn buurvrouw Cindy! Niet te geloven toch? Vrouw, wat raaskal je toch weer!

De modepolitie

Nu we toch een babbeltje maken Trijntje, waarom heb je steeds van die malle hoedjes op?  Niet dat het iets uitmaakt, ik verbaas mij sowieso over de lousy kledingkeuzes van nagenoeg alle deelnemers dit seizoen. Misschien een optie om het programma ‘De Modepolitie’ weer op de buis te knallen? Ik geef toe dat het een vreselijk programma was, maar blijkbaar zijn er nog veel mensen die het nodig hebben. Laat het echter alsjeblieft niet presenteren door Maik de Boer, want mijn hemel wat ben ik na zijn deelname aan Het Perfecte Plaatje 2022 Maik-moe. 

Karma is a bitch

Met als thema ‘Verleiden met eten’ krijgt Maik de Boer voor het maken van Het Perfecte Plaatje een kreeft in zijn maag gesplitst. De foodstylist geeft hem een goedbedoelde tip, maar Maik snoert hem onmiddellijk de mond en sneert: ‘Zal ik de styling doen?!’ Na zoveel arrogantie gooi ik even een lijntje uit naar karma en niet zonder resultaat. Maik wordt laatste deze opdracht van Het Perfecte Plaatje en begint vervolgens een monoloog waarvan ik hoopte dat hij zou zeggen dat het een grapje was, maar hij blijkt bloedserieus.

Maik: ‘Als je zoveel liefde en stijl in een foto stopt dan haalt dat een stukje uit mij weg als het niet gewaardeerd wordt.’ Heeft er iemand een teiltje voor me, ik voel wat gal omhoogkomen. Wat een absurde vorm van drama. Als zoiets al een stukje uit je weghaalt, dan ben ik inmiddels een gatenkaas. Die foto was gewoon niet verleidelijk, zelfs niet een beetje. Allesbehalve Het Perfecte Plaatje.

Perverse toestanden

Het Perfecte Plaatje 2022 lijkt in aflevering 5 omgedoopt tot Het Perverse Plaatje. Met als motto ‘Eten is sexy’, moet Trijntje Oosterhuis een hotdog verwerken in haar foto. De hotdog is net zo sexy als Trijntje zelf, maar gelukkig heeft ze wel een heel sexy model tot haar beschikking. Trijntje ontspoort ernstig en roept het jonge model onophoudelijk dingen toe als ‘stouterdje’ en ‘ik pak jou nog wel!’ 

Ook Tina de Bruin raakt in extase als ze haar model met oester moet fotograferen en blijft hangen in een soort van mantra ‘stoute oester, ohhhh wat ben jij stoute oester.’  Dames toch, doe even rustig, anders gaan de zadels er weer op!

Afgemat door Tina

Dezelfde Tina de Bruin ‘sloopt’ haar eigen partner Vincent in de tweede opdracht. De arme man, vermomd als Elton John, moet zich letterlijk in allerlei bochten wringen en stunts uithalen voor de perfecte foto. Hij is er zichtbaar klaar mee en iedere spier in zijn lijf staat strak van ellende.

Tina is echter onverbeterlijk en vraagt hem na afloop, met haar welbekende geinporum: ‘Is het nog goed tussen ons?’ De arme ziel kan slechts nog knikken. Al zou hij willen, hij kan er niets meer tegenin brengen en ligt waarschijnlijk nog altijd met spit op bed.

Najib glundert  

Helaas voor Tina de Bruin gooien haar foto’s ook deze week weer geen hoge ogen. Ze bungelt wederom onderaan in de gevarenzone, tezamen met Najib Amhali. Laatstgenoemde ontroerde mij toen zijn vrouw als Beyonce de studio binnenliep. Zelden zoveel liefde gezien in de gezichtsuitdrukking van een man, als bij Najib Amhali. 

Laten we eerlijk blijven, de foto’s van Najib zijn het steeds net niet, behoorlijk niet of helemaal niet in Het Perfecte Plaatje. Zijn prachtige vrouw situeert hij in een paardenstal achter een kruiwagen mest. Het is geen fraaie foto en wéér met een gelige gloed. En zo geschiedde dat de Bruin het nipt van geel won en Najib Amhali aflevering 5 van Het Perfecte Plaatje moet verlaten. We gaan je missen Najib!

Klik hier om alle artikelen over de afleveringen van Het Perfecte Plaatje 2022 en 2023 te lezen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Heb je Het Perfecte Plaatje met de stoute oester van Tina de Bruin gemist? Kijk het nieuwe seizoen dan terug op Videoland of NLZiet.

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 5 seizoen 7 Het Perfecte Plaatje 2022