Expeditie Robinson: Jongetjes die vragen worden overgeslagen

Expeditie Robinson 2022

Nicolette Kluijver is trots op de overgebleven deelnemers van Expeditie Robinson 2022. Terwijl zij met Rick Brandsteder onder de sterrenhemel lag te muilen, slapen de expeditieleden alweer 32 dagen zonder bed in de regen. Gezien het feit dat deze mensen ook al 32 dagen hun tanden niet hebben gepoetst, zal er voor hen van tongworstelen de komende jaren geen sprake zijn. Eerst chemisch reinigen die waffel. 

Nee, Nicolette kan zich bij deze misère maar moeilijk iets voorstellen. Zij ligt het liefst de hele dag bovenop Rick. Ik geloof trouwens dat de kaarten inmiddels alweer anders geschud zijn of ik moet iets gemist hebben, maar ten tijde van de opnames van Expeditie Robinson 2022 was het dikke mik tussen Nico en slick Rick. 

Zwaar leven 

Iedereen kan dan wel zo trots zijn op de deelnemers van Expeditie Robinson 2022. Maar houdt iemand zich wel eens bezig met de vraag hoe ík dit al 32 dagen, oftewel 15 afleveringen, volhoud?! Elke week loeren naar die ransbakken die met de dag smeriger worden? Een beetje aanhoren hoe Dzifa Kusenuh en Vincent Vianen bespreken waar Vincent gekakt heeft en waarom het nog niet opgeruimd is? Hadden ze het nu echt over zijn kak of heb ik het gewoon verkeerd verstaan? 

Ik ben ook maar gewoon een mens van vlees en bloed en heb ook een maag hè?! En dan moet ik het ook nog eens keer op keer opdissen in een column. Dat is dus alsof je 2 keer over je nek gaat, kan ik je vertellen. Ken je dat liedje van Brigitte Kaandorp Zwaar leven? Nou dat dus. 

mensrelatie_300x250_v2

Kindertjes die vragen.. 

Niek Roozen zit inmiddels in groep 3 van basisschool De Klaproos, maar moet toch even een deurtje terug naar de kleuterklas. Hij heeft namelijk nog niet geleerd dat kindertjes die vragen worden overgeslagen. Niek en Harry Piekema zijn beiden nog maar één keer op winnaarseiland geweest en de rest al veel vaker. Dat is niet eerlijk! 

Niek vraagt of de winnaar van de volgende proef hen alsjeblieft mee zou willen sleuren naar het paradijs. Niek Roozen heeft duidelijk nog geen lesje ‘Manifesteren kan je leren’ van Vincent Vianen geleerd. Hij is blijven hangen bij de cursus ‘Smeken op je blote knietjes, zelfrespect is zo overrated’.  Misschien moet je zelf eens een proef winnen kerel? 

Steenkolenpizza

Ferry Weertman, die ondanks zijn slaapverwekkende stemgeluid wél de ene proef na de andere wint, heeft zeker meer vuur in zijn kont dan in zijn mond. Hij maakt korte metten met de schaamteloze smeekbedes van Niek. Ferry neemt zijn maatje April Darby  mee. Hij hoopt alleen dat ze niet zo moeilijk meer loopt nadat hij vorige week een mes in haar rug gestoken heeft. Ze moet immers nog wel pizza’s kunnen bakken. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk als gedacht. De zwartgeblakerde bende die je thuis regelrecht in de kliko had gemikt, moeten Ferry en April dan toch maar wegkanen. April straalt en geniet ervan. Honger maakt zwarte pizza’s zoet zullen we maar zeggen. 

Meervoudige persoonlijkheid

Het ‘Schizofrenievirus’ slaat bij de Expeditie Robinson 2022 deelnemers sneller om zich heen, dan de schurft op de studentenkamers bij het Corps. Naast London ‘Go Loy’, moedigen nu ook Vincent Vianen en Harry Piekema zichzelf aan met inspirerende kreten. Op de een of andere manier heb ik niet het idee dat je er als expeditielid nu zoveel beter van wordt. Dzifa Kusenuh in Expeditie Robinson 2022 in ieder geval niet. 

Zij vertoeft inmiddels al 24 uur op afvallerseiland met leipe Vincent die alleen maar onaardig doet. En dan moet ze ook nog zijn poeplucht verdragen. Tussen neus en lippen door informeert Dzifa nog even waar de bruine berg precies ligt. Waarschijnlijk hoopt ze dat Vincent hem aanwijst, zodat ze hem er met zijn gezicht in kan duwen. Wat een akelige kokosnoot is hij geworden de laatste week. Karma is gelukkig ook terecht een bitch in Expeditie Robinson 2022, want hij legt het af tegen Dzifa, keert huiswaarts en zal niet gemist worden.

Ook Harry Piekema vliegt eruit en mag met opgeheven hoofd naar huis. Of toch niet? Hij glundert alsof hij voor de derde keer op rij ‘Medewerker van de maand’ is geworden wanneer hij hoort dat er nog een afvallerseiland is. Of de onverslaanbare supermarktmanager nog voor een verrassing gaat zorgen zien we volgende week, maar het zou zomaar kunnen. Met de 35% kortingssticker op zijn voorhoofd kan hij best nog een weekje mee toch? Want laten we eerlijk zijn, Harry Piekema is eigenlijk Too Good to Go.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb je aflevering 15 gemist? Kijk dan terug op Videoland hoe deelnemers Vincent en Dzifa van Expeditie Robinson 2022 kak-overleg hebben.

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 15 seizoen 22 Expeditie Robinson 2022