Met welke deelnemer van B&B Vol Liefde zou jij op date gaan als je moet kiezen?

Bij Petri Damen schijnt in Frankrijk de zon sinds Thomas naar haar Chambre d’Hôtes is gekomen, maar Suus en Han dreigen het onderspit te delven door B&B Vol Liefde concurrenten Carolien en Paul.

B&B Vol Liefde pubers Debbie en Paul

Eén uur en 37 minuten zit ik al naar het scherm van mijn computer te staren en de deadline voor dit artikel komt met rasse schreden dichterbij. Door de spraakberichten die de verliefde pubers Debbie en Paul naar elkaar hebben gestuurd aan het begin van de aflevering van B&B Vol Liefde, ben ik in een acute staat van zwijmelaritus terechtgekomen. Mijn hersens verkeren in standje ‘verliefde bakvis’ en dat blijkt niet goed samen te gaan met de gewenste staat van scherpe columnist. 

Ik ben ontzettend blij voor Paul en Debbie, maar dat deze column ronduit ruk gaat worden is wel het gevolg van hun prille geluk in B&B Vol Liefde. Al mijn sarcastische opmerkingen zijn verweekt tot een zemelige smurrie en ik heb zelfs totaal geen zin om deelnemers op de hak te nemen. Iets wat voor mij best bijzonder is.   

Natuurlijk kan ik de opmerking maken dat het voor Han tijd is om B&B Vol Liefde te verlaten en terug in zijn molshoop te kruipen, maar eigenlijk is het best een beetje zielig voor hem. Al schrijvend daalt het besef in dat ik een hypocriete trut ben, want hoewel ik het sneu vind voor onze Momfer de Mol zou ik nog liever een uitstrijkje ondergaan wat uitgevoerd wordt door een blinde slager die een dokterstas inclusief eendebek op Marktplaats heeft gescoord, dan een half uur op date gaan met Hanneman. 

Daten met Bram 

Een date met blatende Bram staat op nummer twee op mijn bucketlist van helse ervaringen om over te slaan, maar dat heeft een andere oorzaak. Ik wil niet in de gevangenis terechtkomen wegens openbare geweldpleging. De combinatie van het gehinnik en een geitensik waar een hele permacultuur in groeit is nu eenmaal niet iets wat mijn rikketik sneller doet kloppen door lustgevoelens. Hooguit wat hartkloppingen veroorzaakt door irritatie en een lichte vorm van agressie. 

Ik ervaar geen ‘glibberige panty gevoelens’ als Bram door het beeld bij B&B Vol Liefde loopt, maar eerder een gortdroog ‘Sahara woestijn gevoel’ en ik ben enigszins verwonderd dat Suus en Carolien wel onder de indruk zijn van hem. Zou het misschien aan mij liggen? Alle mannen in het liefdesprogramma activeren in mijn brein een onbedwingbaar verlangen om seks voorgoed af te zweren en als non door het leven te gaan. Ik heb zelfs al op Aliexpress gezocht om te kijken wat een kuisheidsgordel met driedubbel hangslot kost. Ter bescherming tijdens een eventuele aanval van verstandsverbijstering.

Een B&B Vol Liefde en Lust gewenst 

Desondanks hoop ik dat liefde daadwerkelijk blind is en dat lustgevoelens vanuit vriendschap net zo snel kunnen groeien als onkruid tussen de terrastegels. Ik gun het B&B Vol Liefde deelneemsters Debbie de Jong en Petri Damen om op een dag wakker te worden met een oerdrang om passioneel de liefde te bedrijven met Paul en Thomas. Zelfs Bram Eijgenhuijsen gun ik een potje horizontale tango met Carolien of Suus en wat mij betreft spuit Olof de B&B van Marian Trott vol liefde. Maar voor mij persoonlijk hoeft seks even niet meer en is mijn libido in een diepe zomerslaap gesukkeld na 24 afleveringen van het liefdesavontuur van RTL4.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 24 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023