Nathalie vervangen door Esra in de B&B Vol Liefde estafette van Joy

De weersverwachting voor de B&B Vol Liefde van deelnemers Leendert, Joy, Bram en Debbie laat een wisselend beeld zien van depressies en een enkele opklaring met kans op een bezoek van storm Esra.

Thalia en Jorien strijden om het hart van Leendert 

De watermolen van Leendert Wijland begint spontaan te huppelen als Thalia in de keuken van de B&B Vol Liefde aan het dansen is en de gastheer besluit daarom ook maar de heupen los te gooien, terwijl Jorien in haar uppie in de tuin zit. De danskwaliteiten van de grijze rakker zien er bijzonder apart uit. Waarschijnlijk moet het scharnier van de kunstheup van Leen even ingespoten worden met WD40 om de boel weer soepel te laten functioneren. Mocht het zo zijn dat de beste kerel nog niet in het bezit is van een heupprothese, dan wordt het waarschijnlijk hoog tijd.

De oude vos is wat stram, maar zijn streken is Leendert zeker nog niet verleerd en hij flirt erop los met B&B Vol Liefde deelnemers Jorien en Thalia. Tussen de dames onderling lijkt er wat concurrentiestrijd te heersen, maar de vrouwen gaan daar allebei anders mee om. Thalia begint flink te verzuren en Jorien gooit haar charmes in de strijd door seksuele toespelingen te maken. Het is slechts een kwestie van tijd voordat die twee in een bitchfight belanden en ik raad Leendert aan om alvast alle serviesgoed en messen achter slot en grendel te zetten voordat het gaat stormen.

Esra neemt het stokje over van shitfluencer Nathalie in de B&B Vol Liefde van Joy

Onze ‘altijd bescheiden’ Joy van Swieten dumpt Babette bij de buren en laat shitfluencer Nathalie weten dat het tijd is om de B&B Vol Liefde te verlaten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet helemaal begrijp waarom de afgewezen dame nog een fartmachine met afstandsbediening achterlaat voor de omhooggevallen snotaap die denkt dat de wereld zit te wachten op een berg met zijn naam erop. Nathalie is helemaal naar Malaga afgereisd om vervolgens na amper 48 uur weer naar huis gestuurd te worden, dan schijt je als echte shitfluencer als wraak toch op zijn minst de hele B&B Vol Liefde toko van Joy onder?

Nog voordat Nathalie goed en wel van Mount Joy is afgerold staat de volgende vrijgezelle dame alweer te trappelen. De oestrogeenvrije dag waar de gastheer zo naar verlangde, valt hierdoor compleet in het water. Het nieuwe slachtoffer van Joy heet Esra en is een 22-jarige dame die verdacht veel op Fenna lijkt uit seizoen 2 van B&B Vol Liefde. Je weet wel, de schooljuf van Martijn met de waterlanders.

Dat er al een dame is die haar territorium heeft afgebakend op het gebergte van Joy vindt de nieuweling niet heel tof, maar Esra maakt zich geen zorgen over de band tussen Babette en de bergkneus want ‘alles kan kapot’. En zo hangt er ook boven Malaga een hogedrukgebied met kans op bitchfight in de lucht.

Slaapverwekkende toestanden bij Bram

Bij Brammetje Dump in Zweden is het vooral weer heel erg saai. Telkens als die gozer in beeld komt tijdens de afleveringen verlang ik plotseling intens naar een LOI cursus ‘Grassprietjes tellen voor beginners’ en lijkt vogels spotten vanaf een zinkend boorplatform in de Noordzee ook een uitermate boeiende hobby. Bram Eijgenhuijssen is onderhand net zo langdradig als zijn mislukte dreadlocks en zowel grijze muis Yamie Lee als havenwerker Madelon brengen ook niet veel leven in B&B Vol Liefde.

Het voorstukje voor de volgende aflevering lijkt echter wel wat sensatie te beloven in Zweden, maar ik zou er niet gek van staan te kijken als we blij gemaakt worden met een dooie mus en het spektakel slechts een kleine discussie is tussen Madelon en geitenbreier Bram. De kans op bitchfight regenval acht ik dan ook slechts  20%, tenzij de windrichting gaat draaien.

Rattenplaag ternauwernood voorkomen bij Debbie de Jong

Voor een hoosbui hoeven we in ieder geval niet bij de B&B Vol Liefde van Debbie aan te kloppen, want zij heeft Cees afgewimpeld waardoor de kans op een lekker potje matten tussen de ranzige rattenstaart en handige Paul is verkeken. Best jammer, want eigenlijk had ik stiekem wel op een worstelpartij gerekend en al geld ingezet op de klusjesman. Straks maar eens even een mailtje sturen naar het redactieteam van Tv-Vrouw om mijn inleg in de B&B Vol Liefde poel te laten verplaatsen richting Jorien.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 13 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023