Troosteloze takken drijven B&B Vol Liefde deelnemer tot het uiterste

Welkom bij onze zelfhulpgroep. Als je dit artikel leest heb je waarschijnlijk aflevering 10 van B&B Vol Liefde gezien en ben je wellicht nog enigszins in shock van de beelden die je van Petri, Hans, Leendert, Thalia en sekteleider Walter hebt mogen aanschouwen. Laten we daarom samen even de laatste ontwikkeling van de naar liefde smachtende vrijgezellen evalueren. 

De magie van B&B Vol Liefde chirurg Petri Damen

Hoe kreeg ze het voor elkaar? Het was gruwelijk om te zien, maar tegelijkertijd ook fascinerend. Waar ik het over heb? De vrouw die het voor elkaar kreeg om voor het oog van de camera ‘met zonder handen’ een man te castreren. Er kwam zelfs geen scalpel aan te pas toen B&B Vol Liefde eigenaresse Petri Damen haar trouwe dienaar Hans van zijn laatste restje mannelijkheid beroofde. Met haar tanden scheurde ze het scrotum van de man open, waarna het pruimenbekkie met de kracht van een Turbo Dyson al zijn zilte zwemmers eruit zoog om de dooie zaadmassa vervolgens over hem heen te braken. En waarom? Meneer had het vieze gore lef om haar laurierboompje te snoeien.

Dat je als vrouw niet wil dat bepaalde mannen je bush snoeien is te begrijpen. Ik heb tenslotte zelf ook op het bijzettafeltje naast mijn voordeur een lamp staan als voorzorgsmaatregel om eventuele nachtelijke inbrekers, seriemoordenaars en seksueel gefrustreerde droeftoeters te verjagen. Een antieke lamp met grijze franjes om precies te zijn. Het kreng is zo lelijk als de nacht, maar de zware metalen voet is uitermate geschikt om ongenodigde gasten een schedelbasisfractuur deluxe te bezorgen. Die hakt alle Ali B’tjes met gemak in tweetjes.

Maar als je een man toestemming geeft om je bush te trimmen en zelfs nog vooraf expliciet aangeeft dat je een rond geknipte coupe wil hebben, dan moet je ook niet zeiken als er een stukje te veel af is. Ondanks het bloederige castratiefeestje zonder verdoving was Hans ineens een stuk meer mans en besloot dat B&B Vol Liefde SM-meesteres Petri de boom in kon. 

Het mysterie van de verdwenen vrouw

Bij Leendert in de Belgische Ardennen gebeurde er vandaag in B&B Vol Liefde ook rare dingen, want Thalia was er in de nachtelijke uren tussenuit gepiept. Heel even leek het kat in het bakkie toen Leen en de Colombiaanse dame samen in bed waren beland, maar de volgende morgen was er wel iets heel vreemds aan de hand. De watermolenaar begreep er geen sikkepit meer van. Het ene moment samen knus in bed en daarna ineens uit met de pret. Tja jongen, dat komt ervan als je vergeet te ‘bethalia’. 

Het is mij niet helemaal duidelijk wat voor intenties Thalia heeft met Leendert en ik vraag me af of hij uiteindelijk eindigt met een B&B Vol Liefde of met een lege portemonnee? Misschien ben ik wat te streng voor de knappe dame en zit ik er compleet naast, maar op de een of andere manier resoneert het op gevoelsniveau. Hoe dan ook, ik ben zo blij als een beer met zeven lullen dat ik eindelijk eens interessant kan doen door bovenstaande resonantie-zin te gebruiken. Geen flauw idee wat het betekent, maar ik voel me wel reteslim.

Uitdunning van de sekte van Walter

Op de B&B Vol Liefde van Walter wilde de gastheer ook even lekker 1-op-1 resoneren met Claudia, Anne en Ingrid. Uiteraard moest daar weer een heel gewichtig spektakel van gemaakt worden waarbij de tempel centraal stond. Ik kan de monoloog van de heer des huizes hier letterlijk voor jullie opschrijven, maar ik vertel het liever in mijn eigen woorden. Dat scheelt een hoop oeverloos gelul en de essentie is hetzelfde. Daarom zal ik de boodschap van de goeroe even samenvatten.

De boodschap van Walter richting Claudia: ‘Sorry Clau, ik krijg mijn heilige totempaal niet omhoog voor jou en dat gaat in de toekomst ook niet gebeuren. Je mag wel in mijn sekte blijven om mij te vereren, maar neuken gaat ‘m echt niet worden.’

De boodschap van Walter richting Anne: ‘Beste Anne, je bent teringdruk en ik wordt knettergek van je grijpgrage graaitengels. Wil je nu alsjeblieft optiefen?’

Wat onze Swami Salami Walter tegen Ingrid heeft gezegd zullen we nooit weten, want dat stukje heeft de aflevering van B&B Vol Liefde niet gehaald omdat het beeldmateriaal is verzopen in de tranen van Claudia. En misschien is dat maar beter ook aangezien we als kijkers alweer genoeg kolder voor onze kiezen hebben gehad voor vandaag. Het is tijd voor een borrel om het afscheid van Anne te vieren en ter nagedachtenis aan haar obstinate persoonlijkheid sluit ik dit artikel af met een dikke AHOEEE. 

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt B&B Vol Liefde 2023 elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 10 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023