Maakt deze nieuwe B&B Vol Liefde vrijgezel een geintje over haar beroep?

Na het spirituele gesnif van Claudia, het stalkgedrag van Anne en de brallerige uitspraken van advocaat Jan in de eerste 10 afleveringen van B&B Vol Liefde 2023 zou je verwachten dat niks de kijkers meer kan verbazen. Veel erger kan het niet worden toch? Dit blijkt echter een misvatting, want aan het begin van de derde week van het liefdesavontuur staat de volgende bizarre persoonlijkheid alweer te trappelen van ongeduld. Shitfluencer Nathalie, kom maar naar boven en sla je slag op de B&B Vol Liefde van mister Mount Joy van Swieten!

Is Nathalie de verlossing voor de B&B Vol Liefde kijkers?

Zodra de 25-jarige Nathalie uit Yerseke de berg op klimt bij Joy, slaak ik een zucht van verlichting. Een beetje een onstuimige meid met een apart gevoel voor humor, maar verder lijkt ze redelijk met haar pootjes op de aardbodem te staan. Eindelijk een fatsoenlijke deelnemer in dit liefdesprogramma! Nu ligt de lat natuurlijk ook niet bijster hoog na kermende Claudia, akelige Anne en bespottelijke Babette. Dan ben je al gauw een redelijk ‘normaal’ persoon in vergelijking tot die genetisch gemanipuleerde tofu-snuivers.  

Als Nathalie aan haar B&B Vol Liefde concullega Babette aankondigt shitfluencer te zijn ga ik er dan ook vanuit dat zij een geintje maakt. Naarmate het grapje langer en langer duurt, begin ik me toch een beetje zorgen te maken. Nieuweling Naathje zal toch zeker ook niet ontsnapt zijn uit een of andere gesticht voor zweeftroela’s met chronisch opgezwollen aura’s?

Iemand die oppert om voetencrème in de dagcrème van Babette te flikkeren, zodat die puisten krijgt groter dan het ego van B&B Vol Liefde deelnemer Joy, én daarnaast uit het nuchtere Zeeland komt moet toch wel een heerlijk wijf zijn? Of zit ik er compleet naast en maakt Nathalie mijn uit de klei gerukte mede Zeeuwen tot schande?

Kak, kak en nog een kak!

Mijn angst blijkt helaas al gauw de keiharde waarheid te worden, want B&B Vol Liefde 2023 deelneemster Nathalie is bloedserieus over haar poepgerelateerde activiteiten als shitfluencer. Ze geeft de kijkers een voorbeeld van haar baanbrekende feces theorie en vergelijkt creativiteit met obstipatie, waardoor ik als menselijke fictie typemachine natuurlijk ook gelijk na ga denken over mijn eigen creativiteit. 

Ik kom tot de conclusie dat mijn crea uitspattingen meer lijken op spuitpoep met klontjes in plaats van obstipatie. Tijdens het typen van een artikel stroomt de tekst vanzelf en het is iedere keer weer een verrassing wat eruit komt. De ene keer meurt het meer dan de andere keer en ook de kleur van het sarcasme is onderhevig aan de avondmaaltijd die ik genuttigd heb. Meestal komt er vooral een hoop bullshit uit, maar vreemd genoeg zijn er mensen die het willen lezen. 

Tijd voor een noodplan om deze B&B Vol Liefde single op afstand te houden

Nu eenmaal duidelijk is dat de wijsheid van Nathalie van hetzelfde niveau is als de bescheidenheid van Joy, besluit ik dat het tijd is om alle toegangsroutes naar Zeeland te blokkeren. Zouden de Zeeuwse boeren genoeg mest in hun gierputten hebben om Yerseke te bedelven met aromatische shit zodat Nathalie een functie elders moet zoeken? Of wacht…ik heb een beter idee. Laten we die meid inruilen voor Hans! Hij heeft tenminste gratis laurier en ons Zeeuwen bin zuunig.

Klik hier om naar alle berichten over B&B VL 2023 en 2022 te gaan

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt B&B Vol Liefde 2023 elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 11 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023