Rustige Leendert poetst aura’s op in B&B Vol Liefde 2023

Het is vandaag wel een heel bijzondere dag in B&B Vol Liefde 2023, want Claudia is jarig en krijgt op camping Le Domaine Vert een date met Walter Spangenberg cadeau. In Thailand ondergaat Bianca in guesthouse Say Cheese een ‘Kaassoufflé cursus voor beginners’ om Martijn Bolhoeve tevreden te stellen en B&B Vol Liefde deelnemer Leendert Wijland weet in Moulin Floumont de Colombiaanse Thalia binnen te halen.

Wanneer stopt Walter met het manipuleren van Claudia in B&B Vol Liefde?

De emoties van Claudia zijn zo veranderlijk als het Nederlandse weer en dat weerprofeet Walter Spangenberg moeiteloos elke buitje weet te manipuleren begint mij onderhand behoorlijk te irriteren. Meneer rukt een bosje verwelkte bloemen uit de tuin en hoppa mevrouw straalt als de eerste lentezon in mei. Hij danst een rondje ‘happy beursdee’ met haar en we hebben direct een hittegolf te pakken. De profeet gooit er ook nog een watervalletje achteraan en de stortbui die de herfst inluidt is een feit.

Kan iemand deze amateurweerman alsjeblieft ontslaan en hem terugsturen naar zijn vorige leven? De afwisselende cyclus tussen de spiritueel geschifte leermeester spelen en de hijgende casanova uithangen is mensonterend tegenover de emotionele blondine. Claudia is al niet het meest labiele paardje van de stal, moet ze dan ook nog ten prooi vallen aan de mindgames van B&B Vol Liefde eigenaar Walter? Potverdorie vent, speel dit soort spelletjes liever met iemand die jou mentaal aan kan. Aan mij zou je een slechte hebben, want ik veeg zo de vloer met je aan en spoel je daarna door het putje van het riool.

Kan iemand alsjeblieft mijn aura even grondig reinigen?

Aangezien ik tijdens het schrijven van bovenstaande alinea steeds harder op het toetsenbord van mijn computer begin te rammen, lijkt het me verstandig om over te schakelen naar een ander onderwerp. Ik heb dit jaar al genoeg toetsenborden vermoord en wil dit exemplaar graag nog even heel houden. Een ideaal onderwerp om Walter Spangenberg en zijn orgi-camping Le Domaine Vert uit mijn aura te verbannen is natuurlijk de rustige Leendert Wijland die met zijn B&B Vol Liefde Moulin de Floumont hoog in de Belgische Ardennen verstopt zit. 

Vraag mij niet hoe het mogelijk is, maar blijkbaar voelt Leen precies aan wat ik nodig heb. Precies op het moment dat tijdens de aflevering van B&B Vol Liefde het vuur als een razende Roeland uit mijn neusgaten spuwt en ik Walter door het scherm van de televisie heen wil rukken om hem een okkernoot op zijn zelfingenomen knar te geven, begint de kalme Leendert op zijn piano te spelen. Zou hij soms ‘tele-apatisch’ zijn in plaats van gewoon oersaai?

Passionele Thalia jaagt op het Leendert Wijland

De nieuwe date van Leendert vindt hem in ieder geval niet saai, want de Colombiaanse Thalia glibbert bijna van genot de B&B Vol Liefde van de ouwe rakker binnen. Het is een mooie meid van 61 lentes jong, al zou je haar die leeftijd zeker niet geven. Thalia barst bijna uit haar voegen tijdens het overmatig complimenteren van haar gastheer en laat een slakkenspoor van minstens 3 centimeter dik achter op de plavuizen. Herdershond Noa zit er gelaten bij terwijl de rode appelwangetjes van Leendert zo intens gloeien dat hij bijna licht geeft in het donker.

Misschien is het een goed idee om het Ardense gloeilampje uit te lenen aan Bianca? De hyperactieve ‘taxibediende’ is speciaal voor dit seizoen van B&B Vol Liefde helemaal vanuit ons kikkerlandje naar Hua Hin in Thailand gevlogen om vervolgens het slachtoffer te worden van het graftakkenhumeur van Say Cheese eigenaar Martijn Bolhoeve. Als er iemand een lichtpuntje kan gebruiken, is zij het wel. Nu maar hopen dat rustgevende Leendert Wijland wel op tijd terug is voor de volgende aflevering waarin Walter Spangenberg te zien is in B&B Vol Liefde 2023, anders vrees ik dat zowel mijn toetsenbord als televisie het niet zullen overleven.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 8 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023