Ingrid heeft het helemaal gehad met Walter en zijn B&B Vol Liefde

Van Walter Spangenberg hebben we al vroeg in het seizoen van B&B Vol Liefde 2023 geleerd dat het belangrijk is om bij je gevoel te blijven. En ook al heeft het merendeel van de kijkers de wijze lessen van de goeroe bij het chemisch afval gegooid, toch zijn er weldegelijk mensen die naar hem geluisterd hebben. Ingrid, Niesje en Suus staan vandaag in B&B Vol Liefde stil bij hun gevoel.

Een B&B Vol Liefde hoeft voor Ingrid niet meer

‘Ja, ik voel fuck you! Ik voel pissig, ik voel boosheid, ik voel me voor lief genomen.’ Het moge duidelijk zijn dat Ingrid een beetje boos is op Walter Spangenberg, de spirituele zweefzeiker van B&B Vol Liefde. Terwijl zij uit haar dak gaat rol ik gierend van de lach over de bank en ter plekke besluit ik dat de kreet ‘ik voel pissig’ vanaf nu een ereplaatsje krijgt in mijn vocabulaire. Al is het alleen al omdat ik de aanwezigheid van Ingrid in B&B Vol Liefde ga missen. 

Bij Leendert voelt Niesje ook wat. ‘Ze voel vies’. Tijdens haar verblijf in Mont Floumont, de B&B Vol Liefde van Leendert Wijland, is het Niesje opgevallen dat de gastheer het niet zo nauw neemt met de hygiëne. Het is mij nog onduidelijk of die ouwe rakker daadwerkelijk een viespeuk is of dat de dame in kwestie een typisch gevalletje smetvrees is. Ik verzoek de montagemedewerkers van het programma om in de volgende aflevering wat meer close-up beelden van de B&B uit te zenden, zodat de kijkers zelf een oordeel kunnen vormen. Mochten we dan nog niet tot een eenduidige conclusie komen, dan kunnen we altijd nog Rob Geus richting de Belgische Ardennen sturen. 

De jaloerse gevoelens van Suus

Het is een aflevering met weliswaar weinig liefde maar vol gevoel in de B&B’s, want ook in Zweden wordt iets gevoeld. ‘Suus voel jaloers’ op nieuweling Carolien die zojuist in Norrhult is aangekomen op de zelfvoorzienende boerderij van Bram Eijgenhuijsen. Is eindelijk Yamie Lee van het erf afgekickt, komt er weer een dame die het voorzien heeft op de geitenbreier. Dat is behoorlijk incasseren voor de jonge Suus en ze is er goed sick van dat Bram enthousiast reageert op de 35-jarige diëtist Carolien uit Boxtel.

Marian stuurt Gerrie de laan uit

Ik weet niet wat al die lui van B&B Vol Liefde gegeten hebben vandaag, maar zelfs in Portugal wordt er met gevoelens gespeeld door de anders zo correcte Marian. Gerrie wordt naar huis gestuurd en op zich kan ik mij goed voorstellen dat ze niet warm loopt voor hem, want ik zou ook echt geen sappige spatlappen krijgen van die vent. Maar ik ben toch een beetje teleurgesteld in de timing van de B&B eigenaresse.

Waarom laat Marian ‘s ochtends Gerrie met de billen bloot gaan voor half Nederland en onkruid wieden, terwijl ze hem vlak daarna dumpt en hem moederziel alleen laat tijdens zijn vertrek uit B&B Vol Liefde? Dat is toch niet echt classy? Niet dat ik medelijden heb met Gerrie, maar ik heb wel enorm veel medelijden met mezelf en de 1,7 miljoen kijkers die het horrorbeeld van Gerrie’s derrière decolleté zelfs met een staalborstel en hogedrukspuit niet van hun netvlies afgeboend krijgen. Had ons dit in vredesnaam bespaard, want nu voelen wij ook iets. ‘Wij voelen misselijk’.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 21 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023