Zit jij al helemaal klaar voor het nieuwe B&B Vol Liefde avontuur van 2023?

Vol verwachting klopt ons hart voor het meest meeslepende televisie moment onder de zon: Een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde. Vinden de deelnemers de ware liefde waar ze zo naar verlangen of blijken hun dates slijmerige kikkers te zijn die na de zoen weigeren te veranderen in prinsen en prinsessen? Een ding is zeker, we gaan ons in de zomer van 2023 goed vermaken met de B&B Vol Liefde deelnemers van seizoen 3: Debbie de Jong in Spanje , Martijn Bolhoeve in Thailand, Bram van Eijgenhuijssen in Zweden, Marian Trott in Portugal, Petri Damen in Frankrijk, Leendert Wijland in België, Joy van Swieten in Malaga en Walter Spangenberg in Frankrijk.

Eindelijk weer een leuk programma op tv!

Als een klein kind dat bijna jarig is heb ik de dagen afgeteld en eindelijk is het zover. Seizoen 3 van B&B Vol Liefde, een nieuw liefdesavontuur vol spanning, romantiek en hopelijk ook een ‘dramaatje’ hier en daar. Als trouwe televisie-tikgeit kijk ik veel tv, maar er zijn maar twee programma’s waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen: B&B Vol Liefde en Married at First Sight.

De deelnemers, de hype eromheen en het samen met de lezers van Tv-Vrouw dagelijks nabespreken van de afleveringen, maken het elk seizoen weer een heerlijk programma om over te schrijven. Wat hebben we vorig jaar gelachen om ridder Hans op zijn paard. We hebben ons geërgerd aan de ‘Ons Soort Mensen’ mentaliteit van Tjerk en verwonderden ons dat het tranendal van Martijn niet half Portugal onder water heeft gezet.

Wat gaat seizoen 3 van B&B Vol Liefde ons brengen?

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn verwachtingen zijn hoog. De eerste beelden van het nieuwe seizoen zijn zeer veelbelovend. Het productieteam heeft weer een aantal excentrieke deelnemers geselecteerd waarmee we ons zeker niet zullen vervelen. Ik durf er mijn linkerteen om te verwedden dat we vooral met Debbie de Jong in Spanje, Martijn Bolhoeve in Thailand en Marian Trott in Portugal de nodige sensationele momenten zullen beleven in B&B Vol Liefde 2023.

Het vooruitzicht van een nieuwe liefdessoap maakt dat het me niet snel genoeg kan gaan en ik moet bekennen dat de Hoe is het nu met? aflevering mij vrijdagavond daardoor niet echt kon boeien. Natuurlijk was het leuk om de oude bekenden weer in beeld te zien en met Art Rooijakkers is het altijd genieten, maar het verlangen naar het nieuwe avontuur is te groot. Laat die tenenkrommende dates en ongemakkelijke momenten maar komen. Zwijmelen en van de bank rollen van het lachen is wat we willen!

Zorg dat je goed voorbereid bent

Maandag 10 juli 2023 is het dan ein-de-lijk zover en kunnen we genieten van seizoen 3 van B&B Vol Liefde. Mijn telefoon gaat op stil, de batterijen van de deurbel flikker ik eruit en de koelkast staat bomvol met calorierijke versnaperingen. Dit weekend nog even een lekker wijntje halen om de boel goed door te spoelen en het nieuwe seizoen kan wat mij betreft beginnen. 

Allemaal alvast heel veel kijkplezier gewenst en weet dat elke werkdag direct na de aflevering op de website van Tv-Vrouw.nl een nieuwe column op jullie wacht waarin we de avonturen van die dag met een flinke korrel zout en satire doornemen. En natuurlijk staan onze social media kanalen wagenwijd open om samen met jullie als ware amateurpsychologen en relatiedeskundigen de boel eens even flink te analyseren. Tot maandag!

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Heb je nog geen genoeg van het gezwets van de tikgeit die dit artikel heeft geschreven?? Check dan vanaf 29 augustus 2023 elke werkdag rond het middaguur de website van Tv-Vrouw voor een gloednieuwe column Jorit zegt het gewoon over het wel en wee in televisieland.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen met Debbie de Jong in Spanje, Martijn Bolhoeve in Thailand, Marian Trott in Portugal, Petri Damen in Frankrijk, Bram van Eijgenhuijssen in Zweden, Leendert Wijland België, Joy van Swieten in Malaga en Walter Spangenberg in Frankrijk terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » Hoe is het nu met? B&B Vol Liefde 2023