Trapt Corina in het charmeoffensief van B&B Vol Liefde goeroe Walter?

Na drie weken zwoegen om hun grote liefde te vinden is er nog maar bijster weinig hartstocht te ontdekken in Frankrijk en het lijkt erop dat ook nieuwkomers Corina en Toine genadeloos afgeserveerd gaan worden door Petri Damen en Walter Spangenberg, de kritische keurmeesters van B&B Vol Liefde. 

Doorziet Corina het masker van Walter of vult ze zijn B&B Vol Liefde?

‘Dit meen je niet!’, roep ik naar de televisie terwijl Walter, Ingrid en Corina tijdens aflevering 16 van B&B Vol Liefde 2023 door het beeld dartelen. In mijn nek ontstaan vrijwel direct rode jeukende vlekken en de ader op mijn voorhoofd bonst alsof hij elk moment uit elkaar kan spatten. De stoom komt uit mijn oren en de kans dat er vuur uit mijn neusgaten gaat spuwen die de tv met één grote steekvlam cremeert, wordt met de seconde groter. 

Het zien van de show die Popie Jopie Walter opvoert voor zijn nieuwe B&B Vol Liefde date Corina is misselijkmakend na zijn gedrag van de afgelopen dagen richting Ingrid. Hij heeft zijn vrolijke vredelievende goeroe masker weer opgezet en denkt volgens mij oprecht dat de kijkers er met open ogen intrappen. Je hoeft geen Albert Einstein te zijn om te doorzien dat dit gedrag net zo nep is als de borsten van Katja Schuurman.

Corina slikt het showtje van de B&B Vol Liefde gastheer als zoete koek en ligt nog net niet kwijlend als een Pavlov puppy aan de voeten van Walter Spangenberg. Terwijl zij een spraakwaterval over hem uitstort, zit ik stiekem gniffelend voor de televisie. Net goed voor die zwevende zieltjeszuiger met zijn opgeblazen ego. Na de wijze waarop Walter de dames Ingrid, Anne en Claudia heeft behandeld in B&B Vol Liefde, is dit een logisch karmisch gevolg van zijn acties. Heilig boontje komt om zijn loontje.

Misschien is het tijd dat schooljuf Petri zelf een lesje leert?

Wie ook de gevolgen ervaart van haar gedrag is de pedante Petri Damen. Hevig snikkend zit ze voor camera en jammert dat ze zichzelf ‘een leuke vent gunt waarmee het vanzelf gaat’. Tja meis, jezelf opstellen als belerende schooljuf met een ochtendhumeur is nu eenmaal niet heel goed voor je liefdesleven. Als je mannen steeds als kleine schooljongetjes voor straf in de hoek van het klaslokaal zet, kruipen ze echt niet bij je in bed. 

Toine, het nieuwe jochie van de B&B Vol Liefde school, maakt geen schijn van kans bij Petri. Zeker niet nu de docente Frans een vriendin op bezoek heeft. Zodra Toine zijn mond één millimeter opentrekt geeft de examencommissie hem een flinke tik op de vingers. Vreemd genoeg heeft hij zelf helemaal niks in de gaten. Net zoals kletskous Corina niet in de gaten heeft dat goeroe Walter haar geoewehoer maar niks vindt.

Kunnen we Toine niet aan Claudie koppelen? Wie weet wordt het wel een groot succes en hebben we dit jaar een bruiloft in het verschiet. Ik weet niet hoe het met de kijkers zit, maar ik ben na drie weken over de liefde schrijven hard toe aan een feestje.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 16 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023