Vinden jullie B&B Vol Liefde dit seizoen ook een beetje tegenvallen?

Seizoen 3 van B&B Vol Liefde kabbelt gezapig voort en er is in de laatste afleveringen weinig sensatie te bespeuren bij Petri, Bram, Debbie en de andere deelnemers van 2023. Zuchtend zet ik de televisie uit en vraag me af wat ik in vredesnaam over deze aflevering van B&B Vol Liefde moet schrijven. Meestal kost het geen enkele moeite om een lap tekst op papier te zetten, maar nu is het anders. Ik merk dat ik dit seizoen van B&B Vol Liefde iets mis, alleen wat het precies is, daar kan ik de vinger niet op leggen. Hebben jullie ook het gevoel dat de sfeer van het programma dit jaar anders is dan vorig jaar? Een beetje het ‘suikervrije snoepgoed syndroom’. Het is wel lekker, maar toch mis je de mierzoete calorieën.

Met wat voor voedingsmiddelen kunnen we de deelnemers van B&B Vol Liefde vergelijken?

Zo is Bram de biologische muesli met gojibessen van seizoen 3 van B&B Vol Liefde. Hartstikke gezond en vezelrijk, maar niet te vreten. Het smaakt alsof je een hoop zaagsel loopt te herkauwen en lijkt in niets op de crunchy Cruesli die zo heerlijk kraakt in je mond. Geen zoete rozijnen in je mond, maar rare gojibesjes die lijken op iets wat je cavia heeft uitgepoept. 

Joy doet mij denken aan oploskoffie. Zo’n poedertje dat volgens de reclame een zijdezachte cappuccino met een luxueuze schuimlaag voor moet stellen. Twee theelepels poeder in je mok, kokend water erover en vervolgens ga je bijna over je nek van de koffie die naar rioolwater smaakt. Het lijkt heel wat, maar valt enorm tegen.

Petri is het beste te vergelijken met van die ultra gezonde rauwe chocolade met 70% cacao. Zo bitter als de pest en zelfs na 15 keer je tanden poetsen, gorgelen met chloorwater en 3 bollen knoflook gegeten te hebben proef je die bittere zooi nog.

Nu nog een vergelijking voor Martijn, Leendert en Marian

Tja Martijn, hoe kan ik hem op een subtiele manier omschrijven in de vergelijking met etenswaren? De eerste associatie die in mij opkomt is die van een huismerk bitterbal, gebakken in oud frituurvet dat net niet genoeg op temperatuur is gekomen, waardoor de zompige vetmassa zich niet alleen nestelt in de bitterbal, maar ook aan de binnenkant van je gehemelte.

Bij Leendert denk ik aan een aardappel, zo’n kruimig bintje dat uit elkaar valt als je hem per ongeluk een minuut te lang kookt. Een pieper is best lekker af en toe, maar wel gruwelijk saai als ‘ie elke dag op je bord gemikt wordt.

Marian valt meer in de categorie after eight. Het sjieke chocolaatje met een vulling van een soort vreemde Colgate tandpasta aan de binnenkant. Je houdt ervan of vindt het niet te bammen, een middenweg is er niet. Gelukkig hebben we met Debbie onze Skittle onder de B&B Vol Liefde deelnemers. Lekker, verslavend en boordevol kleurstoffen. Eet er alleen niet heel veel van, want dan word je zo hyperactief als een Duracell konijntje op speed.

Bekentenis van een tikgeit

Poehee, nu heb ik met veel pijn en moeite toch weer een lap tekst op papier gekregen. Sorry lieve mensen, vandaag ben ik compleet Koos Inspiratieloos en ik zal maar eerlijk verklappen hoe het komt. Ik zit middenin een verhuizing en mijn hoofd zit vol met verf, laminaat en verhuisdozen die met geen mogelijkheid fatsoenlijk in elkaar te vouwen zijn. 

Hopelijk is de volgende aflevering van B&B Vol Liefde wat minder slaapverwekkend en krijgen we een flinke portie sensatie voorgeschoteld. Wellicht dat mijn creativiteit dan ook weer een beetje ontwaakt. Kunnen jullie mij een plezier doen en in de tussentijd bedenken met welk product uit de supermarkt Walter te vergelijken is? Ik ben heel benieuwd.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 18 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023