Advocaat Jan is hét typetje van B&B Vol Liefde in 2023

B&B Vol Liefde is een waar genot om naar te kijken en de guilty sin van menigeen, maar laten we niet vergeten dat er ook nadelen kleven aan de zomerse soap van RTL4. Dat het niet zonder gevaar is om je vol overgave te storten in de avonturen van de B&B Vol Liefde deelnemers van 2023 heeft onze eigen verslaggeefster aan den lijve ondervonden met dank aan advocaat Jan en Petri Damen.

Claudia en Anne schudden hun billen los in de B&B Vol Liefde van Walter

Het is woensdagmiddag en ik lig languit op de bank B&B Vol Liefde vooruit te kijken op Videoland, terwijl Walter Spangenberg in zijn liefdestempel in Frankrijk door het beeld danst met Claudia en Anne. Hij trilt als een vibrator met Parkinson en uiteraard trilt zijn Hollandse harem enthousiast met hem mee. Als de heilige Walter zegt ‘schud’, dan schudden de meiden hun boezem uit hun bh, want elk woord dat over de lippen van de goeroe komt slikken zij als zoete koek.

Claudia doet zo hard haar best om met haar vibraties op hoger niveau te komen dat ze zich bijna een hersenbeschadiging schudt. Geen shaken baby syndroom, maar shaken lady syndroom. Een luide oerkreet ontsnapt uit haar longen, ze loopt vuurrood aan en stikt bijna de moord. De tranen gekleurd met zwarte inkt van haar Kruidvat XXL volume mascara lopen over de wangen van Claudia, maar Walter Spangenberg heeft alleen aandacht voor de lekkende ogen van zijn B&B Vol Liefde date Anne.

Anne, de vrolijke meid die ooit haar vriendin was, stelt zich meedogenloos hard en veeleisend op in de strijd om aandacht van de spirituele goeroe. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de dames elkaar in de haren vliegen. Ik weet niet hoe jullie er als B&B Vol Liefde kijkers over denken, maar ik kan niet wachten tot Claudia de dreadlocks van Anne grijpt en haar als een volleerd kogelstoter met een ronddraaiende beweging door de liefdesgrot van Walter zwiept. Hoppa, pak aan bitch!

Een nieuwe man in de B&B van Marian!

Ineens schrik ik op uit mijn fantasie. Er is een nieuwe man in beeld gekomen die aan het hek bij Marian Trott in Portugal rammelt. Ik strek mijn arm uit naar de telefoon die op de salontafel voor me ligt en kan er net niet bij. De arm strek ik nog een klein beetje verder uit en dan verlies ik mijn evenwicht. *BAM* Ik beland vol met mijn bakkes op het rode Perzische tapijt op de grond terwijl ik met mijn bovenlip achter het opstaande randje van de poot van de salontafel blijf hangen. 

Bloedend als een rund en met een hazenlip á la Jan Jaap van der Wal lig ik op de grond. Het zou verstandig zijn om de dokter te bellen voor een hechting, maar in plaats daarvan bel ik collega Sandy. ‘Aart Staartjes is uit de dood opgestaan!’, gil ik door de telefoon. Door de bloedlip slis ik als Daffy Duck en Sandy begrijpt dan ook geen bal van wat ik zeg. ‘Me-neer Aart LEEFT!’ roep ik al lichaamssappen spetterend door de telefoon.

Advocaat Jan, de nieuwe date in de B&B Vol Liefde van Marian Trott, lijkt namelijk sprekend op Aart Staartjes die de rol speelt van een Engelse butler met het charme van Hugh Grant en het venijn van Fred van Leer. Hij deinst er niet voor terug om als een volleerd slager met een kettingzaag de poten onder het lijf van zijn concurrent vandaan te zagen terwijl hij nog een hartslag heeft. Advocaat Jan is een vreselijke vent, maar o zo heerlijk ‘afzeik materiaal’ voor B&B Vol Liefde kijkend Nederland.

Pijnlijke bedoening

Gelukkig is mijn collega Sandy de meest verstandige van ons twee en weet zij mij over te halen om toch even langs de huisarts te gaan. Als ik een uurtje later weer thuis op de bank zit met een hechting in mijn inmiddels blauwe lip, kan ik het niet laten om nog even de rest van de aflevering af te kijken. Wat overigens geen slim idee blijkt te zijn, want zodra B&B Vol Liefde deelneemster Petri zich afvraagt of haar date ‘ooit wel een keer zijn mond zal houden’ schiet ik in de lach. Mijn blauwe, opgezwollen ‘pornoactrice lip’ bescheurt zich…letterlijk. Kan er iemand een dokter bellen?

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn Bolhoeve, Bram van Eijgenhuijssen, Marian Trott, Petri Damen, Leendert Wijland, Joy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / B&B Vol Liefde / seizoen 3 / 2023

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023