Wie is de Mol: Eureka! ineens weet je wie de mol is

Wie is de Mol 2023

We hebben het allemaal wel eens. Je bent lekker met je badeend op pad en dan is ineens je band lek, nergens een fietsenmaker in de buurt natuurlijk en je moet ook nog eens die klote berg op met een slag in je wiel. Hebben jullie er ook zo’n hekel aan als dit gebeurt? Voor de kandidaten van Wie is de Mol 2023 is de lekke band van de gele badeend een fikse tegenvaller, al zal de mol die vermomd was als klagende kandidaat zich stiekem drie slagen in de rondte hebben gelachen.

Klagende kandidaat? 

Holy guacamole, volgens mij ben ik erachter Wie de Mol van seizoen 23 is! Ik denk dat de mol zich in het groepje bevond wat de badeend de berg op moest duwen en ik zal je vertellen waarom. Bijna alle Wie is de Mol kandidaten hebben op de een of andere manier een relatie met een badeend. Niet letterlijk natuurlijk, het zou immers een beetje raar zijn als Daniël of Soy een badeend proberen te rampetampen en ik zie Ranomi ook nog niet in bed rollebollen met die gele rakker.

De relatie tussen de badeend en Daniël Verlaan is vrij makkelijk te achterhalen. Hij is een tech journalist en de badeend refereert naar de hackers tool ‘Usb rubber ducky’. Een USB stick die dient als hulpmiddel om computers te hacken. Dus dan is Daniël de Mol? Een logische gedachte, maar wacht even met conclusies trekken. Ranomi Kromowidjojo is met haar zwemcarrière een ware badeend. 

Soy, Jurre of Anke?

Soy Kroon spreekt een van de stemmen bij de film Wil de Krokodil en daar komt een badeend in voor. En laten we eerlijk zijn, als Soy lacht lijkt zijn super brede grijns best op de snavel van een eendachtige. Is dan toch Jurre de mol? Zijn gedrag is zeker verdacht, maar wat is zijn achternaam ook alweer? Geluk, dezelfde achternaam als de beroemde eend uit Duckstad: Guus Geluk. 

Dan moet Anke de Jong wel de mol zijn toch? Ze had veel macht bij het koffers verdelen en komt te betrouwbaar over. Maar ook Anke heeft een relatie met een eend. Nee, ook in dit geval niet letterlijk. Die meid gaat echt niet flikflooien met een geel vogelbekdier. Ze kan heus wel wat beters krijgen. Anke is hoofdredacteur bij Elle en laat dat blad nu net een fotoreportage hebben gedaan met rubberen eendjes geïnspireerd door kunstenaar Florentijn Hofman.

Samengevat

Wie is de Mol kandidaten Daniël Verlaan, Ranomi Kromowidjojo, Soy Kroon, Jurre Geluk en Anke de Jong hebben allemaal een connectie met een badeend. Wie houden we dan nog over als potentiële mol: Anniek Boer en Nabil Aoulad Ayad.

Anniek Boer moest als afvaller Wie is de Mol 2023 verlaten. Iets waar een aantal kijkers niet rouwig om zal zijn. Na het panische gedoe van Anniek in het doolhof en de blunder aan de telefoon zal ik de laatste zijn om te zeggen dat ik haar zal missen en wat mij betreft is zij een terechte afvaller van Wie is de Mol. Het gestress van de gillende keukenmeid is de pest voor de concentratie van mollenjagers.

Tja en nu hebben we alleen Nabil Aoulad Ayad nog over als Wie is de Mol kandidaat die niet gelinkt kan worden met een gele rubberen badeend. Is het toeval en zit ik hopeloos klem in een tunnelvisie óf heb ik het mysterie van de mol ontrafeld?

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Wie is de Mol te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb je aflevering 4 van het nieuwe seizoen Wie is de Mol 2023 gemist en wil je de reactie van de afvaller zien? Kijk dan seizoen 23 van Wie is de Mol terug op NPOstart of NLziet.

Beeld bron: Still Tv NPO 1 / Avrotros

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 23 Wie is de Mol 2023