The Masked Singer: Wie wordt er niet nu niet blij van Beppie Lachebek?

The Masked Singer 2022

De ster van aflevering 6 van The Masked Singer 2022 is niemand minder dan Beppie Lachebek. Sterker nog, wat mij betreft is zij het absolute hoogtepunt van dit seizoen. Beppie is eerlijk, recht door zee en neemt geen blad voor haar lallende mond. En daar houden wij van bij Tv-Vrouw. 

Verplichte kost

Als tv-tikgeit moet ik verplicht een hoop televisieprogramma’s kijken en ik zeg je eerlijk dat alle Hilversumse gebakken lucht en opsmuk voor chronische allergie klachten zorgt door overstimulatie van mijn irritatieklier. Een aandoening waar overigens mijn omgeving meer hinder van ondervindt dan ik zelf. 

Vandaag hoeft mijn familie zich echter geen zorgen te maken. Ik ben in een opperbest humeur en al zou je me op zijn kop in een kliko vol bullshit zetten, dan nog blijf ik goedgemutst. Dat komt door Beppie met haar aanstekelijke lachebek in The Masked Singer. ‘Beppie heb nou eenmaal hetzellufde effect als chocolaai.’ Je wordt er blij van deze aflevering!

Beppie maakt het draaglijk 

Door de goedlachse zuipschuit is het gebrek aan spanning bij The Masked Singer goed te verdragen. Loiza Lamers als zeemeermin met een hese stem en een ontplofte zee-egel op haar gezicht, Ronnie Flex als krab met dreadlocks van zeewier en Patty Brard als ouwe zure slagroomtaart. Het ligt allemaal zo voor de hand dat het bijna een prestatie van wereldformaat zou zijn om het verkeerd te raden. 

Zelfs de exorbitante hoeveelheid aan reclameblokken in The Masked Singer 2022 is te gedogen dankzij de wetenschap dat Beppie Lachebek op ons wacht. Tijdens de ellendig lange reclame doen we massaal de afwas, stofzuigen het hele huis, ontdooien de vriezer en maken we de dakgoot schoon. Met een beetje mazzel houden we zelfs nog tijd over om een kop koffie te zetten. Maar het geeft niks, met Beppie in het vooruitzicht kunnen we het aan.

Loretta en Gerard

Waren er behalve Beppie Lachebek nog meer genietmomentjes in deze aflevering? Ja zeker wel. De witte tijger was weer een showbizzkitten in optima forma en ook de joker wist het mysterie over zijn identiteit goed vast te houden. Loretta Schrijver had zich voor de gelegenheid als een luipaard uitgedost, waarschijnlijk in de hoop om het hart van de tijger sneller te doen kloppen.

Gerard Joling liet zijn beste kant zien door een heerlijke sneer te geven naar Gordon. Op de vraag van Carlo Boszhard of ‘Gordon de tijger zou kunnen zijn’ antwoordde Geer vals: ‘Nou die haalt dit qua zang bij lange na niet.’ Gierende Geertje is duidelijk ook geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Per ongeluk expres 

Anderzijds kreeg koddige Carlo de lachers op zijn hand door quasi naïef te zeggen dat hij denkt zelf wel eens ‘in de taart te hebben gezeten’. Toen het publiek en overige juryleden bulderden van het lachen om zijn dubbelzinnige opmerking speelde Carlo natuurlijk de vermoorde onschuld zoals alleen Carlo dat kan.

Buddy Vedder deelde op zijn beurt weer iets teveel informatie toen hij een kaart moest selecteren. De knul had angst om de verkeerde kaart te kiezen en was bang om Joling achter zich aan te krijgen die hem zou straffen. Zware kost op de zaterdagavond en ik vraag me af of de opmerking een schreeuw om hulp was van Buddy of juist een stiekeme langgekoesterde wens.

Wat ga jij volgende week doen?

Voor zover het gekostumeerde zangfestival van deze vrijdag. Hopelijk is Beppie Lachebek volgende week weer van de partij. Ik ga de komende dagen alvast eens bedenken welk klusje ik bij de reclameblokken van de volgende aflevering ga doen. Misschien alle producten in de voorraadkast op alfabetische volgorde zetten of de Lego van mijn zoontje op kleur sorteren?

Klik hier om naar alle artikelen over het RTL4 programma The Masked Singer 2022 en 2023 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 4 The Masked Singer 2022