Secret Duets: Hilariteit om interpretatieverschil bij de hint van Louisa Janssen

Jeroen van der Boom doet een smetteloze imitatie van Gerard Joling in aflevering 8 van het RTL4 programma Secret Duets 2023 waar panelleden Edsilia Rombley, Donnie en Brigitte Heitzer diep van onder de indruk zijn. Wie zijn de zangers in aflevering 8 van Secret Duets 2023?

Nieuw panellid in Secret Duets 2023

Musicalster Brigitte Heitzer, die ik voor het eerst op de rode bank zie zitten als panellid bij Secret Duets, denkt op voorhand dat zij heel erg goed gaat zijn in het raden van de zangers en zangeressen. Hoogmoed komt meestal voor de val, dus houd je gemak nog maar even dame. Zin om naar een uur duetten te kijken en het raden van de artiest ontbreekt bij mij enigszins vanavond. Het is geen dramatische -ik kan wel janken- tegenzin, maar ik merk dat 6 afleveringen van Secret Duets voor mij persoonlijk genoeg is. Het concept is leuk, het programma gezellig, maar ik heb het gewoon inmiddels wel een keer gezien allemaal. 

Het duet van Louisa Janssen en Donnie 

Panellid Donnie mag als eerste het Secrets Duets 2023 podium innemen. Zijn muziek kan mij werkelijk gestolen worden, maar ik vind hem in al zijn eigenaardigheid zo sympathiek. Het is weer eens geen doen om te achterhalen wie er aan de andere kant van de muur met Donnie zingt en de onthulling duurt mij dan ook veel te lang. 

Er vliegt in Vogeltuin Avifauna waarschijnlijk niets meer rond met een verenpak, want die heeft Louisa Janssen allemaal aan haar rug hangen, terwijl ze met Donnie op het podium van Secret Duets 2023 staat. Hysterisch als altijd gekleed, maar met een volledig onherkenbare stem pakt ze haar moment of fame. Na het optreden vraagt Louisa of haar kopstem weer uit mag. Ik heb eerlijk gezegd liever dat ze voortaan enkel nog met haar kopstem door het leven gaat. Het is namelijk een stuk dragelijker dan haar eigen grafstem, al hoort die stem wel echt bij haar flamboyante persoonlijkheid. 

Bij de aanwijzing ‘deze tijger is niet voor de poes’, geeft Louisa Janssen een compleet andere verklaring dan presentator Jamai Loman op zijn Secret Duets 2023 briefje heeft staan. ‘Mijn tijger zit er niet meer, want ik heb nu een poes!’, zegt ze. Dweil mij maar op, ik hou van die vrouw.

Secret Duets singers Laura Fygi, Ferdi Bolland en Nyassa

Laura Fygi komt achter de muur vandaan na een prachtig duet met Edsilia Rombley in Secret Duets 2023. Laura had en heeft nog steeds een indrukwekkende zangcarrière. Haar doorbraak was met de meidengroep Centerfold in de jaren 80. Geweldig allemaal, maar mij heeft het nooit echt kunnen bekoren. 

Brigitte Heitzer zingt samen met Ferdi Bolland een duet op het podium van Secret Duets 2023 en zodra Ferdi zichtbaar is als geheime zanger ben ik enigszins in shock. Wat is die man oud geworden! Ik heb hem nog op mijn netvlies uit de tijd van Bolland & Bolland, het duo met zijn broer Rob Bolland. Best logisch dat ik dus een beetje schrik, want dat was nog voor de inmiddels 20-jarige oorlog tussen de broers. 

Jeroen van der Boom veroorzaakt met zijn duet met musicalster Nyassa Alberta in Secret Duets behoorlijk kippenvel. De twee kennen elkaar, want ze hebben ooit samen een tentoonstelling met eigendommen van Tina Turner geopend. Jeroen is dan ook blij verrast dat hij met Nyassa mocht zingen. Dat snap ik, want wat een strot heeft die vrouw zeg.

Het finalestuk van Jamai Loman en Django Wagner

Als blijkt dat presentator Jamai Loman de afsluiter van de avond met Django Wagner heeft gezongen gaat het los in de studio van Secret Duets 2023. Je zou bijna denken dat iedereen een beetje met dezelfde tegenzin aan aflevering 8 van het RTL4 programma is begonnen. Als Django en Jamai samen het nummer Mooie Blauwe Ogen als toegift zingen komt het publiek omhoog van zijn stoel om mee te zingen. Zo zie je maar weer, ondanks dat je soms met tegenzin naar een feestje gaat, is er altijd een kans dat het toch gezellig gaat worden.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Secret Duets 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Secret Duets op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van Secret Duets elke donderdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet is de aflevering met Louisa Janssen, Laura Fygi, Ferdi Bolland, Nyassa en Django terug te kijken

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Secret Duets / seizoen 3 / 2023

Home » Televisie » aflevering 8 seizoen 3 Secret Duets 2023