Mr. Frank Visser doet Uitspraak: De wraak met de nachtelijke stofzuiger

Mr. Frank Visser doet Uitspraak 2023 – woensdag 20:25 SBS6

Op het moment dat de eiser van het SBS6 programma Mr. Frank Visser doet Uitspraak begint te praten vel ik eigenlijk altijd al binnen 3 minuten een oordeel. Veelal niet op feiten gebaseerd maar op aannames. Dat geeft in dit geval niet, want ik kan van alles nog herzien tijdens de aflevering.  Zodra Joan haar eerste gal heeft gespuwd vind ik haar al een trut en dat is oké, want als buurvrouw Pamela een nog veel grotere trut zou blijken te zijn, dan trek ik mijn keutel gewoon weer in. Volgen jullie mij nog? 

Terug naar Joan, die ik dus sneller dan snel al een enorme zeikmuil vind. Als Viktor Brand haar onder het genot van een bakkie koffie heeft aangehoord en naar buurvrouw Pamela doorschuift zou op dat moment, theoretisch gezien, het keerpunt kunnen komen in mijn vooroordelen. Dat komt echter niet, ik vind Joan nog steeds een zeurpiet. Niet dat ik Pamela nu onmiddellijk een warm hart toedraag hoor, want ook zij heeft iets waar ik een ongemakkelijk gevoel van krijg tijdens deze aflevering van Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Wat een haaibaai zeg. 

De oorzaak van de burenruzie: gebrom

We hebben dus in deze aflevering van Mr. Frank Visser doet Uitspraak te maken met een trut, een haaibaai en gebrom. Bring in the clown aka Mr. Frank Visser. Joan hoort een brom die volgens haar afkomstig is uit de woning van Pamela, maar buurvrouw Pamela hoort helemaal niets. Stiekem hoop ik op de aanwezigheid van mysterieuze entiteiten. Dat er eens een keer geen geluidsexpert nodig is, maar een geestenuitdrijver. Veel spannender, toch? Misschien heb ik iets te veel naar Ghosthunters gekeken in mijn leven.

De brom blijkt overigens niet de enige irritatie van Joan te zijn, maar ook het buiten roken en frituren van buurvrouw Pamela is een aanslag op de kwaliteit van leven van Joan. Ik kan alleen maar denken ‘Het zal je buurvrouw zijn zeg!’ Joan heeft denk ik voor de spiegel geoefend hoe ze zo vriendelijk mogelijk over kan komen op camera, maar mij fop je niet hoor. Dit riekt naar een wolf in schaapskleren. Pamela daarentegen zal het rotzorg zijn hoe ze overkomt en ze verdedigt zichzelf tegen Joan dan ook op een behoorlijk lompe manier tijdens Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Eigenlijk zegt ze gewoon dat Joan op moet donderen met haar gezeik. 

mensrelatie_468x60_v2

De uitspraak

Tijdens de hoorzitting in Mr. Frank Visser doet Uitspraak over het gebrom, blijkt dat Joan midden in de nacht wel eens de stofzuiger in de meterkast heeft aangezet om buurvrouw Pamela terug te pesten. Joan vindt het zelf nogal vermakelijk en moet lachen als ze het vertelt. Vrouw, wat zet jij jezelf voor schut, want van terug pesten is helemaal geen sprake gezien het feit dat Pamela helemaal niets fout heeft gedaan. Het gebrom blijkt namelijk afkomstig van de cv-ketel. Nauwelijks waarneembaar en juridisch gezien zeker geen reden om te klagen. 

Mr. Frank Visser doet over het gebrom, dat Joan zo irriteert een uitspraak en die is niet verrassend. Als Joan het geluid niet kan verdragen zal zij een verzoek in moeten dienen bij de woningbouwvereniging voor een oplossing. Opgewonden standje Pamela moet haar peukkie iets verder achterin de tuin gaan roken, maar mag gewoon haar citroenkip blijven frituren naast haar schuurtje. Handen worden er na de uitspraak niet meer geschud, dus uitgenodigd worden om een kippenpootje mee te komen eten kan Joan wel op haar buik schrijven. Ik brom je, die twee lullen nooit meer met elkaar.

Klik hier om naar alle artikelen over de afleveringen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Frank Visser op tv kunt zien? Op televisie wordt seizoen 8 van het programma Mr Frank Visser doet Uitspraak elke donderdag om 20:30 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Meester Frank Visser doet Uitspraak / seizoen 8 / 2023

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 8 Mr. Frank Visser doet Uitspraak 2023