Massa is Kassa: Dit spektakel kan toch niet waar zijn?

Als je nog in sprookjes gelooft en geneigd bent om te denken dat deze tikgeit een te rijke fantasie heeft, lees dan dit artikel over het SBS6 programma Familie Gillis: Massa is Kassa 2023 met in de hoofdrol Peter Gillis en zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout, vooral niet verder. Ik sta namelijk op het punt om schokkende bevindingen te delen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Bedenkingen bij de Familie Gillis in Massa is Kassa

Luttele minuten nadat ik ingeschakeld heb bij aflevering 3 van Massa is Kassa ben ik er na ruim 9 seizoenen eindelijk uit. We zijn gefuckt. Zwaar genaaid. Besodemietert. Om de tuin geleid of hoe je het ook wilt noemen. Dit hele infantiele zooitje van Peter Gillis en consorten kan gewoonweg niet echt zijn! Ik vermoed dat tijdens laatste de aflevering van seizoen 10 van Massa is Kassa de kogel door de kerk wordt getorpedeerd. Hier, pak aan stelletje onnozele SBS6 kijkers, wat hadden we jullie te pakken hè?

Ik zie gewoon voor me hoe het hele productieteam en de acteurs in de rol van Peter Gillis, zijn zoon Mark en zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout gierend van de lach over de grond heen rollen om zoveel onnozelheid van de Massa is Kassa kijkers. Met de tranen van het lachen over zijn wangen snikt de producent ‘Hoe dom kun je zijn om aan te geloven dat er echt zulk volk als de familie Gillis bestaat?’ Het kan bijna niet anders, want dit kan toch geen realiteit zijn? 

Peter Gillis deelt de bevelen uit aan het personeel

Neem nu personal assistant Klaartje uit Massa is Kassa. Die komt toch regelrecht van een castingbureau? Haar stoïcijnse onderdanige voorkomen moet haast wel gespeeld zijn. Niemand ‘leent’ zich toch om ons Petertje zijn veters te strikken of zijn bevelen op te volgen als een hond? Geen enkele keer wordt alles wat Peter Gillis in Massa is Kassa verlangt van iemand voorafgegaan door een simpele ‘Wil je?’ of ‘Zou je?’. Om over een ‘alsjeblieft’ maar helemaal niet te spreken. Werkelijk waar, ik vreet nog liever niet dan dat ik afhankelijk zou zijn van een salaris uitbetaald door Peter Gillis. 

Het personeel van de vakantieparken van de familie Gillis zijn in het echte leven waarschijnlijk medewerkers van een sociale werkplaats en dolgelukkig met hun rol in de ‘we nemen heel Nederland op de hak’ serie. Ik gun ze hun moment of fame hoor, maar iemand had ze tegen zichzelf in bescherming moeten nemen. Zoals manager Toon, die compleet gekleineerd wordt door Peter Gillis in Massa is Kassa. Ik zeg het eigenlijk verkeerd, die zich laat kleineren door die creep van een Gillis. Niemand met ook maar enige vorm van eigenwaarde zou zo bloednerveus worden van het aan moeten zetten van zwembadverlichting. 

Mieke, Johnny en George

Als de collega van Toon zich op bevel van het oppervarken ook nog eens in een zwembroek hijst uit de bak gevonden voorwerpen om een lampje te repareren in het zwembad, probeer ik mijn walging te relativeren door mezelf wijs te maken dat het allemaal gespeeld is. Nieuwe vriendin Wendy van Hout is ook dijk van een actrice, want je kust Peter Gillis in Massa is Kassa niet zo gepassioneerd als je jezelf ook maar een beetje respecteert. Dat bestaat gewoon niet! De hoofdrollen in aflevering 3 van deze slapstick zijn echter voor Mieke, Johnny én hun manager George. Kan iemand mij enigszins geruststellen en mij bevestigen dat ik het bij een rechte eind heb dat de hele narcistische freakshow bij Massa is Kassa allemaal fake is? 

Maak jullie geen zorgen lieve lezers. Natuurlijk weet ik wel dat het geen acteurs zijn. Het is puur de wens van de gedachte, omdat mijn avondmaaltijd verbazingwekkend agressief zijn weg omhoog probeert te vinden.

Klik hier om alle artikelen over Familie Gillis Massa is Kassa te lezen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Familie Gillis: Massa is Kassa op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 10 van Familie Gillis: Massa is Kassa elke dinsdag om 20:30 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 10 Familie Gillis Massa is Kassa 2023