Married at First Sight: Een hoop drama en spijkers op laag water zoeken

Married at First Sight 2023

Seizoen 8 van Married at First Sight lijkt een compilatie van uitersten te worden. Aan de ene kant hebben we het onheilspellende koppel Nicole en Martijn die elkaar bijna de keet uitvechten. Of beter gezegd, de auto uitvechten. Aan de andere kant hebben we een allemachtig saai koppel zoals Richelle en Maarten, waarbij het zo goed gaat dat er geen reet gebeurt. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben er nog niet helemaal uit wat ik van Married at First Sight 2023 vind.

Laten we onze evaluatie van het wel en wee van de Married at First Sight deelnemers maar beginnen bij de meest slaapverwekkende koppels, tussendoor even nieuwelingen Remco en Paula onder de loep nemen, en van daaruit naar het infantiele gedrag van Martijn en Nicole toewerken. Normaal zou ik zeggen save the best for last, maar in dit geval is save the worst for last beter op zijn plaats.

Richelle en Maarten

Hier valt niet veel over te vertellen, behalve dat Richelle na de huwelijksnacht als een verliefde bakvis de camera in keek. Gelukkig nam Maarten in het vliegtuig onderweg naar hun vakantiebestemming ook de ‘verliefde bakvissen look’ aan, dus dat zit helemaal snor tussen de tortelduifjes. 

De fysieke aantrekkingskracht lijkt ook wel goed te zitten. Het eerste wat Maarten deed bij aankomst in hun vakantie suite was de vering van het bed testen. Dat doet die knul natuurlijk niet voor niks. De zwaantjes gemaakt van handdoeken, die op het bed lagen, werden spontaan zeeziek toen Maarten de vering testte, maar dat zullen we hem maar vergeven. Hij is lief voor Richelle en dat is het enige wat telt.

François en Wilfred

Dit koppel is tien minuten in beeld geweest en in die tien minuten zijn we nog niet veel wijzer geworden. Dat ze veel raakvlakken hebben wisten we al en dat ze dezelfde kledingmaat hebben, hadden we zelf ook wel enigszins in kunnen schatten. Hoe lief en leuk Married at First Sight deelnemers François en Wilfred ook zijn, ik verveel me stierlijk tijdens het volgen van hun avontuur. Het is allemaal zo braaf. Kom op mannen, geef ons wat passie, doe eens gek en gooi je haar los! 

Paula en Remco

Ik vrees met grote vreze dat Remco en Paula ons als aanstaand Married at First Sight koppel ook niet al te veel actie zullen bezorgen. Leuke mensen, absoluut, maar gaan zij ons het vuurwerk geven waar we op zitten te wachten? Ik weet het zo net nog niet. Heel even leek er een leuke twist tevoorschijn te komen toen Paula aangaf dat zij een rode trouwjurk wilde. Ik heb echter het idee dat dit meer van haar moeder kwam dan van de bruid zelf. Moeders heeft alles in het rood. Van een rode auto tot aan rode spulletjes toe en ‘Paula is tenslotte ook geen twintig meer’, aldus moeder. Voor zover ik weet is het geen 1920 meer en mag je tegenwoordig ook als bruid op middelbare leeftijd in het maagdelijk wit trouwen. Kan iemand even die memo aan moeders sturen aub? 

Loes en Wichian

Wat een uniek Married at First Sight koppel zijn Wichian en Loes. Waar Wichian als toppunt van romantiek in zijn trouwgelofte zegt ‘jij bent bijzonder zoals je bent’, kiest Loes voor de sprookjesachtige gelofte ‘frikandel, als jij er een was dan was je een speciaal’. Draag mij maar weg, ik ga nu al stuk van het lachen en ze zijn nog niet eens op huwelijksreis. Wat zou er van dit seizoen van MAFS terecht moeten komen zonder deze twee heerlijke maffe snuiters?

De vriendin van Loes heeft een goede tip voor de bruid: ‘Doe gewoon heel rustig aan.’ Altijd fijn om een goede tip van je bestie te krijgen, maar had ze dat niet beter kunnen zeggen voordat Loes met een wildvreemde ging trouwen? De opmerking rustig aan doen heeft nu een wel heel hoog ‘mosterd na de maaltijd’ gehalte. 

Nicole en Martijn

En dan zijn we nu aanbeland bij het klapstuk van Married at First Sight 2023, Nicole en Martijn. Ruzie over wie het beste auto kan rijden, kibbelen over wie het meeste meloen opeet en gekift over welke stad ze als eerste zullen bezoeken wanneer ze weer terug in Nederland zijn. Wat een complete ridicule! Alsof ze überhaupt nog gezamenlijk levende voet op Nederlandse bodem zullen zetten. Als dit koppel zo doorgaat met bekvechten komt een van de twee terug in een lijkzak.

Verongelijkt doen omdat je vrouw je plaagt als je het zwembadwater koud vindt. Je flesje factor 15 zonnebrand niet willen delen met je man. Lieve grutjes, waar zijn jullie toch in vredesnaam mee bezig. Nicole wees geen drama queen en blijf verdorie met je poten van de handrem af tijdens het autorijden en Martijn gedraag je nou eens niet als een eersteklas narcist. Nu koppen dicht en braaf spelen. Samen spelen, samen delen.

Zo Patrick, dat is ook opgelost. Nu hoef jij ook niet meer langs dit koppel te gaan voor een interventie. Ga lekker genieten van een cocktail in de Italiaanse zon. 

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op Videoland kan je aflevering 6 van MAFS seizoen 8 terugkijken en de avonturen zien van Maarten, Richelle, Loes, Wichian, Martijn, Nicole, Remco, Paula, Wilfred en François.

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 8 Married at First Sight 2023