Married at First Sight: Een dood paard 

Married at First Sight 2022

Aflevering 9 alweer van Married at First Sight 2022, wat gaat het hard. Terwijl Antoine en Kim nog gierend van de zenuwen en met klotsende oksels in de startblokken staan, denken Astleigh en Rowan al na over de verplichte week samenwonen na de huwelijksreis. Het huwelijksbootje van Maurice en Arjan zinkt sneller dan de Titanic en het laatste koppel is nog niet eens geïntroduceerd aan de kijker. Het wordt met de dag gekker.

Het skeeler team

Astleigh heeft Rowan meegenomen voor een romantische trip in een reuzenrad, een geniale zet met grote gevolgen voor het bruisende bruidspaar. Met zijn hand teder op haar knie, keek hij diep in haar blauwe ogen en luisterde aandachtig naar de woorden die ze sprak. Door het prachtige uitzicht en goed gezelschap had Rowan niet in de gaten dat de vlinders in de lucht begonnen af te dalen naar haar buik. Waarschijnlijk heeft onze bruid er per abuis eentje ingeslikt. Of misschien wel twee.

Hoe dan ook, er was geen weg meer terug en zodra ‘s avonds in de hotelkamer de camera’s uit waren, sloegen de vlinders hun slag. Hoewel Rowan en Astleigh het niet met zoveel woorden aan de kijker wilden vertellen, sprak hun blik boekdelen toen de cameraman de volgende dag vroeg naar hun nacht. Hoppa de liefde is bezegeld. Nu de andere stellen nog. Al is die kans bij hun MAFS collega’s Arjan en Maurice inmiddels verkeken.

Het bloemen team

Het is zover, de pleister is met een grote ruk van de wond getrokken. Als een olifant in een porseleinkast heeft Arjan zijn huwelijk met Maurice vermorzeld. ‘Voor mij zit een relatie er niet in. Om dit verder te gaan onderzoeken is ook niet nodig.’ De woorden uit de brief van Arjan liegen er niet om. De deur is definitief dicht, er is geen weg meer terug voor Arjan en Maurice. Dit is wel ‘the worst case scenario’ van gedumpt worden. Per brief, op je huwelijksreis, ten overstaan van miljoenen kijkers.

Het is een miserabele situatie, maar laten we blij zijn dat de kogel door de kerk is en het niet een langdurig etterend rottingsproces is geworden. Aan een dood paard moet je niet trekken. Ten eerste wordt je daar alleen maar moe van en ten tweede gaat het stinken. Laten we het positief bekijken, er zijn nu ongetwijfeld een hoop gegadigden die in de rij staan om Maurice te troosten. Maurice zal zich na afloop van het mislukte trouw experiment als ‘Sjakie in de Chocoladefabriek’ voelen met zoveel gewillige mannen om uit te kiezen. Of Arjan ooit weer succes zal hebben op Tinder valt nog maar te bezien na zijn actie.

Het brabo team

Laten we vooruit kijken naar het koppel waarvoor nog alle mogelijkheden open ligt. Antoine en Kim, de brabanders van de MAFS club. Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit bruidspaar vinden. Is dit een top of flop match? Het cadeau wat Antoine heeft uitgezocht voor Kim is in ieder geval het meest originele cadeau van dit seizoen, een tent. Waar de meeste vrouwen pas een tent – onderbroek –  gaan dragen na enkele jaren huwelijk, heeft Kim nu alvast een tent. Je kan maar voorbereid zijn.

Gelukkig is het wel een echte tent, zo eentje waar je in kan slapen. Leuk voor een festival als Paaspop, maar ook uitermate geschikt voor de momenten dat Antoine zijn bruid even spuugbeu is tijdens de huwelijksreis. ‘Ga jij maar buiten in je tent slapen’ is toch fijn om achter de hand te hebben in een huwelijk met een volslagen vreemde. Een goede voorbereiding is het halve werk zal Antoine gedacht hebben. Waarschijnlijk is dat de reden dat hij een flinke borrel Dropshot nam vlak voordat hij zijn bruid ging ontmoeten. 

Het jungle team

Sander en Astrid zijn ook niet vies van een borrel. Nippend aan een reusachtige cocktail besprak het koppel de huwelijksreis. Ze zaten er tevreden bij en onze As gaf Sander complimentjes. Persoonlijk denk ik dat de alcohol haar beoordelingsvermogen enigszins vertroebeld, maar dat mag de pret niet drukken. Bruidegom Sander glimt van oor tot oor en zijn trotse greins scheurt zijn gezicht bijna doormidden.

Voor Astrid heeft hij een verrassing in het verschiet, een ketting met prachtige parels. Het idee is natuurlijk super romantisch en het cadeau geven met een begeleidende tekst is wellicht nog romantischer. Maar San, lieve Amsterdamse kittert van me, voor èlke parel aan de ketting een alinea tekst ratelen is echt teveel van het goede. Als je Astrid voor eeuwig de jouwe wil maken, houd dan in vredesnaam je klep eens vijf minuten.

Het knok team

Tja, van die naam is niet veel meer van over. Tijdens de introductie van Joep en Caroline werd verteld dat zij beiden fanatieke vechtsporters zijn in hun vrije tijd. Nu het programma al maanden duurt kan ik me daar, met name bij Joep, moeilijk een beeld van vormen. Ik zie een jongeman die graag over handjes wrijft en een klavertje vier ter ere van zijn bruid, die hij al 48 uur kent, op zijn lichaam wil laten vereeuwigen. Hartstikke lief hoor, maar gezien bovenstaande feiten is het misschien wel verstandig om de naam van dit team aan te passen. Jullie hebben als kijkers vast wel suggesties. Stille hint.

De bruid heeft mij in aflevering 9 echt ontzettend verbaasd. Ze zag eruit als Caroline. Liep als Caroline en praatte als Caroline. Alleen het gedrag was totaal anders. De harde schil leek te zijn afgevallen en er ontpopte zich een zachte lieve vrouw. Worden we nu in de maling genomen door de makers van het programma? Is er op zo’n manier geknipt in het beeldmateriaal dat Caroline in de vorige afleveringen heel anders is overgekomen dan ze in werkelijkheid is? Zien we nu de èchte Caroline of kijken we naar een kloon, een ge-update versie van het originele exemplaar? Wie het weet mag het zeggen.

Het stuiter team

Fotograaf Nander – ik zei kusJE – de Wijk had het zwaar tijdens de photoshoot van Sonny en Dylan. Terwijl voor zijn ogen het paar compleet los ging tijdens het zoenen, stond arme Nander in de zeikende regen buiten. Heel lief dat hij het kersverse koppel in de deuropening fotografeerde zodat ze niet nat werden, maar een verkoelend buitje konden de heren vast wel gebruiken. Een ding is zeker, Sonny en Dylan zetten zich voor de volle 100% in. 

Naast passie deelt het echtpaar ook een heerlijk gevoel voor humor. De klungelige taart scène was komisch om te zien. Het stel blijkt ook nuchter te zijn. De liflafjes die op het bord lagen tijdens het diner had Sonny het liefst ingeruild voor een maaltje van de McDrive. Dylan stond te popelen om zelf een lekkere hamburger te bakken voor zijn geliefde ‘Prins Ali’. Moeders riep de heren streng tot de orde. Hoe moet dat gaan op huwelijksreis als moeders er niet bij is om het stel in toom te houden. Ik vermoed dat de huwelijksreis van stuiterballen Sonny en Dylan spectaculaire tv momenten gaat opleveren. Een combinatie van hilariteit, drama, porno en catfights. Zet de popcorn maar vast klaar!

Beeld bron: RTL / NT Visuals / Nander de Wijk

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Home » Televisie » Aflevering 9 seizoen 7 Married at First Sight 2022