Kopen Zonder Kijken: Een huis vol liefde en kinderen voor Kim en Paul

Kopen Zonder Kijken 2023 – maandag 20:30 RTL4

De zoektocht van de tweede Kopen Zonder Kijken deelnemers van van seizoen 6 duurde zo lang dat Kim en Paul in tussentijd een nieuwe wereldburger op de aardbol hebben gezet. Ja, je leest het goed. Een kindje maken, dragen en uitpoepen ging bij dit koppel sneller dan het kopen van een woning in de omgeving van Utrecht. Draagtijd baby: 9 maanden. ‘Draagtijd’ nieuw huis: 6 jaar.

Kim en Paul zijn twee jonge mensen die allebei als verpleegkundige in een ziekenhuis werken. Naast alle liefde die ze hun patiënten geven, heeft het stel nog veel meer liefde in hun hart. Daarom hebben ze besloten om drie pleegkinderen een fijn thuis te bieden. Kopen Zonder Kijken presentator Martijn Krabbé is diep onder de indruk. En ook bij makelaar Alex wordt een gevoelige snaar geraakt wanneer hij het verhaal van Kim en Paul hoort. Alex van Keulen is zelf pleegvader en vangt samen met zijn vrouw Saskia al jaren pleegkinderen op.

De woonwensen

Vol overgave stort Alex zich op de zoektocht naar een woning met minimaal vier slaapkamers voor het jonge stel. De zoektocht valt helaas flink tegen. Wanneer Kim en Paul vervolgens zwanger raken tijdens de opnames van Kopen Zonder Kijken, moet de toekomstige woning zelfs over vijf slaapkamers beschikken. Hoewel bovenstaande zin anders doet vermoeden waren er geen camera’s aanwezig bij de verwekking. Gelukkig maar, anders zou het wel een heel raar programma worden voor familiezender RTL4.

Al snel is het gevreesde moment is aangebroken dat de concessieklok op nul staat. Het is tijd geworden voor Kim en Paul om wat wensen overboord te gooien. Omdat het gezien de situatie te laat is om de ‘vijf slaapkamer wens’ te skippen, moet met name het zoekgebied onder de loep worden genomen. Wederom een zin die behoorlijk lomp uit mijn strot komt. Ik hoop maar dat de mensen die dit artikel lezen begrijpen wat ik bedoel. 

Bingo!

Na lang zoeken weet makelaar Alex een huis te vinden en mogen Kim en Paul beginnen aan de welbekende speurtocht langs diverse koopwoningen. Persoonlijk vind ik dit een wat sadistisch onderdeel van het programma. Het stelt de zenuwen van de deelnemers van Kopen Zonder Kijken altijd enorm op de proef. Paul krijgt tijdens de puzzelrit bijna een hartverzakking van de stress en moet haast zelf bijna afgevoerd worden naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Het is maar goed dat er een verpleegster naast hem op de bijrijdersstoel zit.

Uiteindelijk blijkt het huis wat is gekocht reuze mee te vallen voor Kim en Paul. Bob de Bouwer wordt aan het werk gezet en Roos mag met een kloddertje roze hier en een kloddertje roze daar de finishing touch geven. De interieurstyliste heeft er blijkbaar heel veel zin in, want het worden een heleboel klodders roze, afgewisseld met een groen trapgat, blauw babykamertje en een kinderkamer in kanariegeel. Het is een bonte combinatie, maar op de een of andere manier past het wel bij het jonge stel. Een huis vol liefde, vrolijkheid en blije kindjes die een prachtige toekomst tegemoet gaan met hun ouders Kim en Paul. Heel veel geluk samen!

Klik hier om naar alle artikelen over de afleveringen van Kopen Zonder Kijken te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op tv wordt seizoen 6 van Kopen Zonder Kijken elke maandag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen van 2023 die je hebt gemist terug te kijken.

Jorit Henning

Jorit Henning is tv-recensent, redacteur en professioneel stuiterbal met een overdosis fantasie.
Schrijft het liefst voor lezers die de kunst beheersen om haar artikelen met een flinke korrel zout te lezen.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Kopen Zonder Kijken / seizoen 6 / 2023

Home » Televisie » aflevering 2 seizoen 6 Kopen Zonder Kijken 2023