Hunted VIPS: Voortvluchtigen met volle maag afgevoerd door hunters

Hunted VIPS 2023

Met nog acht deelnemers in de strijd beginnen we aan een nieuwe aflevering van Hunted 2023. Alle voortvluchtigen zijn inmiddels zover dat ze weten dat ze richting Schokland zullen moeten om daar verdere aanwijzingen te vergaren. Klein lullig detail: Dat weten de hunters inmiddels ook. 

Raar mokkel

De hunters brengen een bezoekje aan juice-koningin Yvonne Coldeweijer om haar hulp te vragen. Laat er nu niemand in heel Nederland zijn die het fijner vindt om BN’ers erin te luizen dan Yvonne. Hunter Sander Schaepman gooit al zijn charmes in de strijd om haar in zijn snode plan te betrekken, terwijl ondertussen het gezicht van zijn assistente verraad dat ze Coldeweijer maar een raar mokkel vindt. 

Al snel komen de eerste tips binnen over Hunted VIPS deelnemers Guido Spek & Dilan Yurdakul. Ze zijn gesignaleerd en de hunters staan op scherp. Wanneer de associatie met Patty Brard als contactpersoon wordt gelegd brengen de hunters Patty een bezoekje. Meen je dit echt serieus? Ligt de brief met codes waar in koeienletters vertrouwelijk op staat nu precies voor de neus van de hunters? Yep, dit is het begin van het einde.

Prioriteiten

Deelnemers Mark Baanders en Niels Oosthoek hebben zo hun eigen problemen in Hunted VIPS 2023, want waar in hemelsnaam vind je een luxe slaapplaats met privé zwembad én een wijnkelder?  De twee voortvluchtigen hebben nagenoeg nog niets gevonden wat ze verder kan helpen. Het tweetal lijkt vooral wat doelloos rond te fietsen op zoek naar een verscholen optrekje voor the rich and famous van Nederland.

Met een vriend en contactpersoon als Jochem, die leegloopt tijdens een bezoekje van de hunters, hebben Mark en Niels ook geen vijanden nodig. Wat een minkukel joh! Maar zoals ik al eerder zei, die twee pipo’s krijgen het waarschijnlijk nog voor elkaar om lang uit de handen van de hunters te blijven. Onbeholpenheid kan blijkbaar ook voor je werken. 

Gooi je haar los

De troela’s Sylvana IJsselmuiden en Sandra Ysbrandy gaan best lekker in hun Hunted avontuur en hebben als eerste de goede aanwijzingen via de radio te pakken. Ze vinden een slaapplaats en als twee kakelende kippen drinken Sandra en Sylvana op hun overnachtingsadres lekker een biertje in de tuin.

Ik vind ze zo tutterig samen, dat ik hoop dat ze die hele krat bier achterover kiepen en met hun haar los dansend op tafel eindigen. Om vervolgens volkomen onverwachts en stomdronken door de hunters te worden afgevoerd. Dat zal ze leren!

Kokkie toch…

Wat we leren van deze aflevering van Hunted VIPS is dat als je ooit in Makkum terecht in café De Zwaan, je de kok dan vooral niets moet vertellen waarvan je niet wilt dat het tegen je gebruikt kan worden. Over zijn kookkunsten kan ik niet oordelen, maar heel snugger is hij niet. Waarschijnlijk onder de indruk van twee BN’ers in zijn keuken besluit hij dit ter plekke te delen met zijn vriendin. Dat die vriendin geen leven heeft mag wel duidelijk zijn. Ik bedoel als je er zo op gespitst bent om het BN’er nieuws gelijk de wereld in te slingeren, heb je weinig om handen. 

Dilan en Guido krijgen een slaapplek aangeboden bij helper Chantal die haar telefoon iets te voortvarend van de vliegtuigstand heeft ontgrendeld. Kom op, je hebt deelnemers Guido Spek & Dilan Yurdakul die meedoen aan Hunted VIPS 2023 op de bank zitten, dan wil je natuurlijk wel bereikbaar zijn. Dilan kan haar wel wat aandoen, getuige haar zwaar geïrriteerde blik richting Chantal.

Het mag allemaal niet meer baten. Precies op het moment dat Guido Spek ervan overtuigd is dat ze die dag hebben overleefd, vallen de hunters binnen. Dankzij de kok van café De Zwaan zijn hun magen gevuld, maar hun dagen geteld. 

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Hunted VIPS te gaan.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Hunted te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb jij aflevering 4 van seizoen 10 van Hunted VIPS 2023 gemist en wil je zelf een mening vormen over Mark Baanders & Niels Oosthoek en de andere deelnemers? Kijk dan de aflevering van Hunted VIPS in Makkum terug op NLziet.

Beeld bron: Still Tv NPO1 / Avrotros / Hunted VIPS / 2023

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 10 Hunted VIPS