Kan de emotionele Melissa de stress in Het Spaanse Dorp Zarra wel aan?

In Het Spaanse Dorp Zarra lijkt de vrede getekend na het toch wel bedroevende verzoeningsgesprek tussen Raymond & Bianca en Matthew & Sabrina, maar de emoties van Melissa liggen alweer op de loer. Gaat het tussen de deelnemers onderling allemaal nog goed komen of vechten zij elkaar het dorp uit?

De deelnemers van het RTL4 programma proberen hun draai te vinden in het dorp

Ik ben natuurlijk niet van plan om weer half bezopen te gaan zitten wachten op een tweede verzoeningsgesprek en hoop dat de deelnemers zich deze aflevering weten te gedragen. Raymond gaat in ieder geval pas in Casa el Premio in het Spaanse dorp Zarra aan het werk als Matthew en Sabrina niet aanwezig zijn. Hij trekt zich ook terug als budgetbeheerder, omdat hij helemaal klaar is met het overheersende stel. Hoe gezellig wil je het hebben? Let’s get the party started. 

Matthew en Sabrina gaan de benodigde vergunningen aanvragen en met Google translate kan Sabrina zich enigszins redden. Ze lijkt redelijk te begrijpen wat de burgemeester allemaal te melden heeft. De camping krijgt de naam ‘La Vista’ in plaats van de afgekeurde naam ‘Benvenido Zarra’. Was er nu werkelijk niets originelers te bedenken? ‘La Miseria’ zou ook heel toepasselijk zijn geweest.

Intussen gaan de deelnemers van het RTL4 programma Het Spaanse Dorp Zarra over de tong bij de dorpsbewoners. Ze zijn blij dat er nieuwe bedrijven in het dorp komen, omdat het dorp steeds meer een verzameling van ontbindende fossielen dreigt te worden. Het lijkt Kadaver city wel. Tussen al die ouwetjes wil je als jongere nog niet dood geboren worden. 

Matthew staat op zijn strepen in Het Spaanse Dorp Zarra

Bij Matthew lijkt een nieuw conflict te ontstaan met Bastiaan over het ‘s avonds te slijpen waardoor de tegellijm de volgende ochtend stof hapt en niet meer plakt. De bierbrouwer wil het probleem echter liever de volgende ochtend pas bespreken en daarmee kunnen we een nieuw conflict afstrepen op de bingokaart. Matthew buigt geen centimeter en stelt zich op als een strenge generaal. Ik denk dat het verstandig is als hij een beetje dimt, want met zo’n houding win je de oorlog zeker niet.

Jaap en Jochem hebben andere dingen aan het hun hoofd, want ze zijn vanuit het Spaanse dorp Zarra op weg naar de tatoeëerder in Ayora voor een huidversiering. Gelukkig wordt het geen lila-roze hartje zoals op de muur van Casa el Premio. Het zweet breekt Jaap uit tijdens het prikken in zijn huid. Hij bijt zo hard op zijn kiezen dat ik vermoed dat het koppel linea recta doorkan naar de smoelensmid voor een tandheelkundige reparatie. Wat een watje zeg! 

Melissa pinkt weer een traantje weg in Zarra

Uiteraard is er ook deze week weer een nieuwe gezamenlijke opdracht in het programma. Er valt 750 euro te winnen door een kaal stuk grond met een mooi uitzicht te voorzien van versierde picknicktafels. Matthew & Sabrina gaan met Bastiaan & Melissa in overleg, want ‘beroepsmekkeraar’ Matthew vindt dat er na vier weken nog geen enkele keer een fatsoenlijk overleg is geweest in het Spaanse dorp Zarra.

Het kringgesprek loopt echter allesbehalve gesmeerd en Melissa heeft alweer emoties in haar stem. Raap jezelf eens bij elkaar Miss Teardrop. Het koppel gedraagt zich alsof de hele verbouwing op slechts hun schouders rust. Lekker in de slachtofferrol kruipen, brengt je geen stap dichter bij je doel.

De sfeer is binnen korte tijd al zo enorm verziekt tussen Raymond & Bianca, Bastiaan & Melissa, Jaap & Jochem en Matthew & Sabrina, dat de temperatuur in het anders zo zonnige Spaanse dorp Zarra inmiddels beneden het vriespunt ligt. Ach ja, één voordeel, de deelnemers hoeven de wijn in ieder geval niet meer koud te leggen.

Klik hier om naar alle artikelen over Het Spaanse Dorp Zarra te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Op televisie wordt seizoen 1 van Het Spaanse Dorp Zarra elke maandag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Jaap & Jochem, Matthew & Sabrina, Bastiaan & Melissa en Raymond & Bianca terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 1 Het Spaanse Dorp Zarra 2023