Married at First Sight: Geen oesters in de kerk

Married at First Sight 2022

Hoe staan de zaken er deze week voor in Married at First Sight 2022?

Het ongemakkelijke team

Birgitte en Jan zitten niet echt op dezelfde golflengte deze aflevering van Married at First Sight. De bruid doet haar best om enthousiast te zijn, maar als ze even alleen met de camera is geeft ze eerlijk toe dat haar echtgenoot niet bepaald een man is waar ze voor om zou draaien. Jan vindt zijn bruidje helemaal toppie, een keileuke vrouw. Hij is zichtbaar onder de indruk van Birgitte. De ring zit lekker en een kus tijdens de photoshoot zorgde voor kriebels onder zijn buik. 

Fotograaf Nander had een makkie met stralende Jan en fakend blije Birgitte voor zijn lens. Dat is maar goed ook, want dan houdt hij wat tijd over om zijn was te doen. Wisten jullie dat hij al 7 bruiloften exact dezelfde bruin met zwart geblokte blouse draagt? Ik weet zeker dat die arme blouse vanzelf naar de wasmachine loopt zodra het de kans krijgt. Zou de producent van MAFS zo slecht betalen dat onze knappe fotograaf maar 1 blouse ter beschikking heeft?

Het knok team 

Heeft het samenwonen van Joep en Caroline nog wel zin? Expert Eveline zet alle zeilen bij om Joep wakker te schudden, maar het ziet ernaar uit dat zelfs de knapste seksuologe van Nederland weinig indruk maakt op Joep. Caroline probeert positief te blijven, maar de glans is volledig uit haar ogen verdwenen sinds Joep haar een appje heeft gestuurd met de boodschap dat hij het samenwonen bij voorbaat al niet meer ziet zitten. 

Hoe ellendig zal Caroline zich voelen als ze achteraf op televisie, tegelijkertijd met anderhalf miljoen kijkers, hoort dat Joep totaal geen seksuele klik voelt bij haar? Nee Joep, gelukkig ben jij wel echt een seksgod hoor. Alle vrouwen worden compleet wild als jij vertelt over je eettafeltje, balkonnetje, slaapkamertje, botanisch plantentuintje en je kussensloopjes. Ondanks alle moeite die Eveline heeft gedaan om dit koppel te reanimeren, is er geen redden meer aan.

Het stuiter team

In tegenstelling tot Joep, zet Dylan zijn beste beentje voor om het hart van Sonny te winnen. De blonde krullenbol tekent een hartje op de badkamerspiegel en overlaadt zijn stuiterende echtgenoot met complimenten en kusjes. Sonny vertrouwt ons toe dat hij zich al heel lang niet zo gelukkig heeft gevoeld. Zo te zien is Dylan ook meer dan blij.

“Wil je met mij Lady en de Vagebond doen?” vraagt Sonny tijdens het diner aan Dylan? “Ik ga alleen niet met mijn neus door het gehakt rollen” zegt hij er gauw achteraan. Dylan ziet dat wel zitten en reageert adrem “Lijkt me heerlijk, doe eens.” Sonny is zo blij dat zijn filmtastische spaghetti scène eindelijk in vervulling gaat, dat de opmerking van Dylan volledig langs hem heen gaat. Dolgelukkig zien we de heren tong touwtrekken met een lange sliert spaghetti. 

Het brabo team

“Kedenge deng oe hoeee” schalt het door de auto van het Brabantse koppel. Terwijl ze luid de bekende song van Guus Meeuwis lallen, maakt de trein waarop de auto staat voort. Ze hebben grote lol en hebben blijkbaar nog geen enkel vermoeden dat ze straks een behoorlijk slaapverwekkende excursie te wachten staat.

‘Hurbs’ plukken met een Sloveens kruidenvrouwtje. Het duurde even voordat Antoine doorhad dat het over herbs, oftewel kruiden, ging. Huppelend  en zingend door de groene grasvelden waande Kim zich in ‘The sound of music’. De kruidenvrouw begreep er niks van en gaf het stel alcohol met paardenbloemextract te drinken om te voorkomen dat het stel opnieuw zou gaan zingen. 

Het skeeler team

Dank je wel Rowan en Astleigh dat jullie na 13 afleveringen van Married at First Sight 2022 ein-de-lijk de moeite nemen om samen te gaan skeeleren. Ik stond al behoorlijk voor paal met de teamnaam die ik had verzonnen, doordat jullie samen alles deden behalve skeeleren. Mijn dank is zeer groot. Rowan op skeelers, zag er een beetje uit als Bambi op het ijs. Dankzij de bezielende leiding van Astleigh is ze er zonder botbreuken vanaf gekomen.

Na zoveel leuke momenten samen is dan nu echt de tijd gekomen om afscheid te nemen. Voor het eerst een week zonder elkaar. Dat zal wennen zijn voor het verliefde stel. De basis die ze samen de afgelopen tijd hebben opgebouwd is goed, dus er is een reële kans dat dit koppel ook deze fase van ‘normaal daten’ overleefd.

Maurice de bachelor

Geen makkelijke keuze staat onze goedlachse Maurice te wachten. Met welke date gaat hij het MAFS avontuur vervolgen. Wordt het de enthousiaste Patrick van de eerste date, de temperamentvolle Italiaan Davide van de tweede date of gaat Maurice toch voor derde date Dennis die in dezelfde levensfase zit als hij?

Patrick is misschien te jong? Matched het type leven van Davide wel? En zijn de verschillen qua hobby’s met Dennis geen probleem? Maurice zit vol met vragen. De kijker ook. De producent zit te lachen op haar stoel en laat ons nog lekker even speculeren. Vol verwachting klopt ons hart wie Maurice in de volgende aflevering gaat kiezen.

Het jungle team

Sander heeft zich van zijn beste kant laten zien. Gekleed in trouwpak nam hij Astrid mee uit voor een luxe diner en hotelovernachting in een kerktoren. Of zoals Astrid het noemt “de kerruk”. Betekent al die romantiek dat er al een vonk is overgeslagen? Helaas blijkt het gevoel er bij Sander nog niet te zijn en ook Astrid is nog voorzichtig.

Astrid probeert wel haar echtgenoot te verleiden om oesters te eten en ondanks dat Sander hard zijn best doet, trekt hij de grens bij oesters. Rozenblaadjes op het bed en dineren in trouwpak prima, maar oesters gaan net even te ver. Zal het Astrid lukken om Sander zonder oesters te verleiden? We zien het volgende week.

Beeld bron: RTL / NT Visuals / Nander de Wijk

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Home » Televisie » Aflevering 14 seizoen 7 Married at First Sight 2022