Expeditie Robinson: Koddige supermarktmanager vecht terug

Expeditie Robinson 2022

Aflevering 6 alweer van Expeditie Robinson 2022. De erbarmelijke leefomstandigheden lijken hun weerslag op team groen nog niet te hebben. Thijs oogt pretty as usual en Rose Bertram is nog steeds dezelfde knappe verschijning als toen ze de Expeditie Robinson arena betraden. Wellicht heeft dit te maken met het feit dat deze mensen al meer dan een week op ‘luilekkereiland’ vertoeven. En nu hebben ze óók nog Chef London en zijn kombuismaatje Mike aan boord! Niek kan wel janken van geluk als London zijn vers gemaakte dumplings serveert. Hij wil hier voor altijd blijven, want hij eet tien keer beter dan in die gore studentenflat van hem. Die tortellini met ketchup komt hem ook wel een keer zijn neus uit. 

Babyboom 

Om na zijn victorie van vorige week ook deze week nog een beetje nuttig voor de dag te komen besluit Niek samen met Dziva op jacht te gaan. Een knap koppie stilt te honger immers niet. Er wordt op het eiland een hoop gebakken lucht geserveerd, maar die onzin kots je net zo makkelijk weer uit. 

Op jacht dus, en al snel is het bingo. Een klein schattig baby’tje is al snel hun prooi en even is er de twijfel of ze haar niet eerst nog wat groter moeten laten groeien. Maar de gulzigheid wint het van de ratio. Het baby ananasje gaat meer naar huis. Het slachten neemt Niek, gewetenloos als hij is, voor zijn rekening. It’s a dirty job, but someone’s gotta do it

Gespannen bogen 

In de leidersbattle is het knappe Thijs die de titel van zijn team mag prolongeren tegen Niels en Harry Piekema. Ik vind het er sexy uitzien, die Thijs met een pijl en boog in zijn handen. Jammer dat het pakje van Robin Hood ontbreekt. Of geef ik nu een te diep inkijkje in mijn fantasierijke hersenspinsels? Niels lijkt eveneens behekst te zijn door de blauwe kijkers van Thijs en ‘besluit’ samen met mooiboy Thijs om alle pijlen op Harry te richten. Het blijft opvallend hoe ongeveer alle eilandbewoners onze Mr. Albert Heijn blijven onderschatten. 

mensrelatie_320x100_v1

Niels is dan misschien een krachtpatser, maar zou hij weleens een spelletje schaken hebben gespeeld? Ik zou het in ieder geval wel aandurven tegen hem. Hij had namelijk niet bedacht dat Harry uit pure wroeging vanwege dit verraad al zijn pijlen op hem richt. Maar het was zeker niet voor niets volgens Niels. Hij heeft immers genoeg geslijmd bij Thijs om drie kleuterklassen van snotneuzen te voorzien. Die zal hem niet laten vallen tijdens een eventuele samensmelting. Ik betwijfel het vriend. 

Vieze luchtjes

Sexy Thijs vertrekt weer naar winnaarseiland om zijn haar en make-up bij te werken, terwijl de andere twee teams zich opmaken voor de immuniteitsproef. Je zou denken dat Vincent en Chatilla als topsporters het makkelijk zouden moeten winnen van het clubje influencers en acteurs aan de andere kant. Op de set van Mocromaffia zijn ze immers niet vies van een kapsalonnetje heb ik gehoord. 

Maar misschien is het de geur uit Devrim zijn mond die hen afleidt. Devrim heeft Iliass die middag samenzweerderig toegefluisterd dat hij al twee weken zijn tanden niet gepoetst heeft, maar dat hij nog steeds naar pepermuntjes ruikt. Iliass keek hem alleen maar verbijsterd aan en vroeg zich af of die gast echt niet doorheeft dat hij uit zijn muil meurt alsof moeder muskusrat zojuist op zijn tong bevallen is. 

Onbetrouwbare weerman 

Het is weer het team van Expeditie Robinson deelnemers Chatilla en Harry die een teamgenoot moeten afstoten op de eilandraad. We zien direct dat Chatilla niet alleen sterk is, maar ook strategisch. Een echte basketbalster. Helaas kunnen haar bondgenoten haar gedachtegang niet bijbenen en is het toch Liza die het veld moet ruimen. Liza had een verbondje met Dennis maar die houdt zich, geheel naar verwachting, niet aan zijn woord. In liefde en Expeditie Robinson is alles geoorloofd kennelijk. Wat mij betreft is Dennis Wilt de volgende die eruit vliegt. Als je de weerman al niet meer kan vertrouwen is het einde zoek. 

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Vind je deze column leuk? Deel hem dan gerust op social media. De deelknop staat bovenaan de pagina.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je aflevering 6 gemist? Kan de avonturen van de Expeditie Robinson deelnemers terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 5 Expeditie Robinson 2022 aflevering 6 Expeditie Robinson 2022