Cabrio van Erwin maakt in B&B Vol Liefde geen indruk op Debbie

Wat ontzettend fijn dat Madelon de afwijzing van Bram Eijgenhuijssen zo goed heeft opgevat en gelijk met gierende banden de B&B Vol Liefde in Zweden verliet. Vooral haar opmerking ‘je bent echt niet mijn laatste hoop ofzo’ getuigde van grote klasse. Wat dat betreft heeft Leendert Wijland de afwijzing van Jorien een stuk beter geïncasseerd. Maar die ouwe heeft natuurlijk wel ruim anderhalve eeuw meer levenservaring en schrikt niet meer van een beetje eelt op zijn ziel. 

Erwin denkt Debbie de Jong te imponeren met een snollenbak in B&B Vol Liefde

Zoals jullie wellicht wel merken ben ik vandaag in een recalcitrante bui. Dat komt niet eens door Madelon, maar heeft vooral te maken met een nogal allergische reactie op Erwin, de nieuwe B&B Vol Liefde date van Debbie. Eigenlijk best zielig voor de nieuweling. Ik kan nu al aan mijn rammelende chakra’s voelen dat die arme man geen schijn van kans maakt om ongeschonden uit mijn columns te komen. 

De giftige combinatie van het beroep leraar Duits, het Bram Moszkowicz kapsel en de overheersende wijze waarop Erwin binnen enkele minuten na de eerste ontmoeting met Debbie een date probeerde af te dwingen, trek ik gewoon slecht. Is die gast wel van deze wereld? Dat haantjesgedrag gaat hem echt niet tussen de flanken van de charmante Debbie krijgen. Nou ja, om hem te vermorzelen misschien. 

Het gepronk met de rode cabriolet helpt ook voor geen meter. Als je dat als man nodig hebt om indruk te maken op een vrouw, dan ben je mijns inziens toch ernstig bezig met het compenseren van een kleine pielemuis. Gelukkig denkt onze B&B Vol Liefde dame Debbie er net zo over. Ze laat haar afschuw over de ‘oo-too’ van Erwin duidelijk merken door het gevaarte een ‘snollenbak’ te noemen. Ik hield al van die vrouw, maar na die opmerking denk ik er ernstig over na om haar te adopteren als tante.

Alles op z’n tijd Erwin

Het zou netjes zijn om nu iets aardigs te schrijven over de nieuwe B&B Vol Liefde deelnemer aangezien hij in tranen aan gastvrouw Debbie de Jong heeft verteld dat hij in het verleden leukemie had. Ik ben helaas niet goed in sociaal wenselijke onwaarheden verkondigen.

Natuurlijk is het hartstikke triest dat Erwin ziek is geweest, dat gun je helemaal niemand. Maar leukemie of nie… waarom wil je iemand dit al binnen de eerste paar uur van een ontmoeting vertellen? Die eens even rustig aan man! Niet dat Erwin zich ervoor hoeft te schamen, maar om er nu gelijk al de nadruk op te leggen. Ik begin toch ook niet elke column met de openingszin: ‘Ik rijd in een vette Toyota Yaris en lijd aan een ernstige hartafwijking waar ik veel te vroeg dood aan ga.’

Lieve mensen, geniet alsjeblieft van het leven en laat je niet definiëren door je ziekte of de auto waarin je rijdt. En met die belangrijke boodschap sluit ik voor vandaag af. 

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 14 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023