Deze wijze raad hebben wij voor de B&B Vol Liefde date van Joy

In aflevering 2 van B&B Vol Liefde zien we hoe Joy van Swieten wordt begeleid door single Babette om een ijsbad te nemen. Door middel van ademhalingsoefeningen bereidt ze hem mentaal voor op de beproeving en tijdens de ‘bibber-bad-sessie’ op Mount Joy zorgt Babette voor een knus spiritueel muziekje. 

B&B Vol Liefde heeft dit jaar wel een heel bijzonder niveau

Als de eindtune van B&B Vol Liefde klinkt, zet ik de televisie uit en blijf ik nog een minuut of 5 met de afstandsbediening in mijn hand naar de beeldbuis staren. Mijn mond hangt een klein beetje open en m’n hersens staan op standje katatone goudvis. O heremeteit, wat heb ik zojuist gezien? 

Ondanks dat de kijkers nog amper bekomen zijn van de hysterische ‘trollen tietenlamp’ die Anne gisteravond aan Spiriwiri Walter gaf, kregen we vandaag de pufclub van Mount Joy op ons bord gemikt en dan te bedenken dat dit nog maar aflevering 2 is van B&B Vol Liefde 2023. Lieve help, hoe gaan we in vredesnaam deze zomer zonder kleerscheuren doorkomen?

Ik vrees dat we aan het einde van seizoen 3 van B&B Vol Liefde allemaal psychologische ondersteuning nodig hebben om de traumatische beelden van ons netvlies te krijgen. De universums en groen gedraaide energie vliegt ons om de oren, terwijl onze chakra’s in de knoop raken tijdens het verbinding zoeken met Moeder Aarde en de astrale lantaarnpalen op de planeet Mars. 

Wat zou Joy ervan vinden?

In gedachte zie ik voor me hoe Joy van Swieten op zijn bergtop in Malaga hoofdschuddend dit artikel over B&B Vol Liefde leest en tegen zijn matties zegt dat we ‘niet evolved genoeg zijn’. Wellicht heeft hij zelfs een beetje medelijden met ons en doet hij een spirituele donatie door tegen de grote Mount Joy berg te pissen om ons gedachtegoed energetisch te doen groeien.

Gelukkig zijn wij ondermaats geëvolueerde mensen in het goede gezelschap van Zoë, want zij is nog niet zo ver als Joy en dat willen we graag zo houden. De nuchtere blondine is als een zuchtje frisse wind in het geitenwollensokken landschap van B&B Vol Liefde 2023 en daarom wil ik Zoë een wijze raad geven. Meis, grijp die gozer bij zijn derde chakra, rijg hem aan de stemvork van Babette en mieter hem met een rotgang van die berg af. Zolang het ego van Joy groter is dan zijn berg Mount Joy heb je wat mij betreft carte blanche om te bowlen met zijn ballen.

Even bijkomen

Lieve lezers, ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik pas morgenavond schrijf over de andere deelnemers van het programma. Het lukt mij nu simpelweg niet. Ik moet eerst mijn aura cleanen van alle bullshiteritus die ik vandaag heb opgelopen door de straling van Mount Joy. Ik zal Moeder Aarde, Vader Abraham en Rasti Rostelli vragen om mijn tere onschuldige zieltje virtueel te reinigen zodat ik morgen weer gewoon mijn verrotte zelf ben. Namasté.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten  Videoland en NLziet zijn de afleveringen met Debbie de Jong in Spanje , Martijn Bolhoeve in Thailand, Bram van Eijgenhuijssen in Zweden, Marian Trott in Portugal, Petri Damen in Frankrijk, Leendert Wijland in België, Joy van Swieten in Malaga en Walter Spangenberg in Frankrijk terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 2 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023