Waarom laat Martijn de ruzie met Tamara zo uit de hand lopen in B&B Vol Liefde?

Het is helemaal mis met de liefde in de Thaise frituur toko van Martijn. Na een veelbelovende start waarbij de ondernemer eindelijk op weg leek te zijn naar een sprookje vol romantiek is het liefdesbootje sneller gezonken dan de Titanic. En dat zelfs zónder ijsberg. Het B&B Vol Liefde avontuur van Martijn Bolhoeve en Tamara is in de kiem gesmoord en ten dode opgeschreven. Maar waar ging het in hemelsnaam zo vreselijk mis?

Wat is er aan de hand tussen B&B Vol Liefde deelnemers Tamara en Martijn? 

Martijn is boos en niet zo’n beetje ook, want Tamara straalt niet meer. Hoe durft ze het in haar hoofd te halen om niet te stralen nadat de Zeg Kaas uitbater haar afserveerde na een dagje aapjes kijken. Als hij haar nou mee had genomen naar de ‘kut apen’ dan had Martijn het nog kunnen begrijpen, maar ze waren nota bene de leuke apen gaan bezoeken. Hij adviseerde haar zelfs nog om die avond gezellig in haar eentje uit eten te gaan. Wat een vuil ondankbaar kreng! Martijn is zo verschrikkelijk boos dat hij steken in zijn hoofd heeft. Hij omschrijft de mentale staat van de grijze massa in zijn zwetende pinda als ‘een 12-baans snelweg’. 

Terwijl Koning Kaassoufflé steen en been klaagt, zit ik voor de televisie met een bak koffie in mijn hand te bestuderen hoe hij zwelgt in zelfmedelijden. Eigenlijk zou B&B Vol Liefde verplichte kost moeten zijn voor psychologen in opleiding, want betere praktijkvoorbeelden vind je nergens met deelnemers als Martijn, Walter, Joy en vrolijke stuiterbal Tom. Als je tijdens de afleveringen een potje GGZ Bingo speelt, dan heb je geheid aan het einde van elk seizoen een volle kaart. Kom maar op met die prijs! Dit jaar winnen we de fondueset en volgend jaar gaan we voor de koelkast met mini vriesvak.

Is de boosheid van Martijn terecht?

B&B Vol Liefde deelneemster Tamara is ook boos, maar is mijns inziens nog vrij normaal. Al moet je natuurlijk niet van mijn beoordelingsvermogen uitgaan, want bij columnisten zitten meer schroefjes los dan in heel de Gamma te vinden zijn. De vrolijke lachebek uit Heerlen straalt inderdaad niet meer tijdens haar logeerfeestje bij Martijn. Een man die uit zijn naad flipt, omdat je even wat stiller bent in de auto is ook echt geen pretje.

Tamara bedoelde het juist zo goed, maar werd verkeerd begrepen door vrijgezel Martijn. Het was donker en het tweetal reed over een onverlichte weg na een dag lang aapjes kijken. Over het voorval heeft Tamara het volgende te zeggen: ‘Ik had zoiets van ik laat hem maar. Lekker op de weg kijken, anders hebben we dalijk een of andere Thai-uh op de motorkap liggen. Daar worden we ook niet vrolijk van.’

Inderdaad meid, van een taaie Thai wordt alleen Sinterklaas vrolijk. Het team van B&B Vol Liefde had Tamara beter met Tom kunnen matchen, want het gedrag van Martijn is te bizar voor woorden. Welke volwassen man vlucht met zijn staart tussen de benen weg zodra een vrouw een keer wat stiller is? Nog niet eens het fatsoen hebben om Tamara te helpen haar loodzware koffer van de trap af te halen en je zelfs als een klein kind te verschuilen door geen afscheid te nemen. Ik weet niet hoeveel frietvet dampen die man gesnoven heeft, maar er zit duidelijk iets niet helemaal snor in zijn bovenkamer. Misschien moet ik hem maar een paar losse schroefjes uit mijn verzameling sturen, want hij lijkt ze harder nodig te hebben dan ik. 

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten, Walter Spangenberg en Tom terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 29 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023