B&B Vol Liefde zorgt voor een flashback naar Married at First Sight

Honden Noa en Dax kunnen weer rustig ademhalen, want ze zijn eindelijk van elkaar verlost nu de watermolenaar het Duitse zangvogeltje heeft gedumpt. Blijkbaar waren er buiten beeld wat strubbelingen tussen Leendert en Susanne die we als kijkers van B&B Vol Liefde helaas gemist hebben. 

De spraakmakende ruzie tussen het meest extreme MAFS koppel ooit

Het doet mij denken aan het vorige seizoen van Married at First Sight waarbij half Nederland het moment misliep waarop Nicole uit de rijdende auto van Martijn sprong. Hoewel we als kijkers uiteindelijk wel op de hoogte werden gesteld van de hysterische actie van de psycho dame, voelde ik me toch behoorlijk genaaid. Het is alsof iemand je in geuren en kleuren vertelt hoe heerlijk de slagroomtaart van bakker Bakgraag smaakte, maar helaas vergeten is om een stukje voor je te bewaren. Oftewel een naaistreek van de bovenste plank.

Zo is het ook met de sores tussen Leendert en Susanne die niet door de camera’s van B&B Vol Liefde is vastgelegd. Ik wil verdorie ook een hap van die fucking slagroomtaart. Geef mij op zijn minst het chocolaatje wat bovenop de kleffe toet ingezakte slagroom zat. Het enige wat we nu weten is dat er een verhitte discussie is geweest over de positie van het strikje van de handdoeken. Op deze manier kunnen we toch nooit bepalen wie het meest krankjorum is? 

B&B Vol Liefde producent zadelt kijkers op met vragen

Hoe kunnen de makers van het programma de kijkers met zoveel onzekerheid aan hun lot overlaten? We weten niet eens of het handdoeken uit de badkamer of uit de keuken waren, welke kleur ze hadden en wat de meerwaarde van dat klote strikje is. Ik doe dus vannacht geen oog dicht hè. Zoveel levensvragen kan mijn tere zieltje niet aan. Je zou het productieteam voor straf die ellendige handdoeken met strik en al laten opvreten.

Tevens is er ook een klein dispuut geweest tussen B&B Vol Liefde deelnemer Thomas en de strenge madame Petri, wat wederom niet op beeld is vastgelegd. Ja hallo, reserveer ik hier elke werkdag een uur van mijn leven voor? En alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is begint Martijn zich ineens redelijk sociaal te gedragen en is Joy zo verliefd dat hij vergeet arrogant te zijn. Het moet niet gekker worden. Wat is het volgende? Walter die een onderdanig schoothondje wordt of Bram die zijn geitensik afscheert en voortaan in smoking door het leven gaat als pinguïn in Artis?

Morgen wordt alles beter

Het drama van B&B Vol Liefde is de nieuwe drugs van de Nederlandse samenleving. We willen meer en meer, maar het einde van de voorraad komt in zicht. Gelukkig verwent Martijn ons morgen met een heerlijke ruzie en is hij weer zijn asociale zelf. Poehee, wat een opluchting. Als kijkers hebben wij nu eenmaal bepaalde wensen op ons lijstje staan en in tegenstelling tot de wensen van Leendert is slechts een hartslag en lichaam van rond de 37 graden niet genoeg om onze lusten te bevredigen.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 28 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023