Deze B&B Vol Liefde deelneemster is precies wat wij nodig hebben

Dat B&B Vol Liefde in 2023 gevuld is met deelnemers met een hoog zweveritus gehalte is een understatement, maar gelukkig hebben we Debbie de Jong met haar prachtige B&B Can Portell in Girona Spanje. Dat maakt aflevering 5 van het programma ondanks de waterlanders van Kermende Claudia nog een beetje draaglijk. Bij de MaDamenFrance in Monclar heeft B&B Vol Liefde deelneemster Petri Damen een ‘verse kerel’ op bezoek.

Petri Damen wil de regie van haar B&B Vol Liefde MaDamenFrance niet delen

In Monclar is er in de B&B Vol Liefde van Petri Damen weinig sprake van amoureuze gevoelens, want ook al praat Hans een beetje Frans, op sjans met zijn docente Frans hoeft hij niet te rekenen. En dat terwijl de beste man zo graag knus saampjes bedden op wil maken, saampjes boodschappen doen en saampjes een prakkie voor het avondeten wil koken. Maar Pittige Petri is als zelfstandige meid zwaar allergisch voor ‘saampjes’ en eerlijk gezegd kan ik me ook wel voorstellen dat ze stapelgek wordt van het oeverloze geouwehoer van die koekwaus.

Wellicht dat de nieuwe date wel haar hart weet te verwarmen. De verse kerel van Petri in het B&B Vol Liefde etablissement MaDamenFrance is genaamd Olaf. Vorig jaar hadden we Italiaanse Hans & Franse Hans en dit seizoen hebben we Olof en Olaf. Toeval? Nee joh toeval bestaat niet, het is vast werk van de Goden des Neerlandse namen van het universum. 

Is Petri de vrouw met ballen waar Olaf naar zoekt?

Gekuifde Olaf met de geitensik vindt B&B Vol Liefde eigenaresse Petri een vrouw met ballen en een frisse uitstraling. Nu weet ik niet hoe het met de ballen van die vent gesteld is, maar mijn ervaring is dat testikels over het algemeen allesbehalve fris zijn en als een stel verdwaalde zaadbommen in een zweterige vleeszak hangen te bungelen tot ze eindelijk een keer van pas komen. 

Eigenlijk zijn ballen net zo nutteloos als Kermende Claudia bij de B&B van Walter in Frankrijk. Haar traanbuizen lekken ook deze aflevering weer overmatig veel en alwéér krijgen we een monoloog over hoe ze meer voor zichzelf op moet komen. Ik begrijp geen sikkepit van die meid. 

Zet verdorie die energie die je besteedt aan jammeren om in het daadwerkelijk opkomen voor jezelf! Pak je wichelroede vast (a.u.b. aan de juiste kant dit keer), haak die stokken met het ene uiteinde in de neusgaten van Akelige Anne en maak het andere uiteinde vast aan de trekhaak van je auto. Vervolgens ga je lekker een stukje rijden en je zult zien dat de problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wellicht is het een idee om naar Debbie in Spanje te rijden?

B&B Vol Vrolijkheid bij Debbie de Jong

Waar Debs is schijnt de zon, want Dartele Debbie is zelf het zonnetje in haar B&B Vol Liefde Can Portell in Spanje. Die vrouw is zo positief! Zelfs wanneer blijkt dat de grootste engnekken ter wereld op haar oproep hebben gereageerd, blijft ze vrolijk. Als de eerste date vervolgens zo traag als taaie stront praat, irriteert Debbie zich niet mateloos aan Paul maar moet er juist om lachen. Is het heel raar dat ik serieus overweeg om campagne te gaan voeren om Dartele Debs te nomineren als opvolger van Mark Rutte?

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron:  Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 5 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023