Is Claudia op zoek naar het WiFi signaal bij de B&B Vol Liefde van Walter?

Soms zit je niet lekker in je vlezige vel. Van die dagen dat je ervan baalt dat je moeder je niet gewoon 44 jaar geleden in een condoom heeft laten schieten en bij de dichtstbijzijnde kliko heeft achtergelaten. Kermende Claudia heeft dat vandaag, maar laat zich als alternatief therapeut natuurlijk niet kennen door haar innerlijke demonen en gaat op het groene gras bij de B&B Vol Liefde van Walter Spangenberg op zoek naar een aardse krachtbron om de stootbumpers van haar chakra’s mee op te pompen.

Een vreemd voorwerp gesignaleerd nabij de B&B van Walter

Terwijl Clau een passioneel betoog houdt over ‘spiretuwaluteit’, probeer ik haar zagende gezever te bannen uit de zintuiglijke kanalen van mijn gehoorgang en vraag me af wat ze in vredesnaam in haar handen houdt. En dan ineens zie ik het… 

Verontwaardigd roep ik naar de televisie: ‘Jij vuil sekreet, een beetje het universum paaien met je spiriwiri gelul, maar ondertussen wel Moeder Aarde een oor aannaaien met je plastic rietjes! Zit ik me hier verdorie een beetje vacuüm te zuigen aan een zompig kartonnen rietje om een slok van mijn milkshake van de gouden M binnen te krijgen – wat overigens niet lukt – terwijl zij met twee plastic rietjes in haar handen de grassprieten in het Franse Troche scant op hemelse vibraties. 

Claudia vindt haar innerlijke kracht in de B&B Vol Liefde van Walter

Ik had nooit gedacht nog eens jaloers te zijn op Kermende Claudia en heb daarmee vandaag een nieuw dieptepunt bereikt in mijn nutteloze bestaan op deze aardkloot. Stiekem ben ik dan ook intens opgelucht als ik even later ontdek dat de plastic zuigstokken van de labiele blondine in werkelijkheid een wichelroede blijkt te zijn. Ze zegt zelf dat die krengen ervoor dienen om krachtbronnen te vinden, maar ik vermoed dat ze gewoon het Wifi signaal zoekt. Dat klinkt alleen een stuk minder interessant.

Het lukt Claudia om met haar spirituele antenne een signaal op te vangen wat onder de groene zoden vandaan komt en helemaal in haar nopjes deelt ze het goede nieuws met Goeroe Walter Spangenberg en haar B&B Vol Liefde concurrente Anne de Medusa. Er wordt geproost, gelachen en gedanst op de verlossing van de échte Claudia. Het enige wat ik kan denken is ‘waren we maar echt verlost van die mekkerende berggeit, want dit houd ik geen 28 afleveringen vol zonder in een dwangbuis afgevoerd te worden.’

De verlossing 

Wie wel verlost is van de energetische vrouwelijke sferen in zijn B&B is onze Lieve Leen. Zijn ogen stralen en de guitige bolle wangetjes van Leendert Wijland kleuren rood van genot als hij trots voor de camera vertelt dat Loes zijn B&B Vol Liefde in de Ardennen gaat verlaten. Geëmotioneerd pink ik een traantje weg uit mijn ooghoek. Ik bedank de Goden voor deze hemelse verlossing en beloof voortaan trouw elke zondag naar de kerk te gaan. 

Naast Lijzige Loes verlaat ook mevrouw José Klapvoet de B&B Vol Liefde van Leendert en zo blijft hij helemaal in zijn uppie achter in stilte. Om te voorkomen dat hij eenzaam verpietert achter de geraniums en zijn hond Noa over enkele jaren zijn menselijke resten oppeuzelt, belt Lieve Leen zijn dochter om te vragen of ze komt logeren. De jonge meid blijkt echt een schat en pakt direct haar koffers om richting pa te vertrekken.

Nieuw vlees in de kuip bij Bram in Zweden

In het plaatsje Norrhult in Zweden is bij de B&B Vol Liefde van Bram van Eijgenhuijssen een jongedame met de naam Madelon aangekomen die haar koffers juist uitpakt. Weet zij de permacultuur van de zelfvoorzienende boer te waarderen en kan ze hem de affectie geven waar hij zo naar hunkert? Dat is nog maar de vraag, want de dame geeft zelf al aan dat haar moestuin er maar verloren bij ligt en er geen vrucht op wil groeien. Na alle extreme deelnemers van B&B Vol Liefde 2023 hoop ik voor Bram dat Madelon het over een échte moestuin heeft en niet over de fysieke gesteldheid van haar vrucht down under. We hebben immers al gekkies genoeg in het Rariteitenkabinet Vol Liefde.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn Bolhoeve, Bram van Eijgenhuijssen, Marian Trott, Petri Damen, Leendert Wijland, Joy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023