Kan de liefdestempel van B&B Vol Liefde deelnemer Walter dit wel aan?

Singles Claudia, Anne, Olof, Zoë en Loes zijn gearriveerd en willen de harten winnen van deelnemers Walter, Marian, Joy en Leendert in B&B Vol Liefde 2023. Dat gaat de één beter af dan de ander maar een ding is zeker, alle vrijgezellen weten indruk te maken op zowel de B&B eigenaren als de kijkers van seizoen 3.

Olof reist af naar de B&B Vol Liefde van Marian in Portugal

Hij kijkt een beetje angstig, het Chihuahua hondje op de schoot van Marian. Het is bijna alsof het beestje weet wat er komen gaat. B&B Vol Liefde 2023 deelneemster Marian Trott zit samen met haar vriendin op het terras in Portugal waar ze op de laptop kijken naar de reacties op haar oproep. Als er een overenthousiaste hippie met gitaar in beeld komt, gieren de dames het uit. Het kleine hoofdje van Chihuahua Amy loopt paars aan terwijl de borsten van het zijn bazinnetje wild op en neer schudden op de maat van haar bulderende lach.  

Gelukkig heeft Amy het overleefd. Al puilen haar ogen wat meer uit dan voorheen, maar dat is na wat zuurstofgebrek helemaal niet zo gek. Als later in de aflevering de eerste B&B Vol Liefde date van Marian Trott, ene Olof, op komt draven vraag ik mij af of hij ook met zijn bolleke klem heeft gezeten tussen de boezem van een dame. Zijn oogjes lijken ook wat uit te puilen, maar gezien de leeftijd kan het ook gewoon een kwestie van staar zijn.

Het is een beetje een vreemde snuiter die Olof. Ik kan er mijn vinger niet opleggen, maar er is gewoon iets met de zilverharige knar. Hebben jullie dat gevoel ook? Wie het weet mag het zeggen. Laten we Olof en Marian maar eens goed in de gaten houden tijdens de volgende afleveringen van B&B Vol Liefde.

Walter krijgt twee vriendinnen in zijn liefdestempel

Bij de B&B Vol Liefde van Walter Spangenberg in Frankrijk gaat het er ook ruig aan toe. Niet één maar twee vrouwen zijn naar zijn liefdestempel gereden en het blijken nog vriendinnen te zijn ook. Claudia en Anne zijn behoorlijk flamboyante persoonlijkheden en onderweg naar de B&B Vol Liefde van Walter hebben ze al een kraker van een carnavalshit bedacht. ‘We gaan naar Wal-TOR en komen nooit meer terug, we gaan naar Wal-TOR en komen nooit meer terug’, zingen de dames uit volle borst.

De 56-jarige Claudia heeft het gehaakte tafelkleed van oma om haar nek gedrapeerd en de 53-jarige Anne heeft  vuurrode lippenstift gebruikt om een aantal van haar dreadlocks rood te kleuren. Ze zijn zo vrolijk dat het bijna niet anders kan dan dat de vriendinnen onderweg naar Walter tijdens het picknicken van een paar verdwaalde paddenstoelen met hallucinerende werking hebben gesnoept. Dat gaat nog wat worden…

Is B&B Vol Liefde single Loes niet te veeleisend voor Leendert?

Leendert Wijland heeft in de Ardennen aanzienlijk minder geluk met zijn date. Gepensioneerd maatschappelijk werkster Loes heeft behoorlijk wat noten op haar zang en is niet bang om dat te laten merken. Aan de B&B Vol Liefde kijkers thuis doet Loes haar beklag over Leendert. Er staat geen kast in de paarse slaapkamer en de auto is redelijk netjes maar is wèl een auto met hond.’ 

Eigenlijk kan Leendert al vanaf het eerste moment geen goed doen bij Loes en het lijkt erop dat de B&B van de vriendelijke man niet bepaald vol liefde zal zijn zolang de maatschappelijk werkster op het terrein verblijft. Voor het avond is heeft de vrijgezelle heer al zijn eerste reprimande te pakken. Voor Leen hoop ik dat Loezepoes gauw haar biezen pakt, maar voor de kijkers hoop ik dat we nog heel lang van deze zure mat mogen genieten.

Weet Zoë Mount Joy te beklimmen?

In Malaga gaat het er op Mount Joy in de B&B Vol Liefde van Joy van Swieten tot op heden nog vrij gezapig aan toe. Buitenom het videofilmpje van een brunette met de naam Babette die zojuist haar Sinterklaasgedicht diploma heeft gehaald en dolgraag wil laten merken dat ‘jou’ rijmt op ‘cacao’, gebeurt er fucking weinig.

De eerste echte B&B Vol Liefde date van Joy is een vrolijke meid genaamd Zoë. Een knappe verschijning om te zien, maar zeker niet zo excentriek als de dames van Walter. Ik vrees dat mooiboy Joy een beetje de ‘Martijn met de waterlanders’ van dit seizoen gaat worden. Maar dat geeft niet, want er zijn ongetwijfeld genoeg kijkers die de Mount van Joy willen beklimmen en hem met liefde willen troosten. Of mag je zoiets niet meer zeggen tegenwoordig?

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen met Debbie de Jong in Spanje, Martijn Bolhoeve in Thailand, Marian Trott in Portugal, Petri Damen in Frankrijk, Bram van Eijgenhuijssen in Zweden, Leendert Wijland België, Joy van Swieten in Malaga en Walter Spangenberg in Frankrijk terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 1 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023