Wat kunnen we van B&B Vol Liefde leren?

Dit jaar lijken de deelnemers extremer dan ooit tevoren. Dat het programma al na een paar afleveringen een kijkcijferkanon is zal niemand verbazen. Maar hoe gelukkig word je als vrouwelijke B&B Vol Liefde deelnemer van een date met mannen als Cees, advocaat Jan of met B&B eigenaren Walter Spangenberg en Martijn Bolhoeve?

Ben je nog wilsbekwaam als je vrijwillig meedoet aan B&B Vol Liefde?

Als er iets is wat we van seizoen 3 van het liefdesprogramma kunnen leren, dan is dat toch wel dat het spreekwoord ‘bezint eer gij begint’ een kern van waarheid bevat. Voor mij staat in ieder geval als een paal boven water dat het hoog tijd wordt om een bezoekje aan de notaris te brengen. Ik wil officieel in drievoud vast laten leggen dat mocht ik het ooit in mijn botte harses halen om me als deelnemer op te geven voor het populaire datingprogramma, het een overduidelijk teken is van ontoerekeningsvatbaarheid. 

Voorkom met alle mogelijke middelen die je hebt dat ik ten prooi val aan de engnekken, griezels en luid kwakende galbakken die zich als date opgeven voor de liefdesshow. Van mijn part pak je een eind hout en geef je mij een flinke tik achter de oren om me vervolgens over de reling van de Zeelandbrug te flikkeren. Alles beter dan in een B&B Vol Liefde als opgejaagd wild het hof worden gemaakt door types als Jan, Cees, Walter en Martijn.

Kiezen de deelnemers echt zelf hun dates?

Vorig seizoen waren de deelnemers erg, maar dit jaar lijkt het alsof de makers van het programma alle registers hebben opengetrokken om met de meest schrikbarende deelnemers op de proppen te komen. Neem nou een Cees, die als tweede date bij de B&B Vol Liefde van Debbie is gearriveerd. Je maakt mij niet wijs dat Debs deze kwibus zelf heeft uitgekozen. Die vrouw is maar liefst 25 jaar producent geweest bij Endemol, dan zal ze toch vast wel genoeg mensenkennis in huis hebben om de videoreactie van die kale zweefkees gelijk te deleten van haar laptop. Alleen het grijze rattenstaartje betekent tenslotte al alarmfase rood. 

Of wat dacht je van onze jurist met de hete aardappel in den bakkes. Heeft Marian de excentrieke advocaat Jan ècht uitgekozen om een lekker potje mee te gaan ‘viezelevozelen’ in haar B&B Vol Liefde? You make that the cat wise. Ik geloof er geen snars van. De kakkineuze kerel is ooit de advocaat van Patricia Paay geweest! Dat alleen zou al reden genoeg zijn om de deuren van je B&B te barricaderen en jezelf te verschuilen in de kelder van het complex. Ik zou bibberend bidden dat God mij ter plekke over zou dragen aan Magere Hein en vervolgens zo hard als ik kan richting het eeuwige hellevuur rennen in een poging te ontsnappen aan de confrontatie met Jan.

Ook deze B&B’s sla ik even over

Voor B&B Vol Liefde deelnemer Martijn Bolhoeve gaat mijn hart ook niet bepaald sneller kloppen. Op bezoek gaan bij een volwassen vent die druipend van het zweet frikandelletjes verkoopt in zijn ‘kesthous’ en je ondertussen een gehoorbeschadiging bezorgd door de Hollandse palingsound die op vol volume uit de speakers van zijn vreetschuur dreunt, is op zijn zachtst gezegd niet echt mijn kopje thee.

Naar de Franse B&B Vol Liefde van Walter Spangenberg gaan is al helemaal geen goed idee, want die gozer zit onder het mom van spirituele ontwikkeling wel verdomd veel in je aura te wroeten. Mij te riskant… Voor je het weet zit je ingemetseld in de muren van zijn tempel en zijn je chakra’s gaan hemelen.

Nu ik er zo over nadenk is ‘bezint eer gij begint’ niet de enige les die we van het B&B liefdesprogramma kunnen leren. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben dankzij het programma tot de conclusie gekomen dat vrijgezel zijn eigenlijk best wel fijn is. Laat die dates maar zitten. Aan mijn lijf geen polonaise.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 7 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023