Zeg Joy, zou je de dames in je B&B Vol Liefde niet eens wat aandacht geven?

Het is weer tijd voor onze dagelijkse soap omtrent het wel en wee van de deelnemers van B&B Vol Liefde 2023. Is de vonk al overgesprongen of heeft Cupido de kuierlatten genomen na het horen van al het gezwets wat de naar liefde hunkerende kandidaten de atmosfeer in schieten? Om het zekere voor het onzekere te nemen heeft de producent van B&B Vol Liefde besloten om voor aflevering 6 Debbie de Jong, Martijn Bolhoeve, Joy van Swieten en Marian Trott in de liefdeswei te laten huppelen en blijft Walter Spangenberg met zijn harem achter slot en grendel in de beruchte orgi tempel op camping Le Domaine Vert in Frankrijk.

Joy van Swieten heeft in zijn B&B Vol Liefde vooral liefde voor zichzelf

De wetenschap dat er vanavond eindelijk een keer geen amateurgoeroe de woonkamer binnendringt, stemt mij vrolijk. Dat mister Mount Joy van Swieten in beeld komt bij B&B Vol Liefde kan ik nog verdragen. Het is tenslotte overduidelijk dat die gozer in het verleden een paddootje teveel heeft gesmikkeld en daardoor van het spirituele padje is geraakt. Laten we vooral blij zijn dat hij op een berg in het buitenland zit en hopen dat hij daar tot in de eeuwigheid blijft zweven.

Het verbaasd mij dat Babette en Zoë nog niet in opstand zijn gekomen tegen de desinteresse van hun B&B Vol Liefde gastheer Joy. Hartstikke leuk hoor dat de heer des huizes een feestje besluit te geven om te ‘netwerken’, maar voor Babs en Zoohee is het ‘net werken’. Zij vermaken de gasten met een babbel en een drankje, terwijl Joy als een wannabe DJ de schuifjes op zijn draaitafel staat te bepotelen. 

Hij heeft totaal geen oog voor de meiden en tegen de tijd dat het eerste vlees van de BBQ afgehaald kan worden is meneer een stukje wandelen met zijn zus Eva. Het is maar goed voor Joy dat ik niet als date op die berg ben geklommen, want dan had je hem nu tussen 6 planken af kunnen voeren.

Het hobbelpaard in het Spaanse Can Portell van Debbie de Jong

Dartele Debbie toont zich een veel bekwamere gastvrouw in haar B&B Vol Liefde en heeft wel aandacht voor haar gast Paul. Dat is best bijzonder want die ondeugende kerel heeft stiekem op haar Spaanse hobbelpaard gereden. Anders had hij nooit geweten dat de elektronische knol defect was. Denk nu alsjeblieft niet gelijk dat het dartele tweetal woest onstuimige sex heeft gehad en Debbie het stempel kapotte knol heeft gekregen. Ik heb het natuurlijk over zo’n mechanisch speelgoedpaard dat in ruil voor een centje vrolijk op en neer gaat hobbelen. Ja, ik weet dat er ook vrouwen zijn die dat in ruil voor geld doen, maar ik heb sterk het vermoeden dat Debbie niet in die categorie valt.

Zij lijkt mij niet het type wat afwisselend van de ene man naar de andere hopt. Met mouwloze topjes is het een ander verhaal. Kunnen jullie een geheim bewaren? Toen ik vanmiddag de aflevering van B&B Vol Liefde ter voorbereiding van dit artikel vooruit keek en Debbie in beeld zag komen, dacht dat de kolder in mijn kop dermate excessieve vormen had aangenomen en zag mezelf onder het genot van een dikke spuit valium met gillende sirene naar het eerste het beste gesticht afgevoerd worden. 

Gelukkig was ik nog snugger genoeg om even navraag te doen en blijkt dat Dartele Debbie de mouwloze blouse in alle kleuren van de regenboog in haar kast heeft hangen. Ik ben dus toch niet gek(ker dan anders).

Wat denken jullie van Olof? 

Over gek gesproken… Ben ik nou echt de enige die verwacht dat de breed grijnzende Olof elk moment de brallerige advocaat Jan een kopje kleiner gaat maken tijdens de nachtelijke uurtjes in de B&B Vol Liefde van Marian? Janneman komt over als een heel lieve en behulpzame heer, maar die seriemoordenaar grijns jaagt me de stuipen op het lijf. Enfin, mijn fantasie slaat weer op hol dus het is hoog tijd om een eind aan dit artikel te breien. Tot morgen!

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023