Special Forces VIPS: Demonen van Donny zijn de nek omgedraaid

Special Forces VIPS

Ik ben afgepeigerd, weet je dat? Dat we door de Special Forces VIPS deelnemers inmiddels al wekenlang met bootladingen vol klapperk*tten en een handjevol kekke kerels volledig opgehitst van de bank afdrijven door zoveel rondvliegend testosteron op Videoland, is al doodvermoeiend. Ondergetekende is uiteraard de kapitein van die vrolijke poezenboot, maar zwaar is het wel.

Echter dat we nu ook nog moeten aanschouwen hoe onze helden zo opgebrand raken dat er geen hout meer over is, dat is echt too much van het goede. Wie biedt haar kerstboom aan om vroegtijdig in de fik te steken, zodat onze mannen nog even door kunnen? Wel graag de natuurlijke varianten, want die plastic meuk ruik je nog jaren nadat je het in de hens gestoken hebt. 

Iron man 

We hadden onze twijfels maar Iron man Donny Roelvink blijkt na 7 afleveringen van Special Forces VIPS, tegen alle verwachtingen in, toch een mens van vlees en bloed. Al wekenlang draagt Donny zonder mokken alle verlepte tassen en deelnemers van Special Forces VIPS op zijn schouders. ‘Niet klagen maar dragen en bidden om kracht’, zei mijn oma vroeger altijd gekscherend. Gekscherend ja, want bidden deed deze vrouw niet en als er iemand alles deed wat God verboden heeft in het ‘aardsche paradijs’ was het mijn lieve omaatje wel. Mijn allergrootste voorbeeld.

Zelfs bij het bericht van broer Dave Roelvink was geen spoortje emotie te bekennen bij bikkel Donny. En dat terwijl de video van broerlief toch behoorlijk om te janken was. 

Want zij zijn groot

Het schemerde natuurlijk al een paar afleveringen van Special Forces VIPS door maar Donny Roelvink blijkt last te hebben van het klassieke Calimero syndroom, zo concludeert ook de staff. ‘Want zij zijn groot en ik ben klein, en dat is niet eerlijk.’ Tja Donny, hoe gaat ik dit verwoorden? Ik zeg het maar gewoon zoals het is. Ik ben het totaal niet met je eens vriend.

Kijk, er zijn misschien een aantal personen in de wereldgeschiedenis geweest die je met verve als ‘groot’ kunt bestempelen. Ik denk hierbij aan de Dalai Lama, Mahatma Gandhi en Moeder Teresa. Op de een of andere manier zie ik papa Dries Roelvink en Broer Dave nog nét niet in dit rijtje. Het was echt een close call hoor Don, dus ik begrijp je frustratie best. Maar ze zijn toch gestrand in de tipparade en je hebt nog alle kansen om er bovenuit te stijgen.

Ideale schoonzoon

Lieve Donny Roelvink, als jij jezelf toch eens kon zien door de ogen van alle Special Forces VIPS kijkers, dan zou de lach nooit meer van je gezicht te timmeren zijn man. Ik had zowat je moeder kunnen zijn en dat had ik met alle trots gedaan. Gelukkig heb je volgens mij ook een heel trots moedertje aan je zijde. Want wat is onze 24-jarige Donny een ongelofelijk volwassen kerel die precies weet hoe hij zelf in elkaar steekt. Lief, respectvol en een echte motivator.

Toen ik 24 jaar was wist ik van voren amper dat ik van achter leefde en was de studiefinanciering er in één week doorheen draaien het hoogst haalbare doel.  Nee hoor echt, Donny Roelvink heeft in Special Forces VIPS aan de andere deelnemers, de staff en aan de rest van de wereld laten zien dat hij er één uit duizenden is. Zo’n gozer die alle meisjes willen hebben en alle jongens willen zijn. 

Broederliefde

De drie overgebleven deelnemers van Special Forces VIPS zijn inmiddels vrienden voor het leven. Dat moet ook wel. Hoe verkoop je het anders aan jezelf dat je elkaars bloed, zweet en tranen hebt afgelikt om de eindstreep van Special Forces VIPS op Videoland te halen? Dan moet je knettergek zijn óf je bent bloedbroeders voor het leven. Waarschijnlijk is het een beetje van beiden, maar voorlopig gaan we uit van het laatste.

Ik heb er alle vertrouwen in dat ‘grote broers’ Mark Schaaf en Kaj Gorgels met behulp van de staff van Special Forces VIPS de demonen in Donny Roelvink zijn koppie volledig de nek om weten te draaien. Dan kunnen wij met zijn allen rustig doorgaan met soppen op die boot. Het is er inmiddels brand- en brandschoon. De gemiddelde huiskamer op Urk is er niets bij. 

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Special Forces VIPS te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb je Special Forces VIPS mgemist en wil je weten wat Donny Roelvink aan de Staff en de andere deelnemers te vertellen heeft? Kijk deze aflevering en de rest van het tweede seizoen van Special Forces VIPS dan terug op Videoland.

Beeld bron: ShotbySud