Secret Duets: Jeroen van der Boom wordt zuur gemaakt

Wie kent presentatrice Bridget Maasland niet? Haar kortstondige affaire met André Hazes jr. was ooit het gesprek van de dag. In aflevering 6 van het RTL4 programma Secret Duets 2023 geeft Bridget Maasland act de presence om een duet te zingen met Emma Heesters. Weten panelleden Jeroen van der Boom, Soy Kroon en Dave von Raven te raden wie er op het Secret Duets podium staat?

De Secret Duets zangers en zangeressen van deze week

Het was een mooie zonnige dag, ik had een good hair day en heb een heerlijk jurkje weten te scoren vandaag. Mij maak je de pies niet meer lauw vanavond. Vanaf vandaag is het over met delen welke BN’ers ik al dan niet wist te raden. Niet alleen omdat mijn resultaten uitermate teleurstellend zijn, maar omdat het totaal niet relevant of van toegevoegde waarde is. Net zo min als het van belang is wie van de panelleden de winnaar is van het RTL 4 programma Secret Duets met Jamai Loman als presentator. Het is gewoon lekker interactief vermaak en het boeit werkelijk geen ene sterveling of Dave, Emma, Jeroen of Soy de meeste punten wist te behalen.

Bridget Maasland en Nienke van de Plas

We trappen af met presentatrice Bridget. Soms verguisd om haar wat arrogante attitude, waar ik persoonlijk wel doorheen kijk en haar korte relatie met André Hazes jr. Het gaat mij werkelijk aan mijn dikke kont voorbij. Bridget Maasland staat aan de andere kant van de muur naast Emma Heesters op het Secret Duets podium. Beweren dat ze zingt als een nachtegaaltje zou gelogen zijn, maar naast Emma valt het natuurlijk ook niet mee. Wat een strot heeft die meid. Dat Emma Heesters daarbij ook nog een plaatje is om te zien, is bijna oneerlijk. Maar ja, niet iedereen kon vooraan staan bij het loket waar de ‘knappe smoeltjes en gouden strotjes’ werden uitgedeeld. 

Nooit geweten dat Nienke van der Plas ook zo mooi kon zingen, want ik ken haar alleen van haar vlogs. Samen met Soy Kroon zingt Nienke van der Plas de sterren van de hemel op het Secret Duets podium. Ik zeg: hoesje eromheen en een videoclip in elkaar draaien. Deze laatste zin verraad mijn leeftijdscategorie weer eens, want we doen natuurlijk al in geen eeuwen meer een hoesje om een plaatje. 

mensrelatie_468x60_v2

April Darby en Ronnie Tober

Dat Jeroen van der Boom in dezelfde leeftijdscategorie valt wordt mij pijnlijk duidelijk. Het is ogenschijnlijk de ‘zure generatie’. De zanger en topper wordt namelijk zuur omdat hij niets weet te raden en dat is zo fakking herkenbaar. Als hij zwaar geïrriteerd roept: ‘Ik ben geen zure man, maar jullie en dit programma maken mij een oude zure man in mijn te hippe shirt!’, dan voel ik hem. Zo rond de vijftig transformeer je niet als vanzelf in een oude mopperkont, maar je wordt buiten je eigen schuld om gewoon zo gevormd door alles om je heen. 

April Darby heeft het voorrecht om samen met Jeroen van der Boom een duet in Secret Duets te zingen. Of is het eigenlijk andersom? Hoe dan ook, het is een geweldig optreden. De mopperende zanger fleurt op als de eerste mooie dag na een koude winter.

Dave von Raven heeft al snel door dat hij een duet samen met Ronnie Tober staat te vertolken in Secret Duets. Generatie technisch lijken jonkies Soy Kroon en Emma Heesters nog nooit van hem gehoord te hebben. Als Ronnie Tober na de onthulling het nummer ‘Naar de kermis’ inzet is het dan ook vooral de oude zure generatie mopperkonten in het Secret Duets publiek die volledig losgaan, inclusief Jeroen van der Boom. Ik ga hier natuurlijk nu niet met de billen bloot en verklappen dat ik ook heftig mee heb gezongen. 

Het finalestuk van Jamai Loman en Brace

Wat is Brace toch een heerlijke gozer. Nee, ik heb geen cougar ambities, maar bedoel dit geheel objectief in de breedste zin van het woord. Hou op zeg, het had mijn zoon kunnen zijn. Het is gewoon een sympathieke kerel die geweldig kan zingen. Dat doet Brace dan ook met Jamai Loman als finaleduet van Secret Duets. Een mooie afsluiter van een leuke aflevering die ik ga beklinken met een glaasje wijn. Zij die een drankje gaat doen wenst iedereen een mooie zonnige week toe.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Secret Duets te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Secret Duets 2023 op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van Secret Duets elke donderdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet is aflevering 7 te zien met Bridget Maasland, Ronnie Tober, Nienke Plas, April Darby en Brace.

Beeld bron: Still tv RTL4 / Secret Duets / seizoen 3 / 2023

Home » Televisie » aflevering 7 seizoen 3 Secret Duets 2023