Married at First Sight: Opnieuw een gebroken hart?

Married at First Sight 2022

Potverdikkie zeg, denk je eindelijk aan de laatste aflevering van Married at First Sight 2022 met trouwceremonie te zijn toegekomen…gaan ze pas volgende week trouwen. Het duurt wel ellenlang hoor voordat alle ringen om de vingers zijn geschoven. Sander en Astrid zijn intussen al bijna opa en oma van hun 7e kleinkind en ik zit onderhand wortel te schieten achter mijn tv. Kan het wat sneller alsjeblieft?

Het jungle team

Vandaag is de dag dat Astrid gaat samenwonen in het huis van Sander. De omschrijving samenwonen kan beter vervangen worden door logeren, want het is tenslotte maar voor een paar dagen. Het interieur van Sander is een fusie van 25 verschillende stijlen, een beetje alsof de plaatselijke kringloopwinkel tegen de Ikea is opgebotst en ze samen een liefdesbaby hebben gemaakt. As is niet zo moeilijk en voelt zich er wel thuis.

Ze is nog geen 5 minuten binnen of San de man ontbloot zijn bovenlijf. Klinkt spannender dan het is hoor, hij wilde alleen even zijn nieuwe prikplaatje laten zien. Tussen de hangende vellen prijkt een dromenvanger tattoo om zijn arm. Ik vraag me af of dat echt nodig is? Zou Astrid hem zulke nachtmerries bezorgen dan? As valt toch best mee?

Het brabo team

Voordat Kim en Antoine in dromenland kunnen wegdommelen na een drukke huwelijksdag, zullen ze eerst een flink obstakel moeten overwinnen. Het trappenhuis van het hotel is een ware tokkelbaan voor bruiden. Super handig zo’n bruidssuite op zolder. Het stel is er dorstig van geworden en haastig wordt er een fles champagne geopend. De tafelmanieren van de bruidegom moeten nog een beetje bijgeschaafd worden, hij neemt de term champagneslurper zeer letterlijk. De verbazing op het gezicht van Kim is hilarisch.

Nadat de cameramensen de deur zijn uitgezet heeft Antoine het ongetwijfeld weer helemaal goed gemaakt met zijn bruid. Ik mag dit eigenlijk niet zeggen en zal vast gezeik krijgen, maar ga het lekker toch doen. Kim en Antoine lagen mèt zonder kleren in bed! Blijkbaar is het niet de bedoeling dat we dit weten, want de camerabeelden laten ‘s ochtends pontificaal een bruid met trui en gom met t-shirt aan in bed zien. Er is alleen vergeten een eerder shot van wat naakte schouders boven de dekens uit het filmmateriaal te knippen. Een ongelukje of een hinderlaag van de crew?

Jan en Birgitte

Jullie zijn gewaarschuwd aanstaand bruidspaar, de camera ziet alles. Zo heeft de camera ook de bekentenis van dit Married at First Sight stel vastgelegd. Jan en Birgitte hebben nog nooit in hun leven trouwkleding aangehad. Als trouwjurkmaagd is de bruid dan ook best een beetje zenuwachtig tijdens het passen. Jan spreekt vloeiend joggingpak, maar zo’n trouwpak is toch echt wel even wennen voor hem. We zullen het dan ook maar op de zenuwen steken dat hij heel incorrect “Toppie!” riep en zijn dikke duim omhoog stak als reactie op de mooie kaart van zijn bruid. Niet te vaak doen hoor Jan, anders rijg ik je geheid aan mijn vlijmscherpe columnisten pen. 

Voor deze keer mats ik je, want je gaat nog meer dan genoeg te verduren krijgen met Birgitte in Married at First Sight. Voor degene die net even popcorn aan het maken waren tijdens de aflevering, Birgitte heeft verteld dat ze een enorme controlfreak is. Hoe zal Jan daarmee omgaan? Laat hij haar d’r gang gaan of gaat hij de strijd aan? 

Het stuiterteam

“Ik heb een man, blij met mijn man, ik heb een man, man, man, man, man.” Sonny je bent een top gozert, maar houd in vredesnaam je kakel eens dicht! Heb je teveel Disney elfjesstof gesnoven ofzo? Je lijkt die gast wel die na 100 jaar eindelijk uit zijn fles is gekropen. Hoe heet ie ook alweer, Aladdin of het die geest?.Ga even terug in je gouden fles en haal 10x diep adem voordat je eruit komt. Je kan het schat! Niet gelijk laten merken dat je nu al smoorverliefd bent, laat Dylan moeite voor je doen. Mannen willen jagen.

Ach wat maakt het ook uit, je hebt de buit nu toch al binnen. De vogel is geringd en Dylan is jouw tortelduif voor het leven. Of zoals je echtgenoot zelf zegt “Nu zijn we samen en gaan we niet meer uit elkaar, hij zit vast.” Gouden tip voor Dylan, er zit vast tussen de huwelijkscadeaus nog wel een setje handboeien.

Maurice de bachelor

Iemand die ook weet te boeien is de 50-jarige Davide uit Arnhem. Hij is de tweede date van van onze Maurice. Ondanks dat Davide zijn date 3 jaar geleden al eens eerder heeft afgewimpeld, weet hij Maurice compleet in katzwijm te brengen. Terwijl half Nederland wanhopig naar de tv “Niet doen!” schreeuwt in de hoop een nieuwe ramp te voorkomen, trapt Maurice vol in de charmes van deze casanova. 

Waren het de ogen van Davide die het werk deden, zijn zoetsappige serenade of had hij stiekem een stimulerend middel in het drankje van Maurice gedaan? Wat het ook was, laten we hopen dat Maurice gauw ontwaakt uit zijn roes en de alarmbellen hoort rinkelen voor het te laat is. Bezint eer gij begint.

Het knok team

De roes bij Joep en Caroline begint langzaam uit te werken. Wat aanvankelijk verliefdheid leek, begint steeds meer vriendschap te lijken. Blijft dit echtpaar steken in de friendzone of maakt Cupido nog een kans? Voor de seksuele aantrekkingskracht is het in ieder geval niet bevorderlijk als Joep het heeft over fotootJES maken voor in zijn boekJE. Dan maakt dat vonkJE wat wat er nog mist niet veel kans. 

Hoe dan ook, ze laten hun humeur niet bederven want ze gaan in een ‘kwot’ door de mooie omgeving rijden. Aan het einde van hun topdag gaat Joep onbedoeld bowlen met een vaas bloemen. Caroline is het na het sjoelen met de bruidstaart inmiddels al wel gewend en kan er gelukkig om lachen.

Het skeeler team

In huize Eckhardt staat geen sjoelen of bowlen op het programma, maar een heel andere tak van sport. Formule 1 onder het genot van lekkere hapjes en drank. Schoonmoeder blijkt een uitstekende cateraar en schoonpa blinkt uit als leraar coureur. Met behulp van het spraakwater wat Astleigh had meegenomen voor pa, word aan de bruidegom alle ins en outs van het racen geleerd.

Met beleefde interesse liet Astleigh het allemaal over zich heen komen, de techno beats van Rowan had hij tenslotte ook overleefd op huwelijksreis van Married at First Sight 2022, dus dit gaat ook wel goed komen. Volgende week zal hij onderworpen worden aan de ultieme test als schoonpa hem overhoort. Gaat Astleigh slagen voor de test of heeft hij nog wat bijles nodig van zijn lieftallige bruid Rowan?

Beeld bron: RTL / NT Visuals / Nander de Wijk

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Home » Televisie » Aflevering 12 seizoen 7 Married at First Sight 2022