Married at First Sight: Gevoos in het fotohokje 

Married at First Sight 2022

Echt een pareltje, aflevering 11 van Married at First Sight 2022. Na alle drama en gemekker van voorgaande afleveringen is het tijd voor romantiek. Er hangt liefde in de lucht!

Het brabo team

Wat een stel die Kim en Antoine, de inkt op de huwelijksakte is nog amper droog en de echtelieden zijn al hevig aan het tongworstelen in het fotohokje. Over de inzet van dit echtpaar hebben de experts in ieder geval niks te klagen. Toch verwacht liefdesmakelaar Liselotte dat de prille relatie tussen Kim en Antoine niet alleen maar romantiek en zoetigheid zal zijn. Sterker nog ze verwacht dat het zelfs op korte termijn een keer flink gaat knallen tussen de tortelduiven.

Het koppel maakt zich daar nog niet druk om. Het zoenen is Kim zo goed bevallen dat ze vanavond haar sexy lingerie jurkje in de strijd gaat gooien. Voor de zekerheid had ze ook een sexloze slaap outfit in haar koffer gestopt voor het geval de bruidegom een griezel bleek te zijn. Zou Antoine erop voorbereid zijn dat hem een nacht bedvogelen te wachten staat in plaats van slapen?

Het knok team

Een oprecht sorry voor alle Joep fans, maar ik krijg de kriegels van die jongen. Hij is zo ontzettend lief dat het op mijn irritatieklier werkt. Het lijkt erop dat dit ook bij Caroline enigszins het geval is. Het tijdelijke hogedrukgebied van verliefdheid wat we de afgelopen twee weken bij de bruid zagen, lijkt plaats te maken voor een storing vanuit het noorden. 

Regenwolken drijven langzaam het luchtruim binnen. Opmerkingen als ‘Je bent niet goed’ en ‘Hij maakt niet per se indruk op mij hoor door een tattoo te zetten’  doorboren de roze wolk van Joep. Hoe schatten jullie in dat de opmerkingen van Caroline bedoelt zijn? Is het een kwestie van sociale onhandigheid en vindt ze Joep hartstikke leuk of is de lol er voor haar een beetje af aan het gaan? 

Maurice de Bachelor

Als een kind in een snoepwinkel, zo blij is Maurice met de nieuwe kans op liefde die hij heeft gekregen van Patrick en Eveline. Hij is toe aan een nieuw sprankel moment na alle sores met Arjan. Een 37 jarige man uit Vlissingen, genaamd Patrick, is de eerste date die zijn hart mag proberen te veroveren. De haarloze Zeeuw heeft een vernuftig plan bedacht om Maurice letterlijk in de wolken te krijgen. Parachutespringen! 

Adrenaline en verliefdheidsvlinders lijken behoorlijk veel op elkaar, dus je date uit een vliegtuig laten springen kan hem laten denken dat hij gevoelens voor je heeft. Daarnaast heeft het ook nog andere voordelen. Stel je blind date blijkt een naar schepsel te zijn, dan flikker je hem gewoon uit het vliegtuig en vlieg je zelf lekker verder. Hij kan je toch niet verontwaardigd opbellen zodra hij op de op de grond geland is, want jij hebt geen bereik hoog in de lucht. Bedankt voor de tip Patrick!

Het stuiter team

Zingend met trossen ballonnen in de hand huppelden onze happy heren door de gangen van het hotel. Sonny en Dylan nemen de kijker mee in een sfeer van glitter, paarse eenhoorns en regenbogen. Er worden rozenblaadjes gegeten, ballonnen gebietst bij de receptie en door het slaapkamerraam prijkt het stralende hoofd van Sonny die wereldkundig maakt dat hij een man aan de haak geslagen heeft.

Sommige kijkers zullen misschien wat sceptisch naar het stel kijken en denken dat deze gekheid in scene is gezet. Uit zeer betrouwbare bron kan ik jullie verklappen dat dit stel echt zo is. Wel of geen camera, ze zijn gewoon zo maf als een deur. Helaas berust het topografische ‘talent’ van Sonny ook op waarheid. Gelukkig heeft hij Dylan als persoonlijk navigatiesysteem mee op huwelijksreis naar Venetië, anders zou hij ongetwijfeld in Tietjerksteradeel uitkomen in zijn zoektocht naar gondels. Dylan, pas je een beetje op onze vrolijke Aladdin?

Het skeeler team

Het logeerpartijtje van Rowan en Astleigh verplaatst zich naar het huis van Astleigh. Na het sfeervolle huis van Rowan vindt onze Ast dat best spannend. Zal zijn woning goedgekeurd worden door zijn giechelende bruid? Ondanks de panterprint deken op de bank en panterprint katten in de badkuip, is Rowan meer dan tevreden met wat ze ziet. Terwijl de heer des huizes de tuin veegt, test mevrouw het supersonische tv pop-up systeem in het voeteneind van het bed uit. 

Even later kruipen ze samen in de mancave van Astleigh. Een tuinhuis omgebouwd tot Haïti bar met een leuke drankvoorraad. Wacht eens even, dit is wel echt een deja vu moment. Herinneren jullie het huis van Astrid nog? Dat alcohol magazijn versierd met panterprintjes? Bijna een identieke match met Astleigh! Maar ja volgens apoloog en gedragexpert Patrick moet de bmi wel overeenkomen voor een goede liefdesmatch. Dus daarom zit Astrid met Sander opgescheept in plaats van Astleigh.

Het jungle team

Nu we het toch over Astrid en Sander hebben, hoe zou het met het koppel gaan? Er lijkt genegenheid, maar moeten we dat interpreteren als liefde of vriendschap? Tijdens het cadeautjes uitpakken onder het genot van een OB-tje blijkt het gevoel voor humor niet altijd op één lijn te zitten. Voor de duidelijkheid OB-tje blijkt een bak koffie of thee in de ochtend te zijn. Ik dacht eerst dat Sander aan het bazelen was over een merk tampons. Maar gelukkig was hij zo vrij om zijn OB grapje uit te leggen. Valt niet altijd mee om die man te volgen. 

We dwalen af…cadeautjes daar waren we gebleven. Cadeau 1, badeendjes met de begeleidende tekst ‘om samen spuitend het bad te delen met de eendjes’. Cadeau 2, een bus slagroom met de pakkende tekst ‘om elkaar in te spuiten of op de koffie.’ En als klap op de vuurpijl cadeau 3, tissues met omschrijving ‘om wat mee af te vegen.’ Ik laat het aan jullie verbeelding over of ze afkomstig zijn van de entourage van de bruid of bruidegom. Denk dat jullie wel een vermoeden hebben. Onze As maakte korte metten met de toespelingen door snel te vragen aan Sander ‘wil je slagroom op je koffie.’ Goed zo meid, duidelijk je grenzen aangeven.

Een nieuw team

Het allerlaatste team van Married at First Sight 2022 is in aantocht! De 51 jarige Birgitte en 56 jarige Jan zijn de hekkensluiters van dit Married at First Sight seizoen. Als laatste koppel zullen zij in het huwelijksbootje stappen. Birgitte is een actieve zorgzame moeder van 2 puberende zoons die gek zijn op gamen. Jan zit ook midden in de puberfase met zijn 2 dochters van 16 en 19. Zowel bruid als gom hebben een co-ouderschap en zetten graag de bloemetjes buiten als hun koters bij de andere ouder zijn.

De vriendin van de bruid hoopt dat Birgitte samen met Jan een keer naar Oostenrijk gaat rijden om samen schlagers te gaan zingen. Voordat we vol goede moed de lederhosen uit de kast halen, moet wel eerst even de auto gepoetst worden want volgens de dochters van Jan heeft hij een poetsfobie. Toen de meiden dat vertelden dacht ik even dat Jan bang was voor poetsen, maar het blijkt eerder een poets fetish. Hoe zou Birgitte tegenover die voorkeur van haar aanstaande man staan? Ik denk dat we ons wel gaan vermaken met dit koppel. 


Beeld bron: RTL / NT Visuals / Nander de Wijk

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Home » Televisie » Aflevering 11 seizoen 7 Married at First Sight 2022