Hunted VIPS: Moeten die hunters niet eens schone kleding aan?

Hunted VIPS 2023

Laat ik vooropstellen dat ik Hunted VIPS 2023 echt vermakelijk amusement vind. Maar ik ga toch de partypooper zijn. Ik bedoel, een dag niet gemekkerd is een dag niet geleefd. Is het jullie al eens opgevallen dat de hunters van het hunted team iedere aflevering dezelfde kleding dragen? 

Is het aandeel van de hunters soms op één dag opgenomen in een donker studiootje? Er zal ongetwijfeld een logische verklaring zijn, in de trant van dat het makkelijker knippen en plakken voor de montage is, maar nu ik het heb gezien irriteert het mij en als ik geïrriteerd ben ga ik muggenziften.

Natuurlijk blijf ik liever in de waan dat het allemaal echt is. Echter de waarheid is dat het gewoon een spel met strenge spelregels is dat de werkelijkheid zoveel mogelijk probeert na te bootsen. De suggestie wordt gewekt dat de Officier van Justitie toestemming heeft gegeven voor een tap of huiszoekingsbevel. Ik mag toch aannemen dat die wel iets belangrijkers te doen heeft, dan zich mengen in een televisieprogramma als Hunted VIPS. 

Pensionado Jan is aan

Deelnemers Mark Baanders en Niels Oosthoek kunnen we wat mij betreft verantwoordelijk houden voor een groot gedeelte van de amusementswaarde van Hunted VIPS 2023. Als ze na een goede nacht slapen door hun gastheer Jan naar Schokland worden gebracht, begint er een kat-en-muisspel waar Mark en Niels mij helemaal in meetrekken. 

De hunters, inmiddels op de hoogte van het feit dat er in Schokland iets te halen valt, staan paraat om ze te onderscheppen. Gastheer Jan gaat volledig op in zijn rol als chauffeur van twee voortvluchtigen en zit breed grijnzend achter het stuur. Eindelijk weer eens beetje reuring in zijn oersaaie pensionado bestaan.

Biertje?!

Vooralsnog krijgt het drietal het voor elkaar om de hunters af te schudden en Jan weet Mark Baanders en Niels Oosthoek veilig af te zetten om hun Hunted VIPS avontuur te vervolgen. Op lullige fietsjes met nog lulligere helmpjes, vervolgt het tweetal hun tocht tot ze langs een kroeg komen. ‘Effe een biertje!’, roept Mark. Tijdens het biertje slurpen aan de bar weten die mafkezen het ook nog voor elkaar te krijgen om de code te kraken. Het lijkt wel een slapstick.

Dat lucht op

Mijn vriendinnen Sylvana IJsselmuiden en Sandra Ysbrandy zijn nog altijd voortvarend bezig in hun voortvluchtigen bestaan van Hunted VIPS 2023. Hoe het ze precies vergaat kan ik je niet vertellen, want ik moest ineens heel nodig iets doen op het toilet wat al drie dagen op rij niet lukte. Echt balen dat ik de dames gemist heb, vooral omdat ik Sylvana helemaal geen schaap vind waar mijn haren van overeind gaan staan.

Hunted VIPS deelnemers Jeroen Stomphorst en collega Sjoerd van Ramshorst weten goed onder de radar te blijven van de hunters. Het duo probeert een heus vliegtuig te regelen voor hun vlucht, maar het kan natuurlijk ook té gek. Bij hun poging om het vliegtuig te scoren lenen Jeroen en Sjoerd een telefoon van een willekeurige voorbijganger. Helaas vindt de vrouw van de argeloze voorbijganger het nodig om een foto te maken. Het ontgaat de hunters uiteraard niet. Net zo min als het mij ontgaat dat de jagers al vijf afleveringen lang in hetzelfde kloffie lopen. 

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Hunted VIPS te gaan.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Hunted te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb jij aflevering 5 van Hunted VIPS 2023 gemist en wil je de avonturen van de deelnemers volgen? Kijk dan deze aflevering van Hunted VIPS terug op NLziet en zie hoe de deelnemers op de hielen worden gezeten door het hunted team.

Beeld bron: Still Tv NPO3 / Avrotros / Hunted VIPS / 2023

Home » Televisie » aflevering 5 seizoen 10 Hunted VIPS