Het Roer Om: Jesse, Jeremy en Bart prooi van sluwe investeerder

Het Roer Om – Jesse, Jeremy en Bart op Gran Canaria

Wat lijkt het soms verleidelijk om het roer om te gooien. Een nieuw begin en de kans om die ene lang gekoesterde droom na te jagen. Of wellicht wil je juist een berg shit achter je laten en streef je naar een betere toekomst. Zeg eens eerlijk, heb jij er wel eens over nagedacht om definitief de deur achter je dicht te trekken en op zoek te gaan naar het grote avontuur? Het Roer Om deelnemers Jesse, Jeremy en Bart laten zien dat het gras niet altijd groener is aan de andere kant, zelfs niet op het prachtige Gran Canaria.

Drag Queen Bar

Het drietal droomde van een eigen Drag Queen Bar op het zonovergoten Gran Canaria. Jesse en Jeremy zijn ruim 12 jaar getrouwd en besluiten samen met goede vriend Bart het roer om te gooien en hun droom werkelijkheid te maken. Tot zover klinkt dat best goed, toch? 

Helaas lopen dromen en realiteit niet altijd synchroon. Deelnemers van Het Roer Om 2023 zien in hun enthousiasme nogal eens wat pietluttige details over het hoofd in de voorbereiding van hun avontuur en in het geval van Jesse, Jeremy en Bart is een realistisch budget hetgeen ze vergeten zijn in hun koffer te stoppen. Ach ja, een kleinigheidje houd je altijd.

Een reddende engel

Gelukkig is de eigenaar van het pand niet te beroerd om op financieel gebied een handje te helpen. Wat lief en onbaatzuchtig van die vent! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Newsflash, dat is het ook. Het Roer Om dromenjagers Jesse, Jeremy en Bart hebben niet in de gaten dat ze genaaid worden waar ze bij staan. De kijker wel en waar de ramptoeristen bij voorbaat smullen van het leed wat het drietal te wachten staat, zit ik op mijn bank half verscholen achter een kussentje te wachten tot het zwaard van Damocles de droom van de jongens in 1.000 stukken hakt.

Tot overmaat van ramp slaat ook nog eens het noodlot in drievoud toe. Een galblaasontsteking voor Bart, de moeder van Jesse overlijdt onverwachts en het huwelijk van Jeremy en Jesse legt ook het loodje. Je zou denken dat het niet erger kan worden, maar dan ben je waarschijnlijk vergeten dat het hier om een programma van SBS6 gaat. En we weten allemaal hoe ontzettend goed die zender bezig is. 

Of toch de duivel?

De reddende engel, aka eigenaar van het pand, vindt het hoog tijd om zijn ware gezicht te laten zien. Hij besluit dat zijn investering een te groot risico is geweest. De valse engel bedankt Het Roer Om deelnemers Jesse, Jeremy en Bart. Hij gaat lekker in zijn eentje verder met hun droombar. 

Dus lieve kijkbuiskinders, wat hebben we geleerd van deze aflevering van Het Roer Om 2023? Het gras is niet altijd groener aan de andere kant en als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dat het ook. Nooit gedacht dat ik nog iets zou leren van een SBS6 programma…

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Het Roer Om te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb jij het avontuur van Jesse, Jeremy en Bart op Gran Canaria in Het Roer Om seizoen 4 gemist? Op KIJK en NLziet kun je het nieuwe seizoen van Het Roer Om terugkijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Het Roer Om / seizoen 4 /2023

Home » Televisie » aflevering 2 seizoen 4 Het Roer Om 2023