Het perfecte plaatje: Totaal andere sfeer zonder de dames

Het Perfecte Plaatje

Nadat Babette en Roxanne naar huis zijn gestuurd, blijven de vier mannen over. Het heeft geen zin meer om haantjesgedrag te vertonen en de sfeer lijkt omgeslagen. Ze hebben alle vier nog maar een doel; Het Perfecte Plaatje Argentinië winnen. Wie gaat er naar de finale?

Papa van Gelder blijft positief

Jochem voelt zich een beetje de vader van de drie jonge honden en zonder de vrouwen lijkt hij het meest op zijn gemak. Het lijkt alsof hij het wel prima vindt zo. Thomas en Maurice gaan voor de winst, maar Tim lijkt er niet zo bij met zijn hoofd. Baalt hij dat zijn maatje Roxanne weg is of heeft hij heimwee?

De eerste opdracht van de aflevering is de tango shoot en wat was iedereen fanatiek. Er wordt elke week minder gelachen, want de focus ligt steeds meer bij het perfecte plaatje schieten. Logisch, want zo heet het programma, maar ik vind het niet erg als er af en toe ruimte is voor een grappig momentje. Gelukkig hebben we Tim nog.

Doe mij maar een geil stel

De vier kandidaten kregen voor de foto een danspaar toegewezen. De tango is een sensuele dans, dus de vier heren verwachtten ook een sexy stel mee te krijgen voor hun shoot. Thomas had het meeste geluk, want hij had een prachtig paar dat vol passie aan het dansen was. Ook Jochem en Maurice mochten absoluut niet klagen.

mensrelatie_320x100_v1

Tim had wel zin in een geil stel, zodat de liefde van zijn foto af kon spatten. Helaas had hij een oud stel en kon hij er vrij weinig mee. Ik vraag me af of de makers van het programma dit stel expres aan Tim hebben gegeven. Hij had er ook meteen geen zin meer in en liet het er behoorlijk bij zitten. Ook dit hoort erbij, Tim!

Technisch en artistiek

Vond jij de laatste shoot ook zo tof? Ik had direct zin om mijn camera mee naar buiten te nemen en ook aan de slag te gaan met light painting. Ik had pech, want het was nog licht buiten. Volgende keer beter.

Ik had wel eens van light painting gehoord, maar nu begrijp ik het ook een beetje. Het lijkt me best moeilijk, maar ook heel leuk om eens te doen. De foto’s van de vier mannen waren prachtig en ik vond, net als de jury, de foto van Thomas het mooist. Ook de foto van Maurice met Jochem op de fiets was heel knap gedaan. 

Uiteindelijk zijn er maar drie BN’ers naar de finale gegaan en Tim hoorde daar niet bij. Erg jammer, want ik vond hem de leukste kandidaat dit seizoen. Wel terecht, want hij gooide er echt met de pet naar deze aflevering. Op naar de finale!

Klik hier om alle artikelen over de afleveringen van Het Perfecte Plaatje 2022 en 2023 te lezen.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Home » Televisie » Aflevering 5 Het Perfecte Plaatje