Dé oplossing voor insomnia is ontdekt dankzij finale van Wat een Uitvinding

Wat hebben een verwarmde kaasschaaf, een kwastenvacuüm, een plantswinger, gamehandschoen, zandblusser en een rijgwasrek met elkaar gemeen? Helemaal niets, behalve dat het uitvindingen zijn die een plek hebben weten te bemachtigen in de finale van het door Gordon gepresenteerde SBS6 programma Wat een Uitvinding. 

De grote finale van Wat een Uitvinding 

Onder het toeziend oog van de vakjury, bestaande uit Heleen van Royen (?), uitvinder Eibert Draisma en hoofd inkoop van koopjesgigant Action meneer Jasper Schilder worden de uitvindingen beoordeeld. Het publiek mag stemmen welke drie van de zes producten uiteindelijk kans maken om als winnaar de finale van Wat een Uitvinding te winnen. ‘Testfamilies’ hebben de artikelen uitvoerig getest en eerlijk gedeeld of zij het product wel of niet zouden aanschaffen. 

Waar ik aanvankelijk zin heb in de finale van Wat een Uitvinding slaat dat al snel om. Het is lastig om mijn aandacht erbij te houden. Ik begin vol goede moed en fris aan de aflevering. Na slechts 10 minuten betrap ik mezelf erop dat ik zit te gapen alsof ik mee heb gedaan aan de ontberingen in Kamp van Koningsbrugge. Het programma Wat een Uitvinding blijkt een op zichzelf staande uitvinding te zijn. Sterker nog, het is een baanbrekende oplossing voor een ieder die te kampen heeft met slapeloosheid. 

Gordon draagt bij aan revolutionaire oplossing in de strijd tegen insomnia

De saaiste finale ooit is namelijk effectiever dan de gemiddelde slaappil. Onderzoekers zijn er nog niet over uit of het slaapverwekkend effect van de finale van Wat een Uitvinding toe te schrijven is aan presentator Gordon, de deelnemers of de jury. We zullen het nooit weten, want het onderzoek moest helaas vroegtijdig worden stopgezet aangezien de onderzoeker in kwestie in slaap is geflikkerd. Toen hij na ruim 13 uur in een diepe slaap te hebben verkeerd wakker werd, was de finale van Wat een Uitvinding reeds afgelopen en de studio leeg. 

Uit zeer betrouwbare bron heb ik nog wel vernomen dat deelnemer Wim met zijn kwastvacuüm uiteindelijk de winnaar is geworden van de finale van Wat een Uitvinding. Van harte gefeliciteerd Wim, het is toch iedere uitvinder zijn natte droom om in de schappen van Action te belanden. Nou ja, je product uiteraard, want niemand zit te wachten op Wim in het schap van de prijzenknaller. 

Dé gouden tip voor nachtbrakers

Met de finale van Wat een Uitvinding is Gordon zijn laatste kunstje op SBS6 zeker het terugkijken waard. Als je al nachten geen oog hebt dichtgedaan en je schapen tijdens het schapen tellen steeds met hun snufferd tegen het hek aanlopen in plaats van er overheen te springen, is de uitvindshow de ultieme oplossing. Deze tip is speciaal voor alle nachtelijke piekeraars, mensen met snurkende partners, dames met nachtelijke opvliegers, de stiekeme nacht-koelkast-plunderaars, hypochonders en alle slaapwandelaars. Kortom voor iedereen die wel een keertje een nacht van minimaal 8 uur slaap kan gebruiken. Doe er je voordeel mee, welterusten!

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op streamingsdiensten KIJK en NLziet is de finale van Wat een Uitvinding met winnaar Wim terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / finale Wat een Uitvinding / 2023

Home » Televisie » Finale Wat een Uitvinding 2023