De Slimste Mens winnaar kondigt in de finale aan dat hij altijd gelijk heeft

In de finale van de zomereditie van De Slimste Mens 2023 strijden journalist Tom Kleijn, De Kleine Komedie directeur Jörgen Tjon A Fong en musicalactrice Nandi van Beurden om de felbegeerde titel van winnaar.

Nandi van Beurden verlaat als domste van de slimste de finale

Al tijdens de introductie van de finalisten van De Slimste Mens 2023 word mijn ‘irritatiespier’ onmiddellijk pittig belast. Op het moment dat Nandi van Beurden haar gemaakte lachje de ether in zwiept lopen de rillingen over mijn rug. Opmerkelijk aangezien de thermostaat in mijn kantoor 28 graden celsius aantikt. ‘Laat die troela niet winnen’, hoor ik mijzelf mopperen terwijl ik tegelijkertijd besef dat dit wel heel onaardig is.

Mijn gebeden, weliswaar gevouwen handen, worden verhoord. Musicalster Nandi van Beurden kan in de finale van De Slimste Mens 2023 niet op tegen finalisten Tom Kleijn en Jörgen Tjon A Fong. Zij mag door de artiestenuitgang het pand verlaten als domste van 3 slimme kandidaten.

De winnaar van De Slimste Mens 2023 is Tom Kleijn

Journalist Tom Kleijn kon vanaf het begin ook al niet op mijn sympathie kon rekenen toen hij afgelopen dinsdag zijn opwachting maakte al in de finaleweek. Hij wist helaas zijn plek tot de finale te behouden. Ik spreek mezelf even streng toe. Het programma De Slimste Mens draait immers niet om wie ik het aardigst vind. Bovendien zal het Tom Kleijn, Jörgen Tjon A Fong en Nandi van Beurden een worst zijn of ik ze wel of niet pruim.

De bloedstollende eindstrijd tussen De Kleine Komedie directeur Jörgen Tjon A Fong en journalist Tom Kleijn gaat gelijk op in de finale van De Slimste Mens 2023 en dat kijkt wel zo prettig weg. Het is spannend tot het allerlaatste moment. Als Jörgen een tactisch foutje maakt en blijft hangen op een vraag over Bonaire weet Tom met één goed antwoord de winst te pakken, iets dat dat de journalist nauwelijks zelf kan bevatten. Het ongeloof druipt van gezicht af als de confetti naar beneden komt.

Journalist Tom Kleijn is enkele maanden geleden door zijn puberzoon overgehaald om mee te doen aan De Slimste Mens 2023 en hij kan het dan ook niet laten om een belangrijke boodschap voor de jongen uit te spreken voor de camera. ‘Welke discussie we ook hebben, ik heb altijd gelijk!’ Arme knul, die heeft als 14-jarige zoon van deze betweter geen leven meer.

Klik hier om naar alle artikelen over De Slimste Mens 2023 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Heb je de bloedstollende finale van De Slimste Mens 2023 gemist met finalisten Nandi van Beurden, Jörgen Tjon A Fong en winnaar Tom Kleijn? Op NLziet kun je de finale van De Slimste Mens van seizoen 22 terugkijken en winnaar Tom Kleijn zien zegevieren.

Beeld bron: Still Tv NPO 1

Home » Televisie » aflevering 30 seizoen 22 De Slimste Mens 2023