DNA Singers: Onbekend maar zeker niet onbemind

DNA Singers

Weken geleden probeerde hoofdredacteur Jorit het programma DNA Singers door mijn strot te duwen, maar ik hield voet bij stuk. Ik heb gewoon niet zoveel met zangprogramma’s en dat ik Op Zoek Naar Danny & Sandy voor de musical Grease moest doen, was al heftig genoeg. Nu wil het feit dat Jorit aan het verhuizen is en ik vermoed dat ze, puur om mij te zieken, extra lang doet over iedere verhuisdoos. Lang verhaal kort, of ik DNA Singers voor één aflevering over kon nemen. 

We zijn er nog niet hè

Met gepaste tegenzin begon ik vanavond aan DNA Singers, want daar kon ik onmogelijk iets aan gemist hebben, maar wat schetst mijn verbazing…eigenlijk vond ik het best vermakelijk. Art Rooijakkers is een verademing na heel veel schreeuwende presentatoren en teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Jaap Reesema zijn een opluchting. Gastjuryleden Geraldine Kemper en Dave von Raven vullen het leuk aan. Tot dusver niets te mekkeren, maar maak je nog geen illusies, dat kan in een split second omslaan bij mij.

Hoe zit het nu?

De eerste onbekende Nederlander met overeenkomstig DNA van een bekende Nederlander in DNA Singers is Venna. Een frisse meid met een mooie krullenkop geeft wat hints en mag haar liedje zingen. Aangezien ik totaal niet thuis ben in het programma DNA Singers heb ik geen idee wat ik kan verwachten. Na slechts luttele seconden ben ik aan het twijfelen of ik het concept wel begrepen heb. 

Is Venna een familielid van een BN’er of is zij de BN’er? Wie interesseert het eigenlijk nog van wie zij überhaupt familie is? Hoesje erom en klaar. De grote hamvraag voor is: Waarom is Venna nog geen BN’er en hoe lang duurt nog na deze aflevering van DNA Singers? Ik heb namelijk kippenvel all over, wat een prachtige stem!

Geen tijd gehad voor mijn huiswerk

De tweede singer met overlappend DNA van een bekende zanger is John. De beste man is een prettige verschijning, maar wat had ik graag even met mijn handen door zijn haar gewoeld. Veel te glad en strak voor zo’n mooie kerel. De hints gaan volledig langs mij heen. Ik kan er echt niks van maken. Het spelelement van dit programma is duidelijk niet aan mij besteed. 

John heeft een fijne stem en zingt niet verkeerd. Jaap Reesema en Dave von Raven denken al snel te weten van wie John familie is, maar dat kan natuurlijk ook gewoon grootspraak zijn. Jeroen van Koningsbrugge en Geraldine Kemper vergeten naar het silhouet van de BN’er te kijken. Het wat? Oh krijg nou de tandjes, het silhouet is zichtbaar op de achtergrond. Dat had ik even gemist In DNA Singers.

Deze weet ik!

De laatste deelnemer van vanavond is de zeventienjarige Lihi uit Israël. Ik zie onmiddellijk dat zij de kleindochter is van Lenny Kuhr. Geen twijfel mogelijk! Gelul natuurlijk, ik heb het langs zien komen op het wereldwijde web. Lenny Kuhr verklapte afgelopen maandag op Twitter dat zij in deze aflevering van het programma DNA Singers te zien is. 

Niet bijster slim, maar ach als je boven de 70 bent mag je wel een slippertje maken. Dat je daarmee een derde van een programma op de schop gooit, is een kleinigheidje vergeleken bij al het wereldleed. 

Onthulling

Venna blijkt het zusje te zijn van Vajèn van den Bosch. Het is te merken dat ik al in geen eeuwen meer naar een musical ben geweest, want ze is voor mij net zo onbekend als haar zusje Venna. Moet ik me daarvoor schamen? Nou ja so be it, ik ga er niet om liegen. Het duet van de twee zusjes is een feestje en wat mij betreft krijgt het in welke vorm dan ook, een vervolg. 

John met zijn gladde kapsel is het neefje van Jack Poels, de zanger van Rowwen Hèze. Tja, wie houdt er nu niet van Jack Poels. Je had me nog een uur lang hints kunnen geven, maar ik had het nooit geraden. Meerdere keren heb ik gelezen en gehoord dat het zo makkelijk was om te raden wie familie van wie was in DNA Singers. Schiet mij maar lek. Blijkbaar ben ik hier simpelweg niet geschikt voor, maar ik heb er wel van genoten.

Klik hier om naar alle artikelen over DNA Singers te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb je aflevering 6 van DNA Singers gemist? Op Videoland kun je de zangkunsten van Venna (zusje van Vajèn van den Bosch ), John (de neef van Jack Poels) en Lihi ( de kleindochter van Lenny Kuhr) bewonderen in deze aflevering van DNA Singers.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / DNA Singers 2023

Home » Televisie » aflevering 6 DNA Singers 2023