De Bevers: Wie mooi wil zijn, laat in zijn schedel prikken met naalden

De Bevers

Wat was dit afzien, aflevering 8 van De Bevers. Hoewel ik normaal met veel plezier naar de avonturen van John en Kees kijk, vond ik het deze week een martelgang. Televisiekijkend Nederland mocht tijdens de nieuwste aflevering van De Bevers meegenieten van de haartransplantatie van Kees. Zowel visueel als auditief een ware uitdaging voor de gevoelige kijkers onder ons.

Het was pure horror. Kees gilde alles bij elkaar als een speenvarken en er was bloed. Joekels van injectiespuiten met lange naalden die de schedel van Keessie doorboorden. John de Bever die lijkwit in de deuropening van de operatiekamer stond, terwijl zijn geliefde de hel op aarde aan het ontdekken was.

Ook ik heb mijn grenzen 

Ik houd van horror. Een goede horrorfilm kan ik echt wel waarderen, zolang er tenminste geen clown met vlijmscherpe tanden in voorkomt. Dan ga ik er als een angstig haasje vandoor. Tijdens de film IT ben ik stiekem in de pauze de bioscoop ontvlucht om op het parkeerterrein stiekem een potje te gaan staan janken. Hier wordt ik tot op de dag van vandaag nog mee gepest.

Moordzuchtige poppen met de naam Chucky, geen probleem voor mij. Kunstmatig gekweekte organen die geoogst worden in de Netflix serie Hemlock Grove, ook geen probleem. Oudtante Betsie die vanuit de dood herrijst en bruut de keel doorsnijdt van elke man die haar ooit heeft gekwetst, zet de popcorn maar vast klaar. Maar alsjeblieft geen televisiebeelden van naalden of psychopatische clowns.

Ik maak geen grap. Als je mij voor de grap laat schrikken door in een clownspak op te duiken in het holst van de nacht, dan ‘karate kid’ ik je rode clownsneus zo knoerthard dat je hem de volgende dag kan uitpoepen. Clowns zijn gewoon niet grappig en scherpe naalden zouden bij de wet verboden moeten worden.

Waarom doet Kees dit?

Dat iemand als Kees vrijwillig naalden in zijn hoofd laat steken, is voor mij dan ook niet te begrijpen. Het blijkt zelfs dat bij een haartransplantatie na de verdoving de haartjes ‘geoogst’ worden. Dat wil zeggen dat het haar inclusief haarzakje uit je kop wordt getrokken. Om vervolgens op een andere plaats weer bruut in je knikker geramd te worden. Zeg nou zelf, dat is toch te ranzig voor woorden?

Wanneer Kees voor de camera van De Bevers vertelt dat je na een haartransplantatie geen alcohol mag drinken, omdat de haarzakjes dan in ‘shock’ raken, is voor mij de maat vol. Naalden + pijn – alcohol = niet aan beginnen. Zo simpel is het.

John is op van de zenuwen 

Kees Stevens besluit de martelgang wel te ondergaan in aflevering 8 van De Bevers en zijn hubby John de Bever sterft duizend doden van angst. John heeft zijn imago als botte boer thuisgelaten en we zien een hevig geëmotioneerde man. Hij heeft zelfs een slagroomtaart met daarop de tekst ‘Ik ben trots op jou’ laten maken voor zijn Keessie. Wel een beetje jammer dat hij die in de operatiekamer laat zien terwijl Kees met zijn harses vol bloed voor pampus op de operatietafel ligt, maar het idee is lief.

Ook na de haartransplantatie ingreep toont John de Bever zich als een ware Florence Nightingale en mogen de kijkers van De Bevers genieten van een puur staaltje échte liefde en zorgzaamheid. Kees krijgt zelfs de regie over de afstandsbediening van de tv. Nou, dat is in huize Bever wel heel bijzonder!

Wat vind jij?

Beste lezers, ik ben erg benieuwd hoe jullie de bloederige bende op de beelbuis hebben ervaren. Zaten jullie ook half verscholen achter een kussentje te gruwelen op de bank? Ik wist op den duur niet meer of ik nou van mijn stokkie zou gaan of moest braken tijdens de bloederige beelden van de haartransplantatie en kreeg bijna spijt dat ik deze aflevering van De Bevers niet heb gemist. Wat een ellende.

Toch moet het gezegd worden, het eindresultaat is erg mooi.  Voor Kees Stevens geen inhammen meer die vanaf zijn voorhoofd tot zijn bilspleet doorlopen, maar een prachtige haarlijn waar menig man jaloers op zou zijn.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma De Bevers te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb je De Bevers met John de Bever en de haartransplantatie van zijn partner Kees Stevens gemist? Kijk deze, en alle andere afleveringen van seizoen 2 van De Bevers dan terug op Videoland.

Beeld bron: Still Tv RTL 5 / De Bevers

Home » Televisie » aflevering 8 seizoen 2 De Bevers 2022